זה או זה

Digi Lista

New member
יום העצמאות.

אני לא אוהבת את פסח ולא את פורים והאמת שיום העצמאות הוא אחד החגים שאני הכי אוהבת(יחד עם שבועות,חנוכה וראש השנה). פיתות או מצות?

ברצינות?

אני מאוד אוהבת את כל החגים,יש משהו מקסים בזה בעיניי. מצות סופגניה או מצה?

Digi Lista

New member
בחגים יש משהו מקסים-מסכימה.

אבל לא לכול חג יש לי את אותה התחברות,על מאכלי חגים אני בכלל לא מדברת כי אני דיי מתעבת את רובם(מצות,סופגניות ואוזני המן אני לא אוכלת בכלל כבר שנים)אבל בכלליות יש חגים מסויימים שיותר משמח אותי שהם מגיעים,למשל שבועות זה חג שיש בו משהו מאוד רענן ומתוק או יום העצמאות שהוא חג פטריוטי ולא דתי לפני הכול... כאמור אני לא אוהבת סופגניות ולא מצות אבל בשביל המשחק אני אבחר בסופגניות. אוזני המן עם שוקולד או סופגניות עם שוקולד?

Apikachu L

New member
אפשר גם וגם?

החלפת ראש בין טאי לקורומון (בעצם, הוא רק ראש, לא?) או מצעד הגאווה בעולם הדיגיטאלי? (אבל ... דיג'ימונים בכלל נמשכים למשהו על בסיס מיני?)

chi12

New member
אש?

אגודל חתוכה או דם מהאף? ביום שישי חתכתי ת האגודל שלי בצורה רצינית, ולא הפסיק לרדת לי דם, שמתי פלסטר (ואני שונאת פלסטרים) והוצאתי אותה בשבת אחרי צוהרים (כשהוצאתי אותו שוב ירד לי טיפה דם) והאצבע שלי היתה לבנה, אבל עכשיו היא חזרה לעצמה. חוץ מזה שיש לי פצע ענק באגודל, והיא נראת די שבורה מזוית מסוימת.

אוי ואבוי....איך את מרגישה?

אני מקווה שזה יעבור מהר. אגודל חתוכה. אממממ לאכול או לשתות?

chi12

New member
מבחנים

כיתה בלי שולחנות או לאכול בלי כיסאות?

חח כיתה בלי שולחנות

מורה מגניבה וצעירה או מבוגרת ומאוד משכילה?(ברור שיש גם צעירות משכילות,זה רק בשביל השאלה)

chi12

New member
מורה מגניבה וצעירה

במקצועות שאין לנו בגרות השנה. מבחן עם ספר פתוח או לא?

למעלה