זה או זה?

Digi Lista

New member
אגנימון.

וזה דיג'ימון שתמיד נשמע לי קצת כמו שם של מחלה
וריטרמון או הוקמון?

StellarWind

New member
וריטרמון ^_^

יש לי חיבה מוזרה ליצור הזה. גם ארדהמון FTW. מהרגע שהם מתחילים להשתלב עם יותר משני Spirits הכל הולך לעזאזל... << ז'וצ'אומון או אזולונגמון?

Yuske

New member
אזולונגמון

מי אלה הדיג'ימונים האלה??? @_@ ולמה אני לא זוכר אותמ? קאבוטרימון או טנטומון?

StellarWind

New member
שאלה קשה... <<

אבל אני אגיד קאבוטרימון רק בגלל ה WTFיות המוחלטת שלו. יש לי משהו עם עיצובים אורגניים מוזרים בשנים האחרונות... ואגב, ז'וצ'אומון - אחד מארבעת השליטים בטיימרס - מייצג את הדרום של העולם הדיגיטלי, נראה כמו ציפור ענקית וצולה דברים על בסיס קבוע. >> וחלק מהדיג'ימונים שהוזכרו קודם (אגנימון ווריטרמון) הם מפרונטיר. פאנטומון או מטאל פאנטומון?

Yuske

New member
אה...אני זוכר את הציפור הגדולה הזו

שנראתה כמו מולטריס רק פי מליון יותר עצומה ועם כזה...כלמיני טבעות וכאלה מסביב פאנטומון מיוטיסמון או גאטומון?

StellarWind

New member
גאטומון FTW

חתולה עם זנב שיותר ארוך ממנה וציפורניים מפה עד הודעה חדשה > ערפד DBZ מעפן. << ריו או ריקה?

StellarWind

New member
מסארו!

בניגוד לדייויס, מסארו לפחות מודע שהוא קוץ בתחת הקולקטיבי של האנושות. << רוקצ'סמון או בישופצ'סמון?

Yuske

New member
דייויס!

טיקיי יותר מידי....כזה...פוץ._. טיקיי או קארי? (עונה 2 שניהם)

remundo

New member
שאלה קשה O_O

שיהיה קארי, וזה רק כי דיוויס אוהב אותה ^^" קולומון/קאלומון או פיקודוימון/דמידוימון? (זה אחי הקטן החליט שהם ממש דומים)

StellarWind

New member
קאלומון.

אחיך הקטן סובל מבעיות אבחון אופי קשות. << ליאומון או אנדרומון?

remundo

New member
ללא נושא

הם באמת נראים דומים. אנדרומון. פיקסימוןפיקולומון או באנצ'וליאומון

StellarWind

New member
באנצ'וליאומון FTW.

ואני אישית לא רואה שום דמיון במראה בין קאלומון לדמידווימון. הקשר היחידי הוא ששניהם קטנים יחסית ויכולים (בערך) לעוף. דמידווימון הוא כדור צמר עם ציפורניים של אני לא יודע מה וכנפיים נוסח עטלף. קאלומון יצור קטן ובלתי מזוהה עם אוזניים מתקפלות. וואו, דימיון -מטורף-. << אבל באמת הכל עניין של השקפה. << איזומי\זואי או יושינו?

למעלה