זה או זה

Digi Lista

New member
מוסיקה.

אבל לא בפול ווליום אלא בשקט
מעדן שוקולד או מעדן תות?

Digi Lista

New member
10.

ללא ספק בכלל,אני אומנם בקושי רואה את שני הערוצים האלה אבל אני בוחרת ערוץ 10 כי כבר שנים אני מאמינה בו ומאחלת לו הצלחה גדולה ויכולת לתת פייט רציני לערוץ 2 שהרבה פעמים בגלל שאין לו תחרות מזלזל בצופים ואני בעד שיתחילו להתאמץ,בכלל ערוץ 2 זה עניין כול כך טמון בתוכנו שלעיתים אני דיי מאמינה שאפילו אם הם ישימו שקופית "סליחה תקלה" אנשים ישארו ויהיו להם 30 אחוזי רייטנג
השיר "שמחה רבה" או השיר "אביא עם מברשת"?...

Digi Lista

New member
אביב.

אני מעדיפה עונות מעבר אפילו שאני מצוננת בהן נוכח חילופי מזג האוויר,אבל האמת שדווקא את החורף אני מאוד אוהבת ואת הקיץ הרבה פחות ככה שעדיף להתפשר על איזו עונת מעבר עם קצת אפצ'ייייייייייייי
נילס או מרקו?

חח

נילס,אין לי מושג למה.אולי אני יותר מתחברת אליו,או פחות מתחברת למרקו. סוס או חמור?

Digi Lista

New member
חמור!

מסכנים החמורים תמיד מתעללים בהם ומתנהגים לא יפה כי הם לא סוסים אז אני בעד חמורים. שרק או בובספוג?

meytar

New member
אף אחת.

שתיהן סמל לנשים הכנועות בחברה הפטריאכלית. ספרות פנטזיה או ספרות ריאליסטית?

Digi Lista

New member
פחח מיתר,איזה נימוק../images/Emo3.gif

אהבתי
אני מתלבטת מה לבחור כי אני אוהבת מאוד את שני הסגנונות,אני אלך על ריאליסטית רק בגלל שכרגע זה אני קוראת משהו שקשור לתחום הזה. סדרה יומית(לא בהכרח טלנובלה) או סדרה שבועית?

chi12

New member
מלוח

חריף מעורר אצלי דחיה. בגד גדול או קטן?

Digi Lista

New member
כנ"ל.

בגד גדול,למה להילחם בבגד קטן כשאפשר להרגיש נוח בגדול?...זה מזכיר לי שיש ילד שאמא שלו שולחת לו בגדים מידה 8 ו10 והוא לפחות מידה 14(הוא בן 12)וכול הזמן אנחנו נאלצים להאבק כדי להוריד לו את הבגדים ולשים אחרים(הראש שלו נתקע וזה כואב והוא בוכה),באיזשהו שלב חטפנו קריזה בכיתה אחרי שאמרנו לאימא כמה פעמים והחלטנו להלביש אותו בבגדים גדולים מהרזרבות וככה לנו ולו יותר נוח ופחות לוחץ,זאת בכלליות הגישהשלי בעניין בגדים-נוחות על חשבון מידה או בחרוזים "נוחות שווה איכות". פלפל שחור או גמבה?

למעלה