זה או זה שרשור חדש תשובה לשאלה של יאנה:חריימה השאלה שלי:הליכה מהירה או ריצה?
O OOOO0 New member 18/2/10 #1 זה או זה שרשור חדש תשובה לשאלה של יאנה:חריימה השאלה שלי:הליכה מהירה או ריצה?
D Digi Lista New member 28/2/10 #2 הליכה מהירה. ועדיין שתי הפעולות לא הכי אהובות עליי... ריצה או שחייה?...
A Apikachu L New member 19/3/10 #3 שחייה! שוקולד צ'יפס או צ'יפס עם רוטב שוקולד? (אגב, ניסיתי גם את השני, זה באמת טעים)
D Digi Lista New member 20/3/10 #4 שוקולד צ'יפס... את הצ'יפס עם רוטב שוקולד לא ניסיתי,אני בספק שאנסה כי אני לא הכי תפוחי אדמה אבל מי יודע?... פיצה עם שוקולד(אם כבר אמרת שוקולד אין כמוהו!) או טוסט בתוספת טונה ושוקולד?...
שוקולד צ'יפס... את הצ'יפס עם רוטב שוקולד לא ניסיתי,אני בספק שאנסה כי אני לא הכי תפוחי אדמה אבל מי יודע?... פיצה עם שוקולד(אם כבר אמרת שוקולד אין כמוהו!) או טוסט בתוספת טונה ושוקולד?...
A Apikachu L New member 20/3/10 #5 פיצה עם שוקולד! נסי את פיצת השוקולד של מקס ברנר. (ריר גולש) שוקולד מריר או שוקולד לבן?
A Apikachu L New member 20/3/10 #6 פיצה עם שוקולד!, פיצה עם שוקולד! נסי את פיצת השוקולד של מקס ברנר. (ריר גולש) שוקולד מריר או שוקולד לבן?, נסי את פיצת השוקולד של מקס ברנר. (ריר גולש) שוקולד מריר או שוקולד לבן?
פיצה עם שוקולד!, פיצה עם שוקולד! נסי את פיצת השוקולד של מקס ברנר. (ריר גולש) שוקולד מריר או שוקולד לבן?, נסי את פיצת השוקולד של מקס ברנר. (ריר גולש) שוקולד מריר או שוקולד לבן?
D Digi Lista New member 22/3/10 #8 מריר. אני לא נוגעת בשוקולד לבן בלי שהוא מעורבב בשוקולד חום(נגיד קינדר) וגם אז לבן זה לא השוקולד החביב עליי. שוקולד עם אגוזים או ממולא בנוגט?
מריר. אני לא נוגעת בשוקולד לבן בלי שהוא מעורבב בשוקולד חום(נגיד קינדר) וגם אז לבן זה לא השוקולד החביב עליי. שוקולד עם אגוזים או ממולא בנוגט?