זה או זה! כי זה המשחק האהוב עליי ביל קאוליץ - בלי חולצה או עם?
E e t a New member 8/1/10 #1 זה או זה! כי זה המשחק האהוב עליי ../images/Emo6.gif ביל קאוליץ - בלי חולצה או עם?
A animfanatic New member 8/1/10 #2 ../images/Emo83.gif בלי ../images/Emo99.gif גוסטב - שיער שחור או בלונדיני
T Tommy89 New member 8/1/10 #3 ../images/Emo210.gifבלונדיני גאש, דני, איזה שאלה.. XDDDDDDDD טוקיו הוטל של 2009 או של 2007?
E e t a New member 9/1/10 #4 שאלה אכזרית ומרשעת ביותר.. ../images/Emo46.gif אבל אין מה לעשות.. 2007 זה ה"בום" שהצית את כולנו... הקעקועים של ביל או הקעקוע של גוסטב?
שאלה אכזרית ומרשעת ביותר.. ../images/Emo46.gif אבל אין מה לעשות.. 2007 זה ה"בום" שהצית את כולנו... הקעקועים של ביל או הקעקוע של גוסטב?
A animfanatic New member 12/1/10 #8 ../images/Emo83.gif הכתום ../images/Emo99.gif Durch Den Monsun או Through The Monsoon
E e t a New member 14/1/10 #10 כל כך, אבל כל כך, אבל כל כך ביל!!!!! ../images/Emo99.gif גאורג או ג'ורג'?
T Tommy89 New member 15/1/10 #11 ../images/Emo210.gifג'ורג' ../images/Emo6.gif זה מפיל אותי מהרגליים כל פעם שמישהו קורא לו ככה XDDDD אבל גיורא הכי טוב. גיורא הסקס צימר או היומנואיד?
../images/Emo210.gifג'ורג' ../images/Emo6.gif זה מפיל אותי מהרגליים כל פעם שמישהו קורא לו ככה XDDDD אבל גיורא הכי טוב. גיורא הסקס צימר או היומנואיד?
P Pardon Me New member 17/1/10 #12 ../images/Emo15.gif צימר בהתחלה חשבתי צימר כמו צימר בצפון, ולא קלטתי מה את רוצה ביל, ראסטות או קיפוד?
../images/Emo15.gif צימר בהתחלה חשבתי צימר כמו צימר בצפון, ולא קלטתי מה את רוצה ביל, ראסטות או קיפוד?
E e t a New member 19/1/10 #13 קיפודד.. אבל הישן ../images/Emo99.gif אם הייתן יכולות לבחור מה ביל יהיה.. סטרייט או גיי?
T Tommy89 New member 19/1/10 #14 ../images/Emo210.gifגיי. פליז דונט קיל מי. נראה לי יותר מתאים, לא יודעת. הוא יוכל להיות החברה לקניית חזיות שלי DD: ~מידע מיותר חחח~ בכל מקרה - מים או מיץ? [כל מיץ. קולה ויין ובירה נחשב ]
../images/Emo210.gifגיי. פליז דונט קיל מי. נראה לי יותר מתאים, לא יודעת. הוא יוכל להיות החברה לקניית חזיות שלי DD: ~מידע מיותר חחח~ בכל מקרה - מים או מיץ? [כל מיץ. קולה ויין ובירה נחשב ]
E e t a New member 21/1/10 #15 חחחחחח יין ובירה זה מיץ?!?! באיזה בית בדיוק גדלת? בכל אופן, מים על בטוח. ובהמשך לשאלה שלך.. בירה או יין?
חחחחחח יין ובירה זה מיץ?!?! באיזה בית בדיוק גדלת? בכל אופן, מים על בטוח. ובהמשך לשאלה שלך.. בירה או יין?
T Tommy89 New member 24/1/10 #17 ../images/Emo210.gifואו, שאלת העשור O: קשה לי לענות על זה. מאוד תלוי בספר/סרט. לקפל כביסה או לעשות כלים? XD
../images/Emo210.gifואו, שאלת העשור O: קשה לי לענות על זה. מאוד תלוי בספר/סרט. לקפל כביסה או לעשות כלים? XD
A animfanatic New member 25/1/10 #18 ../images/Emo83.gif לעשות כלים XD למי לעזאזל יש כוח לשבת עם כל הבגדים, במיוחד הגרביים שירים בעברית או באנגלית
../images/Emo83.gif לעשות כלים XD למי לעזאזל יש כוח לשבת עם כל הבגדים, במיוחד הגרביים שירים בעברית או באנגלית