זהרה- את חוצפנית ודודו גם!

עייף לי

New member
זהרה- את חוצפנית ודודו גם!

תפסיקו להכנס לכאן! לא קוראים את ההודעות שלכן ואתן לא מענינות אף אחד! החוצפה הזו שלכן - שאני בתור אדם חולה צריך לבקש רשות כדי להכנס לפורום של תשושים - באמת חוצפה זו לא מילה!

a111

New member
סוני תחסום את דודו וזוהרה ../images/Emo152.gif

הגיע הזמן לעשות כאן סדר. דודו וזוהרה אתן לא רצויות כאן.

מרוצה

New member
../images/Emo52.gifשלום a111../images/Emo13.gif.

סוני בבקשה אל תחסום אף אחד. פה מקום חופשי ואין מקום לחסימות בנתיים. לכל אחד צריך לתת את האפשרות למחילה. כשאתה מוחל אתה טוב יותר. a111 לא סיפרת איך עבר עליך השבוע שהיה היפה מהרבה שבועות בזמן האחרון. היית בשלג? קראת משהו מעניין?

daud

New member
מה לחסום...........

אני לא מנהל גג אני יכול לבקש מהנהלת תפוז כמוך וכמו כל אחד אחר, אם כי......אני מאמין שאם אבקש הן יכבדו זאת. בכל אופן אין אצלינו בת"א שלג ו אני איש של קיץ

זוהרה7

New member
לכל מי ששאל

מי שלא נרשם על ידי ועל ידי דודאית כחבר בוואלה יכול להירשם. לצורך כך לכתוב אלינו. אלי כתובת [email protected] את דודאית כתובת [email protected] בכל מקרה אתם יכולים להיכנס וואלה ושם להקיש על השם שלנו ומשם לדואר הדרך קצרה. כל טוב. זוהרה*

tiaa1

New member
אז החלטת שאם אצלך הפורום דומם,

תהפכי את פורום " תפוז" ללוח המודעות שלך? זוהרה הנואשת....דון קישוט וסנשו פנשו(תשאלי את דודו, היא תסביר לך)

tiaa1

New member
עייף לי, אל תקח ללב(ולריאות)../images/Emo8.gif

|תנסה להתיחס אליהן כאל אויר באוש...קח נרגילה ,או ששבש ותתרגע. אם כולנו נתעלם מהכניסות ה"דרמטיות" לכאורה שלהן...זה לא יהיה בית שאנטי. תדלג על כל מילה שלהן. זה לא שווה. הם הרסו פורום תמיכה, אנחנו שרדנו. אנחנו נשאר. לילה טוב

daud

New member
אכן אסור לקחת נרגילה לריאות ../images/Emo13.gif

מרוצה

New member
שלןם לך טייה.../images/Emo23.gif.

אני מוסיפה-מתקנת, אל תאכל את הלב הריאות וכמובן את הכבד.

daud

New member
לא צריך לקחת ללב.....

פורום הוא לא מה שכתוב עליו, השם שעל הפורום הוא לא זה שיקבע מה מהותו.
הנה הפורום הזה הפך ל"זולה" ו פורום אחר הפך למועדון החברים של...... בקיצור שטויות לא משנה ו לא צריך להזיז לאף אחד מאיתנו

dodo281

New member
עייף לי - כאדם עייף וחולה - ../images/Emo62.gif

אם אין לך מספיק אנרגיה לבקש הרשאה - הרי אין לך גם מספיק אנרגייה לכתוב. אז - מדוע שלא תסתפק רק בקריאה ?!?! לתשומת לבך - ולתשומת-לב כולם !!! ניתנו מראש הרשאות- חברות בתפוז לכ-ו-לם - !!! - פרט למטרידים מובהקים ממש !!! כך שדברי עייף - הם דברי סרק... אם היה חבר בפורום שלנו - ולא עסק רק בהטרדה - הרי שקיבל הרשאה מראש !!!

זוהרה7

New member
עייף לי בוקר טוב

תחשוב על החיובי שבדבר. באם לא היינו עושות הרשאות כניסה הפורום היה ממשיך עם מאות ההודעות המטרידות של סוני ושל טיה. כעת הפורום הוא פורום תמיכה נטו. ולא כל כך קשה להיכנס. פשוט לבקש ממני או מדודאית הרשאה. ואז אתה בפנים. האם לא יותר קל מאשר לקרוא מאות הודעות מטרידניות????? באם אין לך הרשאה אתה מוזמן לכתוב אלינו ונסדר זאת. כל טוב. זוהרה*

דורגד

New member
עייף - למה חוצפה?

אני לא בטוחה מי את/ה, אבל לידיעתך - ממש טוב שהפורום בוואלה נחסם למטרידנים ש"החריבו" את השלווה בפורום שם. עכשיו הרבה יותר נעים שם מכפי שהיה קודם עם כל ההפרעות הלא-רלבנטיות לפורום תמיכה. הטון החריף שאת/ה נוקט/ת בה ביחס לזוהרה הוא... אפס קצת חשוד בעיניי...

למעלה