זהר

DXman

New member
זהר

שלום לכולם.אני אורחת בפורום שלכם ואפשר לומר שעברתי כמעט על כל ההודעות הנוגעות להגרלה במלואן.אי לכך אני מבולבלת מאוד.לא הבנתי האם יש בסיס לתאוריה לגבי טפסים בשגרירות או שעלי לפנות ל"אקספרס" או אולי לחברה שפרסמה כ"כ יפה את כל ההוראות בלינק המצורף למעלה בפורום... אשמח לתשובה מעוכנת ומפורטת.תודה ואתם נפלאים:)

roy269

New member
כל מה שרצית לדעת על ההגרלה ולא העזת

לשאול נמצא בכתובת הבאה http://travel.state.gov/DV2004.html הדרישות להשתתפות פשוטות ומפורטות באתר הנתון אין טופס רשמי להרשמה באתר יש דוגמא לפרטים שדרוש לספק. את יכולה לעשות זאת באופן אישי ללא העזרות בחברות למיניהן - העדפה אישית שלי מעבר לפרטים יש לשים לב לדרישות כמו: גודל המעטפה רישום ארץ הלידה בפינה השמאלית העליונה רישום הכתובת המלאה - בפינה השמאלית העליונה - כולל הארץ, גם אם זה זהה לארץ הלידה גודל התמונה חשוב שתהיה ריבועית! ולא מלבנית!! לא חייבת להיות צבעונית כתיבת הפרטים באותיות דפוס או הדפסה והכי חשוב לא לשכוח לחתום חתימה של מגיש הבקשה - בשפה בה הוא חותם על מסמכים בארץ מוצאו!!! לא להמציא חתימה באנגלית!!! והכי חשוב לשלוח את זה לכתובת המתאימה - בהתאם לארץ המוצא ובטווח הזמנים הנכון - שלא יגיע מוקדם לפני 7 באוקטובר ולא מאוחר מדי - לא אחרי 6 בנובמבר ושוב בדפים מתואר הכל עם דוגמאות בהצלחה

nonaa

New member
איך משיגים תמונה בגודל הנדרש ?

תמונות פספורט יוצאות יותר צרות ממה שהם דורשים. יש מקומות שיודעים להתאים לדרישות ? את האורך מתאימים פשוט ע"י גזירה ? בתודה מראש.

למעלה