נקטרינה..
גם לי היתה את ההתלבטות הזאת! אחרי התלבטות קשה שהלכתי על אומנות.. (אני עדיין לא היתי שלמה עם ההחלטה שלי) אבל בסוף שינו את המוגברים אז זה התנגש לי עם המוגבר השני שרציתי.. אז הלכתי על תאטרון.. ואני כל כך שמחה שהלכתי על הבחירה הזאת!!!!1 אם תראי אותי היום אני מורעלת תאטרון!!! את לא מתארת לעצמך כמה אני אוהבת תאטרון וכמה אני חייה את זה כל הזמן! זה גם כל כך תרם לי לביטחון העצמי ולהמון דברים! הינו יכולים להשתתף בהצגה בתאטרון (לא קשור למגמה) והיתי בזה והיתי 16 שעות בבית ספר ללימודים וחזרות! זה מטורך אני היתי בסביבות ה12 שעות בחזרות!!! ואני נהנתי מכל רגע! וביום שנגמרו החזרות וההצגות אני בכיתי כי זה היה כל כך חלק מהחיים שלי.. ואני העברתי ככה 4 חודשים כל כך כייפים!!! אני כבר ממש מחכה להפקה של שנה הבאה. בלי כל קשר אני ממש נהנת לעלות לבמה.. ישלי פחד במה. אני ממש מפחדת מזה אבל אחרי שעולים לבמה לא רואיםב כלל את הקהל וזה כל כך כיף! לקבל אחרי זה מחמאות והכל.! אני ממש משחה שהגורל הציב פבני לבחור בתאטרון ולא באומנות כי אני כל כך לא מתחרטת על שום שניה שאני בתטארון ולא באומנות.. אגב אחרי כמה שיעורים במוגבר השני שבגללו היתי צריכה לקחת תאטרון ולא אמורנות אז עזבתי אותו ורציתי לעבור למוגבר אחר ואז יכולתי לעבור לאומנות אבל בשביל זה היתי צריכה לוותר על תאטרון כי הם לא נתנו להיות בשני מגמות שצריך להשקיע בהם המון.. כיאלו כמו אומנות, תקשורת ותאטרון. אז בשום פנים ואופן לא חשבתי על זה אפילו שאני יכולה לעבור מתאטרון.. בשיעור הראשון של תאטרון כבר ידעתי שמשם אני לא זזה!