זה איחר בשבוע........

crazy monkey

New member
זה איחר בשבוע........

<וזה לא מחזור....
חה חה חה> זה
שיר השבוע
ושיר השבוע הוא: Paradise City השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) המשפט המועדף בשיר: מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר מזכיר לי: __________________________ חובה עלי לומר כי הפינה גנובה מפורום אביב גפן והליריקס פה

So like a rose

New member
where the girls are fat \

and they got big tities.
בחמשת המועדפים שלי? ועוד איך! בחמשת הפחות מועדפים שלי?לא. המשפט המועדף בשיר: I must be losing my mind "Are you blind?!" I've seen it all a mllion times אבל נו. אני אוהבת את כל השיר. אוח. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל מי שלא אקסל. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לא לא ולא. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: - דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הייתי שמחה לרוב ושרתי.(; השיר מזכיר לי: ת"א.

eran377

New member
תשובות...

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: Take me down to the paradice city where the grass is green and the girls are pretty מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני 3 שנים אני חושב. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? שמעתי בערך כל גרסא אפשרית, אף אחת לא מסוגלת על המקור שהוא פשוט מושלם. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ראפרים למיניהם, הבעיה שכבר שמעתיי... וסלאש'ס סנייקפיט היו שותפים לזוועה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אוהו... סקיד רואו
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שיר כל כך אופטימי... לא זכור לי. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לא יודע, אבל זה השיר של גאנז שהכי מרים לי את המצב רוח, תמיד. השיר מזכיר לי: את גן עדן

Lady in red2

New member
../images/Emo26.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) בטח!
המשפט המועדף בשיר: I must be losing my mind "Are you blind?!" I've seen it all a mllion times במיוחד אוהבת איך שאקסל שר את Are You Blind?
מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה פלוס מינוס. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא זכור לי כרגע גרסה אחרת, אבל הגרסה הרגילה בטח הכי טובה.
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל זמר, רק לאקסל מתאים לשיר את זה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: רק גאנס. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: - דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: השיר הזה תמיד מעודד.
השיר מזכיר לי: -

oneman2

New member
אמביווילנטי

(?!) בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: לא זוכר משפטים מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שנה-שנתיים מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? לא מכיר מיוחדות זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אין משהו מיוחד (כל הפופ/ראפ למיניהם) זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הביטלס. אין לי מושג למה. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא משהו מיוחד דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: ברזיל הבקיעה! השיר מזכיר לי: סרט קולג' אמריקאי שראיתי פעם והוא הופיע בו...

BonJoviT

New member
../images/Emo55.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)לא המשפט המועדף בשיר:Strapped in the chair of the city's gas chamber Why I'm here I can't quite remember מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? שנתיים- שלוש מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה?רגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!:אני אגיד את זה שוב פעם: מזרחיים!!!!!בעעע
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:בון ג'ובי,רד הוט,גרין דיי,דה דורז.. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:כלום. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע:אמממ.. השיר מזכיר לי: פרינסס הסוסה הבלגית שלי!אממ..בלגיה

הממ

בחמשת המועדפים שלי? כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: It's all a gamble when it's just a game Ya treat it like a capital crime, Everybody's doin the time מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני שבוע. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כל להקה אחרת. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אין. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכר
דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: איזו מישהי התחילה איתי פעם
השיר מזכיר לי: כל הופעה מלאה בפריקים.

../images/Emo6.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) קשה לי להגיד...כי מצד אחד אין ספק שזו אחת מ5 הקלאסיקות של גאנז, וזה שיר ענק, אבל אני לא יודעת אם הוא בחמשת המועדפים שלי אישית. |חפירה| בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: [תיזהרו, עוד חפירה מגיעה]: ת'אמת שאני אתחכם... המשפט האהוב עליי זה משפט שסלאש אמר בלי קשר: "There is no paradise City".. כולם יודעים באיזה הקשר הוא אמר את זה
אבל איכשהו זה הגיע אליי, לא יודעת, אהבתי איך שהוא השתמש בשיר הזה. זהו
מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? לפני המון זמן מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? בהופעה. אנרגיות מטורפות... זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כולם זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לאדעת דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: לאדעת השיר מזכיר לי: VH1 [הם שמים אותו מלא]

בהקשר של פירוק הלהקה והסכסוכים

אני חושבת שהוא גם אמר את זה בהודעה הרשמית שהוא עוזב את הלהקה, אבל אני לא בטוחה בזה. בכל מקרה, הוא אמר את זה גם אחרכך במטרה להדגיש שהדברים ביניהם לא היו יפים בכלל ושאין סיכוי שהם יחזרו לעבוד יחד

כן :| בסוף אשכרה נשארתי פעורת פה.

אבל ממש, עם פה פעור מול הטלויזיה
מג בהריון מדאנקן?! איזה זבל הוא!! אני אחזור ואומר: דאנקן פוץ. יאללה, ורוניקה ולוגן ומהר.

אני לא מאמין! זה כזה שוקיזם!!!!!!!

מה בהריון?!! גרררר. אבל אהבתי את הקטע עם המנהל, זה היה אחלה פרק בסופו של דבר (להוציא את הקטע המלחיץ בסוף עם התינוק)

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo99.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא)
המשפט המועדף בשיר: Take me down to the paradise city Where the grass is green and the girls are pretty מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? אתמול מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? מכירה רק ת'גירסא הרגילה זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: אבריל זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: הדורבנים יכול להיות מגניב
דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זכור לי דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: כנ"ל השיר מזכיר לי: את השולחן שלי... שכתבתי עליו את השיר חחח

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifתיקון!!!!!

מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה: לפני 3 חודשים בערך...

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif

בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) יאפ. בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא. המשפט המועדף בשיר: טייק מי דאון טו דה פרדייס סיטי... מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? שנה בערך. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? רגילה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: ראפ למיניו. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: מוטלי קרו. דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: פפף...אין לי מושג. דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: חח כנ"ל. השיר מזכיר לי: פוגו XD

עונה

השאלות: בחמשת המועדפים שלי? (כן/לא) לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? (כן/לא) לא המשפט המועדף בשיר: Take me down to paradise city where the... אתם יודעים את ההמשך. מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? מזמן. לא זוכר. 4 שנים אולי. מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? הופעה חייה. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: מישהו שפשוט יהרוס את השיר. זה שיר לפוגו, זה שיר להתפרע ואסור להפוך אותו למשהו אחר. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: SKID ROW דבר עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: קיבלתי מרפק לצלעות? דבר שמח שקרה בזמן שהשיר בתנגן ברקע: הכנסתי למישהו מרפק? השיר מזכיר לי: אל איי קליפורניה

axlbarlev

New member
טוב..

בחמשת המועדפים שלי? כן בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא המשפט המועדף בשיר: Ya gotta keep pushin for the fortune and fame It's all a gamble when it's just a game מתי שמעת את השיר בפעם הראשונה? ב-93 מעדיף בגרסא מיוחדת [אם יש] או הרגילה? גרסה של הופעה חיה זמר או להקה של הייתי רוצה שיבצעו אותו? הוא מתאים רק לגאנז ולקול המדהים של אקסל דבר עצוב שקרה לי בזמן השיר? הטלויזיה שלי נפלה מהזרוע שלה בקיר על הרגל שלי דבר שמח: נשיקה ראשונה השיר מזכיר לי: את גיל 12-16 כי אז כל יום הייתי שומע את השיר

למעלה