זה אותו החמי? רודנר בקלמוט, 24/5/07

prankenstein

New member
זה אותו החמי? רודנר בקלמוט, 24/5/07

מי היה שם על הבמה? זה אותו חמי רודנר, סולן איפה הילד הענקים, בעל קריירת הסולו המכובדת והפרופורמר המטורף והטוב? אולי חמי הוא אותו חמי, אבל חוץ ממנו הכל השתנה. ולא לטובה... הגעתי להופעה בלי ידע מוקדם, ובלי שהכרתי כמעט אף שיר מהאלבום החדש (חוץ משני הסינגלים), וחשבתי שזאת תהיה הזדמנות טובה להכיר ולאהוב, ולצרף עוד דיסק לאוסף. אבל התבדתי. איפה מתחילים? הרכב פמניסטי משהו, אולי איזשהו רצון להכריז שמעכשיו חמי הוא לכולם, לכל עם ישראל באשר הוא, ולא רק לאותה קהילת רוק ישראלי מצומצמת וצעירה. תמר גלעדי על האקוסטית עושה טובה שהיא מנגנת, ונראה כאילו היא שם רק כי חמי ביקש ממנה, בתור החברה הטובה, ולא המוסיקאית. על הקלידים מישהי אלמונית לי, שניגנה בבנאליות, על אף רצונה הטוב, ושרה בקול שעדיף שאני לא אגיד עליו את מה שיש לי להגיד... לא נראה שהיא באה לפגוע בהופעה, היא מאוד חייכנית ונחמדה, אבל מבחינה מוסיקלית, שוב, זה פשוט לא זה. זה כל כך רחוק מזה שאין מילים לתאר עד כמה. הגיע תור המתופף. משהו פרח. סליחה על הבורות היחסית. אולי עודד... איך שלא קוראים לו, צר לי - ואני לא מתכוון להיות רשע מדי, הוא המתופף החלש ביותר שראיתי מימי בהופעה. באמת נראה שהוא לא התאמן שניה על השירים, הוא מנגן ברמה בסיסית מדי, מעברים צולעים (אם בכלל) ושיעמום יתר. הוא לפי דעתי הסיבה העיקרית שההופעה הזאת נראתה כמו שהיא נראתה. מזל שיש את ערן וייס, הזכר היחיד לקריירת הסולו *עד כה* של חמי. כמו שצריך. תודה על ההצלה החלקית... חמי היה חמי, טוב ושנון, אבל גם הוא לא יכול על שלושת הלא קשורים שסבבו אותו (מלבד ערן). הרגשתי כאילו שאני נמצא במכונה להריסת קלאסיקות. היו הרבה שירים של איפה הילד, כולל השמיים הגבול, אחד אלוהים, סדום ועוד, ושיר אחרי שיר הרגשתי כאילו ההרכב הנוכחי הורס את אותו שיר ענק. לא הצלחתי להנות לרגע, גם מאותם שירים שאני בדרך כלל כל כך אוהב. לא היה חיבור, לא היה כישרון, ולמען האמת, גם השירים החדשים בכלל לא עושים לי את זה. את הדיסק הזה אני כבר לא אקנה (וגם לא אוריד, אין מה לדאוג בקטע הזה). אבל, זה אני... יכול להיות שאנשים בעל אוזן פחות... חריפה (נקרא לזה ככה) נהנו יותר. עובדה שבסוף אנשים מחאו כפיים בטירוף. אני לא יכולתי לשמוע יותר, וגם אם בהמשך ההופעה השתפרה, ההתחלה הצולעת עשתה את שלה ולא איפשרה לי להנות בהמשך. מילה טובה לסאונד המצוין, אליו אחראי גם הסאונדמן (שגם השם שלו ברח לי) וגם המועדון המצויד היטב. מילה רעה מאוד, לתשומת לב בעלי הפורום - במקום מספר כרטיסים זוגיים בהם זכיתי מהפורומים השונים, קיבלתי כרטיס אחד בודד. אחד. הייתי צריך לשלוח שלושה חברים שלי הביתה. ואני לא מאשים את הפורום, אני מאשים את המועדון, שכנראה התעלם מהרשימות שניתנו לו והיה לו נוח לטעון ש"לא הובטח בשום מקום כרטיס זוגי" למרות הפירסומים פה. הייתי שמח אם מישהו יבדוק לעומק את המקרה הזה. (ושוב - אני מודה על הזכיה, אבל לפי דעתי בעלי הקמלוט עשה צחוק מהחלוקה הזאת, ובגלל זה נוצר הבלאגן) מי שהיה ונהנה, הייתי שמח לשמוע ממה.

