זה אולי יישמע לכם מוזר.....

venus girl19

New member
זה אולי יישמע לכם מוזר.....

אבל, זה כבר לא מצחיק בכלל... אני מכורה למסטיקים, אוקיי??? אתם לא רוצים לדעת כמה קופסאות אני מחסלת ביום...זה מוזר כי יש לי שליטה עצמית ואני עם משמעת עצמית ממש חזקה וכשאני מחליטה משהו אני עומדת בו אבל פה יש לי בעיה...אני לא אוהבת מים וכל הזמן מרגישה יובש בפה לכן אני מכניסה עוד מסטיק ועוד אחד.. (אלה של מאסט ואורביט ללא סוכר)..ברגע שנגמר הטעם אני לוקחת עוד ועוד אחד... ניסיתי להיגמל מזה, ניסיתי את כל השיטות...באמת!!! בבית זה עבד עוד איך שהוא אבל בצבא אני כל שניה לועסת.... אם למישהו יש תכנית "גמילה" טובה שיכולה לעזור לי אני אודה לו מאוד

Pure SilenCe

New member
באומנות כמו באומנות

[ובהתמכרות כמו בהתמכרות] אין דבר כזה שאין דבר כזה. גמילה היא לא אטית ולא זמנית. גמילה היא לשים את זה בצד ולא לגעת שוב. מהרגע ששמנו בצד, יש לעבוד על ייצר ההתמכרות, הרצון הזה לשלוח יד ולקחת. את מכורה למסטיקים? קחי איתך שני אנשים שאת סומכת עליהם, יחד אספו מחדרך/ביתך/תיקך את כל מה שקשור עטיפות, מסטיקים, חשבונית רכישה - כל ראיה מסגירה. הכניסו הכל לפח מתכת והבעירו. [לשמור על חוקי האש!] ושם, מול חבריך, שנני לעצמך בקול שאת נכנסת לגמילה. בקשי מהם שיסייעו לך. אם זה עובד לגבי חומרים מסוכנים יותר, זה בהחלט יעבוד גם על מסטיקים. כמו בכל גמילה, נוכחות של חבר/בן משפחה קרוב שילווה את ההליך היא חשוב ללא שיעור. הניחי להם לסייע לך לגמול את עצמך. לא קל. קשה. קשה מאוד. אבל קשה זה לא בלתי אפשרי !

סלינוש

New member
השאלה

אם זו התמכרות או פשוט הרגל... ומה ההבדל? גם אני עושה ככה, עם מסטיקים, בדיוק כמו אלה שתיארת (במיוחד תותי פרוטי.. אלה מכה).

למעלה