זה או זה המשך חדש ומחודש של מה שהיה למטה! ברור שלקנות דיסק! D: הופעה חיה או מוקלט?
P PerfectSP New member 14/10/10 #1 זה או זה../images/Emo152.gif ../images/Emo190.gif המשך חדש ומחודש של מה שהיה למטה! ברור שלקנות דיסק! D: הופעה חיה או מוקלט?
זה או זה../images/Emo152.gif ../images/Emo190.gif המשך חדש ומחודש של מה שהיה למטה! ברור שלקנות דיסק! D: הופעה חיה או מוקלט?
ה ההולנדית המעופפת New member 15/10/10 #2 חיההה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif זה מצחיק שאני יודעת בעל פה את כל מה שפייר ודיויד אומרים בין שיר לשיר באמטיוי הראד רוק.. XD הממממממ טוסטר או מצנם? D:
חיההה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif זה מצחיק שאני יודעת בעל פה את כל מה שפייר ודיויד אומרים בין שיר לשיר באמטיוי הראד רוק.. XD הממממממ טוסטר או מצנם? D:
P PerfectSP New member 15/10/10 #3 חחחח גמאני יודעת D: ../images/Emo190.gif אני הכי אוהבת באמצע ת'נק יו את הגניחות <: D: טוסטר!@# כי נראלי אפשר לעשות בזה גם צנים,לא?XD אהההה מחבת או סיר? D:
חחחח גמאני יודעת D: ../images/Emo190.gif אני הכי אוהבת באמצע ת'נק יו את הגניחות <: D: טוסטר!@# כי נראלי אפשר לעשות בזה גם צנים,לא?XD אהההה מחבת או סיר? D:
ה ההולנדית המעופפת New member 19/10/10 #5 סייד D: ../images/Emo60.gif סורי יסמין למרות שגם ליפרינג יפה! D: מממממ ירוק או תכלת? ^^
S shaked2010 New member 20/10/10 #8 אפרסק זה כמו תפוח שעיר O_O פיצה DDDD: במבה חלבה או במבה נוגט..? (מזה השילובים הדוחים האלה?! XD אני נגד שנייהם XD)
אפרסק זה כמו תפוח שעיר O_O פיצה DDDD: במבה חלבה או במבה נוגט..? (מזה השילובים הדוחים האלה?! XD אני נגד שנייהם XD)
ה ההולנדית המעופפת New member 20/10/10 #10 במבה נוגט זה טעיייםםם ../images/Emo60.gif גיטרה D: חורף או קיץ?