"זה או זה" - משחק חדש

חניניתה

New member
שבועות

למרות שלסוכות יש יותר חופשיש . אבל אני ממש אוהבת את המאכלים של שבועות וגם שבועות מסמל שהחופש הגדול ממש ממש ממש אבל ממש קרוב!!!! יולי או אוגוסט?

אליתוש

New member
אוגוסט....

כי ביולי יש לי לעשות בייביסיטר על איזה משפחה עם 4 ילדים 5 ימים, אומנם זה בערך 900 שקל (בגדים!!!=]) אבל מצד שני- זה לא חופש... אז אוגוסט המשפחה מתכננת לה כל מיני כיופים... טילון או מגנום?

danina the 1

New member
טילון.....

מגנום לא כזה טעים... אמממ- לעבוד בקייטנות או לא? מקבלים 1600 וזה 2 מדריכים לקבוצה.... וחלק מהמדריכים אני בכלל לא מכירה...

חניניתה

New member
ברור ששווה!!

אבל אני חושבת שממש כדאי שיהיה לך ניסיון בהדרכה.. ואם את לא מכירה את המדריך השני שאת מדריכה איתו זה ממש לא אמור להפריע.. שאלה דומה.. לבזבז את החופש בעבודה או רק להנות בחופש?

משה 102

New member
לשלב עבודה בחופש ולהינות בחופש

בשנה הבאה כשאהיה בן 17, אני יכול לעבוד בתור מלצר בחופש הגדול! בשבועות - לזרוק ביצים או לא?

אליתוש

New member
מה!?!?!?!?!??

חחח איזה רועעע.... אממ למרות שזה נשמע די מגניב לפריקת עצבים- גו פור איט!! מי עדן או מים מהברז?

danina the 1

New member
מי עדן....

מים מהברז לא טעימים... והקשבתי לכם והלכתי היום למיונים לקיטנות... עכשיו מחכים לתשובה... :) שיהיה לי בהצלחה :) אמממ רוקדים עם כוכבים 2 או כוכב נולד 4?

danina the 1

New member
כעעעעעע הכי שווה!!

אבל בלי ביצים.... אבל השנה אין מלחמת מים.... השנה צריך ללמוד למתכונת בהיסטוריה...
אגב בקרוב תקצירים אחרונים לפרקים האחרונים בסדרה... שאלה לפרסם גם את התקצירים של ערוץ 23? אני יודעת שזה לא ממש שאלה של זה או זה אבל אני פשוט רוצה לדעת אם אני צריכה לפרסם גם אותם... :)

אליתוש

New member
אממממ

לפי דעתי לא צריך גם וגם.... מה אוכלים בשבועות? בשרי או חלבי??

danina the 1

New member
גם וגם...

אני לא יכולה בלי בשר יומיים ברצף.... אצלנו אוכלים בערב שבועות ארוחת ערב חלבית וגם בבוקר של החג אבל בצהרים עושים על האש :) אממממ- מכנס ארוך או קצר?

אליתוש

New member
אמא!!!!!!!!!

אני מסתובבת עם השאלה הזאת בראש כבר יותר משבוע!!!! חח לבחור מגמות... ואני מה-זה מתלבטת בין שניהם!!! חח אבל אני אכתוב ת'תשובה שנראה לי שבסוף אני אלך ל- אומנות!!! אוף... אבל קשה לי לוותר על תאטרון=/ אפרסק או נקטרינה?

חניניתה

New member
נקטרינה..

גם לי היתה את ההתלבטות הזאת! אחרי התלבטות קשה שהלכתי על אומנות.. (אני עדיין לא היתי שלמה עם ההחלטה שלי) אבל בסוף שינו את המוגברים אז זה התנגש לי עם המוגבר השני שרציתי.. אז הלכתי על תאטרון.. ואני כל כך שמחה שהלכתי על הבחירה הזאת!!!!1 אם תראי אותי היום אני מורעלת תאטרון!!! את לא מתארת לעצמך כמה אני אוהבת תאטרון וכמה אני חייה את זה כל הזמן! זה גם כל כך תרם לי לביטחון העצמי ולהמון דברים! הינו יכולים להשתתף בהצגה בתאטרון (לא קשור למגמה) והיתי בזה והיתי 16 שעות בבית ספר ללימודים וחזרות! זה מטורך אני היתי בסביבות ה12 שעות בחזרות!!! ואני נהנתי מכל רגע! וביום שנגמרו החזרות וההצגות אני בכיתי כי זה היה כל כך חלק מהחיים שלי.. ואני העברתי ככה 4 חודשים כל כך כייפים!!! אני כבר ממש מחכה להפקה של שנה הבאה. בלי כל קשר אני ממש נהנת לעלות לבמה.. ישלי פחד במה. אני ממש מפחדת מזה אבל אחרי שעולים לבמה לא רואיםב כלל את הקהל וזה כל כך כיף! לקבל אחרי זה מחמאות והכל.! אני ממש משחה שהגורל הציב פבני לבחור בתאטרון ולא באומנות כי אני כל כך לא מתחרטת על שום שניה שאני בתטארון ולא באומנות.. אגב אחרי כמה שיעורים במוגבר השני שבגללו היתי צריכה לקחת תאטרון ולא אמורנות אז עזבתי אותו ורציתי לעבור למוגבר אחר ואז יכולתי לעבור לאומנות אבל בשביל זה היתי צריכה לוותר על תאטרון כי הם לא נתנו להיות בשני מגמות שצריך להשקיע בהם המון.. כיאלו כמו אומנות, תקשורת ותאטרון. אז בשום פנים ואופן לא חשבתי על זה אפילו שאני יכולה לעבור מתאטרון.. בשיעור הראשון של תאטרון כבר ידעתי שמשם אני לא זזה!

חניניתה

New member
חחחחחחח חתיחת חפירה הבאתי פה..

ובכלל שכחתי שזה משחק..חח חח תגידו את האמת קראתם את החפירה שלי או לא? חחחח

למעלה