זה או זה

always be me mc

New member
זה או זה../images/Emo35.gif

למרות שלדעתי הפינה חרושה. חוץ ממני ואדם שחשבנו ככה ראיתי שרובכם אהבתם ורציתם אותה(כנראה שיש סיבה שהפינה נבחרה להכי טובה אה?
) אז הנה אני מחזירה אותה
היא תהיה האמת לעיתים פחות תקופות מבעבר כי א. אנחנו רוצים לנסות פינות ואתגרים חדשים בפורום. ב. אם שמים פינה הרבה במשך זמן קצר אז היא נהיית חרושה. בכל מקרה בפעם הקודמת(כשהשנה עוד הייתה 2006
) חן שאלה אתכם אם הייתם רוצים שאליסה תצא עם אדם מפורסם או עם אדם פחות מוכר/לא מפורסם ורובנו בחרנו באדם לא מפורסם
ורובנו מהסיבה: שאז פחות יציקו לאליסה
אז הנה השירשור הקודם למי שתוהה:http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=91051158
השאלה החדשה היא: מאיזה מפורסם מועדף עליכם לדעתכם אליסה לא הייתה צריכה להיפרד ממנו? האם זה בריאן קראוס או אריק דיין?(שאגב זכו במקומות הראשונים בדירוג החברים של אליסה בעשרת הגדולים למרות שאני לא אגלה לכם מי זכה מקום ראשון ומי שני
) תיכף אשרשר לפה את שתי האפשרויות ולאפשרות המועדפת+נימוק יהיה טוב סמנו ->

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifבריאן קראוס

אם אתם חושבים שהם היו הכי טובים ביחד ולא היו צריכים להיפרד בכלל אז סמנו בתגובה לפה->

always be me mc

New member
../images/Emo127.gif

מפתיע אפילו אותי התשובה הזאת זה פשוט ששמתי
שבתמונות של אליסה עם בריאן היא נראית הרבה יותר קרובה מאשר בתמונות שלה עם אריק דיין. התמונות עם בריאן יותר אינטימיות ומתוקות כאלה
אז למרות שהיא חלקה להט עם אריק על המסך ומחוצה לו(בטח יותר במקומות סגורים שאליהם איננו מודעים
), ולמרות שאריק דיין לדעתי יותר משהו
מבריאן חח אני בכל זאת חושבת שעם בריאן היה יותר פוטנציאל לקשר ארוך
וגם הם הכירו יותר זמן ועבדו באותו מקום אז דווקא היה יכול לצאת מושלם אם זה היה עובד ולכן אני מצביעה עבור האפשרות הזאת. הם פשוט עבדו ביחד בתור זוג יותר טוב
אגב חוץ מהולי ועוד כמה מקרים בודדים נראה שהכרה ואהבה על סט טלוויזיה בדרך כלל מסתיימת בפרידה

../images/Emo127.gif הוא נורא חמוד...../images/Emo3.gif

גם אני אהבתי את בריאן...הוא ניראה לי בחור טוב שמאוד התאים לאליסה....

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifאריק דיין

כמו שאמרתי. אם אתם חושבים שהם(אליסה ואריק דיין) היו הכי טובים ביחד ולא היו צריכים להיפרד בכלל אז סמנו בתגובה לפה->
(פעם הבאה אגב למי שתוהה. אני אשים לכם שאלה הפוכה מזו ששמתי פה. בקיצור יהיה מעניין ויש למה לצפות
)

למעלה