זה או זה

imry100

New member
זה או זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo108.gif

מי שלא מכיר (בושה וחרפה)... נותנים שתי אפשרויות ושאלים מה עדיף (במקרה הזה על נושא הפורום שלנו, מוזיקאים) ואז הבא עונה ונתן בעצמו אפשרויות, וככה זה זורם, אז אני מתחיל...
-> קלאסית או אקוסטית

itoosh2

New member
אקוסטית!!

לא התכוונתי להשתתף אבל בגלל שזאת שאלה כל כך קריטית שחשוב להגן על כבוד הסאונד האקוסטי והמושלם השתתפתי... כלים אקוסטיים וגיטרה במיוחד זה הדבר הכי נפלא שקיים... אל תתפתו לטכנולוגיה שמבוססת על חשמל
(כמובן שאני לא רציני כל כך באימרה הזאת...) לשאלתי... ביצוע של הרכב או ביצוע אינטימי של אמן + כלי?

הרכב

בעצם, תלוי באיזה סוג מוזיקה זה..בכל מקרה אני מעדיפה הרכבים.. סקסופון אלט או טנור?

itoosh2

New member
מבחינת מראה - פרטלס...

מבחינת סאונד - פרטד (אני יודע שהרבה לא יבינו אותי... אבל ככה אני אוהב...) לגבי השאלה שלך... פרטד זאת גיטרה (לאו דווקא בס, אבל נפוץ יותר בבס מאשר בגיטרות רגילות) שיש עליה פרטים (סריגים) שמפרידים בין כל חצי טון בגיטרה... פרטלס זאת גיטרה ללא פרטים (ללא סריגים) שאין את אותם הפרדות וה"מציאה" של הצליל היא לפי תחושה ואימון... בקונטרה בס למשל (ועוד המון כלים אחרים) אין לך פרטים... הסאונד בינהם שונה... אומנם לא שוני גדול כל כך... אבל הוא בכל זאת שונה לאוזן המקפידה... שאלה משלי: לאולפן - תופים אלקטרונים או תופים אקוסטיים?

imry100

New member
ברור שאקוסטי ../images/Emo108.gif

המקור תמיד עדיף בלוז או קאונטרי

itoosh2

New member
אנפלאגד!

אמרתי כבר שאני מכור לצליל אקוסטי? שירי אהבה או שירי זיכרון? (אני מדבר על המוצלחים מבינהם)

shubidoo

New member
שירי זכרון

[שכוללים בתוכםגם אהבה ..אבל נו מילא :p] אהמ.. מוסיקה קלאסית / ג'אז / קלה ?

Whorror

New member
סופרן.

אבל שוב, זה תלוי.... למה פסנתר, ד"א? אני חושבת שהצליל שלו מדהים, אבל עם קלידים יש כל כך הרבה אפשרויות להוציא דברים מטורפים..... וגם צלילים של פסנתר [מן הסתם שהם לא נשמעים כמו המקור, אבל בכל זאת....]. מקהלה או סולן יחיד?

itoosh2

New member
סולן יחיד...

בליווי מדי פעם של מקהלה... כמו שג'טרו טול עושים הרבה... LIVE או גרסת אולפן?

Whorror

New member
בקשר לסופרן או בס..

נזכרתי הרגע.. יש דואט יפייפה בין הסולן של HIM לסולן של the rasmus בשיר שנקרא bittersweet, בלווי של apocalyptica [צ'לו, כינור, קונטרה בס וכאלה]. ממש שיר מדהים... אני ממליצה :]

למעלה