זה אחד הרגעים שאני אומרת לעצמי "וואלה, המוהק היה נחמד"
D DarkSecretLove New member 9/7/10 #6 זה מה שקורה שהוא יודע שהוא הולך לתחנת רדיו ואין לו כח להשקיע בבוקר.. המוהוק מסמן כמה הוא עירני.. הבנאדם פשוט לא בסדר.מסכן.
זה מה שקורה שהוא יודע שהוא הולך לתחנת רדיו ואין לו כח להשקיע בבוקר.. המוהוק מסמן כמה הוא עירני.. הבנאדם פשוט לא בסדר.מסכן.
ר רעותוש02 New member 12/7/10 #12 איכס O_O אני אשכרה מתגעגיעת כבר למוהק! הוא נראה כמו הזמר מזרחית הזה O_O
T The Fantasy New member 12/7/10 #13 ../images/Emo207.gifלמי שעדיין לא קנה את TIW... ומחפש/ת במחיר הזול ביותר, אז יש לי חדשות טובות! אני כרגע הזמנתי [לי ולאופקיטה ] את הדיסק מהאתר של דיסק קלאב...וזה עולה רק 35 ש"ח[!!!!!] שם )))))))) [המשלוח זה עוד 15 או 16 שקל, שזה יוצא איזה 50 הכל ביחד..] האתר-www.discclub.co.il
../images/Emo207.gifלמי שעדיין לא קנה את TIW... ומחפש/ת במחיר הזול ביותר, אז יש לי חדשות טובות! אני כרגע הזמנתי [לי ולאופקיטה ] את הדיסק מהאתר של דיסק קלאב...וזה עולה רק 35 ש"ח[!!!!!] שם )))))))) [המשלוח זה עוד 15 או 16 שקל, שזה יוצא איזה 50 הכל ביחד..] האתר-www.discclub.co.il
B BuddhaForScarlett New member 14/7/10 #16 וואי אחד האדירים! ראיתי את זה ממזמן! ראית את הפרום יסטרדיי עם הסימס?
R RenanaD New member 14/7/10 #17 איזה, זה עם הדגלים של טורקיה? ../images/Emo6.gif אנשים טפשים רק אותו ראיתי. אבל חוץ מהפאדיחה שהיוצר/ת עשה/תה לעצמו/ה, זה באמת מושקע ויפה!
איזה, זה עם הדגלים של טורקיה? ../images/Emo6.gif אנשים טפשים רק אותו ראיתי. אבל חוץ מהפאדיחה שהיוצר/ת עשה/תה לעצמו/ה, זה באמת מושקע ויפה!