Oyster Girl

New member
והנה זוית קצת שונה

אני לא מסכימה איתך לגביי ההרכב - אני חושבת שהכימיה בין ורד,תמר, ערן וחמי - היא נהדרת. אני מסכימה לגביי המתופף - אבל לא לגמרי. עודד פרח הוא אחלה מתופף שבעולם, אבל הוא חדש בהרכב הזה וזאת ההופעה הראשונה איתו. אני מאמינה שזה ישתנה והוא ימצא את המקום שלו בהרכב המצוין הזה. בהופעות של חמי יצא לי לשמוע הרבה שירים של איפה הילד , אבל זוהי סדום ממש הפתיע אותי ואני ממש לא חושבת שהביצוע נהרס. גם הביצוע של אחד אלוהים היה ממש אדיר ובאמת , כל הכבוד לערן וייץ. גם לי היו בעיות בכניסה עם כרטיסים והיה מאד מעצבן אבל אני חושבת [ויכול להיות שאני טועה] שזה קצת ביאס לך את התחת באותו הערב וכבר לא יכולת להנות יותר מדיי. לי היה כיף חיים , ללא ספק ההופעה הכי יפה
שיצא לי להיות בה של חמי ובכלל. לזאפה אני גם אלך כי אני לא יודעת איזה חמי בדיוק אתה מחפש , אבל אני מחפשת את חמי של תמיד,שהוא במקרה גם החמי של עכשיו. והוא מצוין
.

Elfangor

New member
וואו, ואני כבר חשבתי שתהיי אנטי חמי ליום =]

נראה לי שהוא מדבר על כולם חוץ מעל חמי. לא הייתי בהופעה, ולצערי אני מפספס את ההופעה היום בעיר הקודש. עוד חוות דעת?

prankenstein

New member
אכן :)

כמו שאמרתי, חמי ממש לא היה הבעיה. הוא היה אחת מנקודות האור היחידות לצערי. אני מבין ורואה שהרבה אנשים נהנו, אני אישית עדיין לא השתכנעתי. כתבתי מה שהרגשתי, וכמו שבהופעות שאני נהנה בהן אני מפרגן ומעריך (לפעמים אפילו יותר מדי!) אז בהופעות שאני פחות נהנה אני אומר את דעתי המלאה. אני חושב שזה הוגן....

Oyster Girl

New member
ואני חוויתי דעה הפוכה

הכימיה הייתה טובה. והסכמתי איתך על המתופף ועל הקמלוט. וזאת דעתי. אני חושבת שחוץ מהאדון על התופים (שעוד ישתפשף) היה מעולה וזה בדיוק מה שאמרתי
לא יצאתי יותר מדיי להגנת חמי כי הוא חמוד מדיי

אני לא מכיר הרבה מתופפים

אבל את עודד פרח יצא לי להכיר ואני בהחלט מתרשם ממנו בתור מתופף איכותי... יכול להיות שזה משהו שקשור בכימיה של הלהקה, בעובדה שזה סיבוב חדש וכו'. בכל מקרה תעיף מבט בלקסיקון של הבנאדם ותראה שהוא עשה יופי של דברים עם הרוקרים הטובים בארץ

אם כבר חמי וכרטיסים,מישהו/י רוצה כרטיס להערב?

זכיתי בפורום אחר בכרטיס 1 להופעה הערב של חמי במעבדה ובתזמון מושלם חליתי. ככה שאני פתוח להצעות(סתם, לא תצטרכו לתת כלום בתמורה) אז כתבו מסר, או שלחו לי הודעה לאיסיקיו 345850127 סופ"ש טוב לכולם.

למעלה