זה או זה הגיטרה של, דניאל או של גיא
ל לאונרדו החייל New member 28/2/07 #2 גיא ../images/Emo13.gif למרות שזה קשה שנייהם מנגנים מצוין ולכל אחד יש את הסולואים הגדולים שלו...
ס סבסטיאן נאבד New member 28/2/07 #4 ../images/Emo121.gifאת מתכוונת לגיטרה עצמה או ולמה שהם עושים עם הגיטרות האלה? (הנגינה שלהם..) לגבי הגיטרה עצמה-גיא! אני מעדיף את הPRS והמיוזיק מן שלו, לא שהייתי מתנגד ללס-פול קאסטום וסטנדרט <נדמה לי> של דניאל לגבי הנגינה עצמה-שניהם! אי אפשר לבחור
../images/Emo121.gifאת מתכוונת לגיטרה עצמה או ולמה שהם עושים עם הגיטרות האלה? (הנגינה שלהם..) לגבי הגיטרה עצמה-גיא! אני מעדיף את הPRS והמיוזיק מן שלו, לא שהייתי מתנגד ללס-פול קאסטום וסטנדרט <נדמה לי> של דניאל לגבי הנגינה עצמה-שניהם! אי אפשר לבחור
I izzys New member 28/2/07 #7 הPRS של גיא!../images/Emo99.gif ברור שזה עניין של טעם, אבל.. יש לה סאונד שאי אפשר להשאר אדישים אליו בשום מצב. היא פשוט יפייפיה. כשגיא מנגן עליה כל התפקידי גיטרה מתפוצצים מרוב פיל (Feel), שזה מה שמרשים בגיא כגיטריסט בעיניי, יותר מהריצות והשרדים על המיוזיק מן. חפרתי
הPRS של גיא!../images/Emo99.gif ברור שזה עניין של טעם, אבל.. יש לה סאונד שאי אפשר להשאר אדישים אליו בשום מצב. היא פשוט יפייפיה. כשגיא מנגן עליה כל התפקידי גיטרה מתפוצצים מרוב פיל (Feel), שזה מה שמרשים בגיא כגיטריסט בעיניי, יותר מהריצות והשרדים על המיוזיק מן. חפרתי
י יהודונית New member 28/2/07 #8 ../images/Emo55.gifגיא ../images/Emo9.gif אה, כן, גם הגיטרות שלו נחמדות.