זה או זה הופעות בדרום, בצפון או במרכז
ב בהמה אדומה New member 26/4/07 #7 האמת? צפון. בדרום יש הופעות מעולות, זה נכון, אבל בצפון היו ההופעות שיותר זכורות לי דווקא. ולא מעצם ההופעות עצמן, אלא יותר מהנסיעות. אבל זה סתם כי אני אוהבת ת'דרך לצפון הרבה יותר מהדרום.....
האמת? צפון. בדרום יש הופעות מעולות, זה נכון, אבל בצפון היו ההופעות שיותר זכורות לי דווקא. ולא מעצם ההופעות עצמן, אלא יותר מהנסיעות. אבל זה סתם כי אני אוהבת ת'דרך לצפון הרבה יותר מהדרום.....
י יפית פית פית New member 26/4/07 #10 מרכז.. אבל אם צפון או דרום אז צפון אבל לא להגזים ולהופיע בלבנון..
ע עתיד אור הירח New member 26/4/07 #11 פפפ... אין כמו התאטרון ככה שמרכז אבל בעיקרון הופעות רחוקות (גם צפון וגם דרום) זה ה-דבר! ככה שאין שחור ולבן גברת ברנטל .
פפפ... אין כמו התאטרון ככה שמרכז אבל בעיקרון הופעות רחוקות (גם צפון וגם דרום) זה ה-דבר! ככה שאין שחור ולבן גברת ברנטל .
ז זמן אור New member 27/4/07 #16 ../images/Emo55.gifאני חושבת שמרכז. ואם בצפון- אז הופעות פתוחות, כי יש אוויר טוב. (אפילו אם סיוט להגיע לשם- אין על הכינרת ) אבל מרכז מעולה גם פתוחות וגם במועדונים (אהמ. תיאטרון. אהמ.)
../images/Emo55.gifאני חושבת שמרכז. ואם בצפון- אז הופעות פתוחות, כי יש אוויר טוב. (אפילו אם סיוט להגיע לשם- אין על הכינרת ) אבל מרכז מעולה גם פתוחות וגם במועדונים (אהמ. תיאטרון. אהמ.)
ה החרש למעלה New member 27/4/07 #18 הכל חוץ מצפון!!! הכי טוב מרכז, ואם אפשר אז ירושלים (במעבדה או באומן).