זה או זה
-קריירת משחק או יוניצף?

always be me mc

New member
זה או זה../images/Emo35.gif-קריירת משחק או יוניצף?

בפעם הקודמת שאלנו אתכם על הקולקציה של אליסה ורובכם העדפתם את התמונה השניה
(הנה קישור למשחק: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=86959681 ) הפעם אנחנו שואלים אתכם שאלה קצת יותר רצינית וזה: קריירת המשחק של אליסה
או יוניצף?
אתם יכולים לענות מה שאתם רוצים אף אחד לא יבקר אתכם.. השאלה באה בהשראה מהצ'אט עם אליסה אני חושבת שהיא אמרה שם שיום אחד היא תתמסר כולה ליוניצף אז מעניין אותי אם הייתם חייבים לבחור שהיה תהיה במקום אחד אז איזה מקום זה היה מבחינת תעסוקה? מיד אשרשר לפה את שתי האפשרויות ותחת האפשרות שאתם רוצים שרשרו אליה
בהצלחה

מכושפת15

New member
../images/Emo127.gif

נכון זה מעולה לעזור ולתרום לאחרים אבל אסור לנטוש את המקצוע שלה לטובת זה
היא יכולה בנוסף מדי פעם להקדיש לזה זמן, וזה מה שהיא עושה, אבל לא להקדיש את החיים שלה רק לזה.. ככה היא תהיה כל החיים באפריקה ובקושי נזכה לראות אותה

always be me mc

New member
../images/Emo127.gif

האמת שהמשחק והפירסום הם אלו שבהתחלה עניינו אותי אצלה ואז התעניינתי בכל הקטע של יוניצף בגלל אליסה כך שהנחה שלי-אם היא לא הייתה שחקנית אז מן הסתם לא הייתי ממש מכירה אותה(וגם שאר העולם) ומתעניינת ביוניצף למרות שבטח הייתה עושה תפקיד יותר חשוב. אז בקיצור למרות שאני אוהבת אותה שהיא עוזרת והכל (זה מכפיל את האהבה שלי אליה פי שתיים
) אבל המשחק שלה זו האהבה הראשונה אצלי
חח זה היה קשה
אבל עלי לסיים ולומר רק שתודה לאל שהיא בינתיים עושה את שני הדברים
ככה כולם מרוויחים

../images/Emo127.gif

אני מצדיקה את גל בזה שאמרה שעם אליסה לא הייתה שחקנית לא היינו מכירים אותה שוב עם אני לא הייתי מכירה את אליסה כשחקנית סביר להניח שלא הייתי יודעת מי זאת אליסה מילאנו ועל יוניצף אני בטוחה שבחיים לא הייתי שומעת. ובגלל יוניצף אליסה לא צריכה להפסיק לשחק שבעצם המשחק שלה זה אחד מהכישרונות המעולים שלהם.

dandi221

New member
../images/Emo127.gif

לדעתי התרומה חשובה מאוד (כמובן
), אבל....... את התרומה שהיא עושה בסך הכל עוד הרבה אנשים יכולים לעשות, אם לא היא אז מישהו אחר היה עושה את תפקיד שלה במקומה, וכן זה אומר הרבה על האישיות שלה, אבל את המשחק שלה אי אפשר להחליף בכל אחד
וגם בלי המשחק שלה בחיים לא הייתי מכירה אותה

spelling

New member
../images/Emo127.gif+הסבר

כשיש לך קריירה מצליחה כמו אליסה (או אנג'לינה ג'ולי שמתנדבת גם) אז יש לך גם תכסף ותכוח להשפיע..לצערי אני ככה לא יכול להתחיל בקמפיינים ופרסומות כמוה צריך תפירסום וככה נהנים מ 2 הדברים!

West Doll

New member
../images/Emo127.gif

כמה שאני ממש אוהבת את זה שהיא עוזרת וכל זה.. בלי המחשק אפחד לא היה ממש מכיר אותה....ואז היא לא היתה יכולה להעביר לנו את המודעות של לעזור לאלה שאין להם וכו'... כמובן שעוד מפורסמים מעבירים לנו את זה[כמו שאדם אמר- אנג'לינה ג'ולי לדוג'] אבל כאן זה פורום אליסה מילאנו

FRIENDSforever

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo105.gif

אני חושבת שזה מאוד כייף לתרום, וזה מעניק לתורם המון. לפחות אני, אישית מאוד אוהבת לתרום ולעזור, זה מאשיר אותי לדעת שאני עושה טוב לאנשים... כמובן, שקריירת המשחק זה משהו כייפי, והחלום שלי הוא להיות שחקנית, אבל אני יותר אוהבת לתרום ולהתנדב..

always be me mc

New member
יאללה שעוד אנשים יגיבו..

כמות התגובות והנוכחות פה מדרדרת משבוע לשבוע
יש עוד פינות מתוכננות אבל חבל לי שאתם לא מגיבים לזה.

למה רשמת מדרדרת../images/Emo35.gif

זה לא מתדרדרת
יש פה חוק בלשון--וואי שלי תפסיקי את רק לימודים.חח טוב סתם אבל גל צודקת אני לא יכולה אולי להגיב אבל כל יום אני נכנסת לפה ורואה מה שרשום
תעשו מאמצים

למעלה