זה או זה

רעותוש02

New member
זה או זה

טוב הפורום די מת אז...נקווה שקצת משחקים יקימו אותו לתחיה חורף או קיץ?

radio active

New member
וואו. ממש קשה! [ההתלבטות והתשובה בפנים]

אני לא אוהבת מד"ב בד"כ אבל דוקטור הו וטורצ'ווד זה אלוהי וזה מד"ב. מאוד מד"ב (למעשה דוקטור הו היא סדרת המד"ב הראשונה,או הותיקה,או גם וגם בטלוויזיה.) ו...משטרתי זה חמוד,אבל אני לא מתה על זה יותר מידי (מעבר לCM וCC) אני חוששת שאבחר במד"ב. איפור או לק? [ככ נקבי מצידי.]

radio active

New member
את מעדיפה לק על איפור? O:

אבוי לך. כלב,ברור,במיוחד את הכלבה היפייפיה שלי. אני לא אוהבת חתולים,והם לא אוהבים אותי. הייתי במסיבת פרידה שידיד של חברה שלי אירגן לה,זה היה בבית שלו,עם איזה 300 חתולים (טוב,לא 300,אבל לפחות 6!) וכל אחד ואחד מהם השאיר עלי סימן שעד היום קיים,כשזה היה לפני חודש בערך. אז כן,חתולים ובר,לא הולכים יחד. האמ. ויסקי או בירה? (או שהשאלה הזאת לא מתאימה לפורום הספציפי הזה?
)

adida33

New member
בירה

ויסקי זה דוחה :S חחח 6 ו-300 זה ממש קרובXD הממממ נגמרו לי הרעיונותXD [לא שהקודמים היו משהו
] מטוס או ספינה?D:

4hilla4

New member
מטוסXD

הספיק לי הים בימאות.. ובירה או וויסקי?! בחיים לא ניסיתי P: ... חוזרים למחש"פ וזה יהיה לבר-- הוצ' או מורגן?

radio active

New member
מורגן ../images/Emo99.gif

מורגן הרבה יותר שווה מהוצ',אין מה לעשות. הדמות שלו הרבה יותר מושכת. [ראיתי סדרה שהשחקן שמשחק את הוצ' מגלם שם תפקיד ראשי,ושם הדמות שלו יותר חברותית,ולכן,יותר מושכת.] [ואני לא מדברת על מושך מבחינה מינית!] האמ......בואו נראה מה השתנה בתקופה שלא הייתי פה....ואני מבקשת מכולם לענות! מוחאחאחאחאחאחא. אמילי או אל?

רעותוש02

New member
את מתכוונת דארמה וגרג? זה קורע!

אהם..אני לא זוכרת מי הן[לא לסקול אבל הזיכרון שלי גרוע...] וואי רעיונות....אהם.... ים או בריכה? XDD

radio active

New member
כן.

אבל גם בסרטים וכאלה שהוא משחק,הדמות שלו הרבה יותר מושכת. הדמות של הוצ' מנוכרת ומנכרת. אל זו זאת שירו בה בסוף העונה הראשונה,אמילי זו זאת שיש עכשיו,שהביאו כדי להחליף את אל.

adida33

New member
אני דווקא חושבת

שהדמות של הוץ' הרבה יותר מרתקת.. הוא כאילו.. מסתורי כזהD: למרות שהראו על החיים שלו... מורגם חתיך ממש אבל הוא קצת מעצבן אותי.. הוא חש כזהD: ודארמה וגרג זה כ"כ גדול!@$$%
הוץ' כ"כ סקסי שםםםם

radio active

New member
אני מוצאת את הדמות של מורגן מרתקת יותר.

אנחנו יודעים שבשניהם התעללו מינית בילדות,ומורגן יותר פתוח,למרות מה שקרה.

radio active

New member
תלוי בוויסקי :)

למשל,הגראנטס שיש לי עכשיו על השולחן ליד המסך,דוחה. ממש ממש ממש דוחה. הוא גם עולה איזה 100 שקל,שזה לא הרבה,ולכן חברתי קנתה אותו. אבל יש וויסקי טעים גם. כמו שיבס. לא משנה. וכן!!! 6 ו300 זה מאוד דומה!!! היו לי לפחות 300 סימנים מהם. וכל פעם שראיתי חתול ברחתי לצד השני של החדר,אבל גם שם היה מלא חתולים אז פשוט עמדתי על הספות ואמרתי "תקחו אותם תקחו אותם" ואז הם עלו על הספה ושרטו אותי וירד לי דם. ווהו. כשחזרתי הביתה אבא שלי לא הבית מה עשיתי שם ולמה אני כלכך חבולה.

למעלה