זה או זה חדש דנדש!!

ארוכים =]

אאאאאאאאאאאאאאאאאאררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררווווווווווווווווווווווווווווווווכככככככככככככככככככככככככככככככככייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם (כו, עשיתי את זה בכוונה בשביל '' אליתוש '')

אליתוש

New member
חח אני אמשיך כי היא התבלבלה בגללי=]

במדורה- מרשמלו
או תפוח"א
?

danina the 1

New member
ל"ג בעומררררר!

ביום העצמאות יש את כל הספרי קצף והבלאגן ובל"ג בעומר הכי כיףףףףףף!!!! :) =] =) 3> 3> 3> =]
קצת השתגעתי חחחח אל תתייחסו.... ולשאלה- בל"ג בעומר- לשתות או לא לשתות? והכוונה לוודקה או כל סוג אחר של אלכוהול....

חניניתה

New member
לא לשתות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה הורס את הכל!! כי כל אלה שלא שותים צריכים לשמור ולהיות כמו רופאים לאלה שכן שתו!! אני היתי במדורה השנה והרוב שתו וזה היה סיוט.. אני ממש הרגשתי כמו רופאה!

danina the 1

New member
חופש גדול באילת....

במקרה שלי זה חופש גדול בגן יבנה בקייטנות... עם צוציקים... :/ וגם אצלנו הייתה מדורה עם מלא אלכוהול וכולםםםם שתו רק אני לא... צדיקה שכמותי :) אבל בלילה בערך ב3 ומשו הביאו לי בקבוק של וודקה לימונים ושפכתי את רובו למדורה.... זה ממש מאגניב... ובכלל לשרוף דברים זה עוד יותר מאגניב... כע כע גיליתי שאני אוהבת לשרוף דברים :) {סורי על החפירות....} ולשאלתנו- ריקי מרטין או בלאק אייד פיז?

אליתוש

New member
ריקי מרטין!!! =]

בהחלט צדיקה=] כל הכבוד על הכוח רצון!!!! אממ שאלה.. שאלה... לאכול בבוקר או לא?

danina the 1

New member
כעעעע

ארוחת בוקר היא הארוחה הכי חשובה בכל היום.... אבל בתכלס אם יש זמן רצוי לאכול ארוחת בוקר.... שאלה על בצפר- יסודי או תיכון או חטיבה?

חניניתה

New member
זאת שאלה ממש מורכבת..

כי מבחינה חברתית וכל זה אז ברור שתיכון אבל אם זה מבחינה לימודית יסודי!! בקיצור חטיבה חרא!!! איך היה השיר שלנו בארוויזיון? יפה או נוראי?

אליתוש

New member
יפה.... חביב...

האמת שלא ראיתי את בטלר, אבל שמעתי את השיר קודם... (נחשב??) מה שכן- של פינלנד היה זוועתי!!! ללמוד למבחן עם חבר/ה או לבד?

חניניתה

New member
חבר/ה

למרות שזה גם התלבטות כי יש מקצועות שכדאי ללמוד עם חברים ויש שלו.. נגיד מקצועות כמו היסטוריה סוציאולוגיה מקצועות עם כמויות של חומר לשנן זה טוב עם חרבים.. אבל מקצועות שצריך לתרגל כמו מתמטיקה, לשון וכאלה כדאי לבד היסטוריה או מתמטיקה?

אליתוש

New member
מתמטיקה=]

אחת מהסטיות שלי.... אה דרך אגב יש לי מבחן במתמטיקה מחר... יהיה טוב... שימו לב מה זה שאלה מוזרה- עיפרון מכני 0.5 או 0.7?

danina the 1

New member
0.5.... 0.7 כהה מידי :]

בהצלחה לך במבחןןן :] אממ... שאלות לבנות קצת... וגם משה מוזמן לענות... להתנשק עם מבריק עם נצנצים או עם מבריק בטעמים?

למעלה