זה או זה לא אכפת לכם שאני פותחת ,נכון? תפוח או בננה?
D Down And Away New member 7/6/07 #3 |ג'ייד| ../images/Emo46.gif אם זה האייקון ג'ייד או דייבי ? חובה לענות.
X x N O A M x New member 7/6/07 #6 גלידה../images/Emo198.gif ים או בריכה? חח אגב..אימצתי אותו- ..הוא כוסון..|= ישלי סיפור אהבה איתו חח..אחח..ערביק..
גלידה../images/Emo198.gif ים או בריכה? חח אגב..אימצתי אותו- ..הוא כוסון..|= ישלי סיפור אהבה איתו חח..אחח..ערביק..
H HaDaRoSh New member 8/6/07 #11 שחור ../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif שיר או סיפור? סליחה אני מושפעת מהמגן בספרות
שחור ../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif שיר או סיפור? סליחה אני מושפעת מהמגן בספרות
ח חיידק הסלמונלה New member 8/6/07 #14 ירוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק כלב או חתול?[כלב.]
H HaDaRoSh New member 8/6/07 #16 האסקי סיבירי ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif הפקרתי את הכלבה שלי, אבל זאת המציאות. ריאהנה עם קצר או ארוך? XD
האסקי סיבירי ../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif הפקרתי את הכלבה שלי, אבל זאת המציאות. ריאהנה עם קצר או ארוך? XD
X x N O A M x New member 8/6/07 #17 ארוךךךךךך$#%#$%@#../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo198.gif פריס הילטון: לכלא למאסר עולם או לכלא ל23 ימים?
ארוךךךךךך$#%#$%@#../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo198.gif פריס הילטון: לכלא למאסר עולם או לכלא ל23 ימים?
H HaDaRoSh New member 8/6/07 #18 מאסר עולםםםםםם XDDDD ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif אולי אז האייקיו של העולם יעלה מוות בכיסא חשמלי או בתלייה ? XDDD
מאסר עולםםםםםם XDDDD ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif אולי אז האייקיו של העולם יעלה מוות בכיסא חשמלי או בתלייה ? XDDD
G gali56 New member 8/6/07 #19 מוות בכיסא חשמליXD מוזיקה מזרחית או ערבית? [זה מה שאומרים כאשר האלו שגרים ממול מתחילים לשים שירי מזרחי בקולי קולות.. ]
מוות בכיסא חשמליXD מוזיקה מזרחית או ערבית? [זה מה שאומרים כאשר האלו שגרים ממול מתחילים לשים שירי מזרחי בקולי קולות.. ]