זה אמור להיות כל כך קל....

זה אמור להיות כל כך קל....

אל תסתכלו עליי כי אני לא משוגעת אני לא משחקת אותה סתם עצובה. באמת רע לי !! אני לא מזייפת , אני באמת סובלת ! למרות שאני אוהבת אותו -והוא גם אוהב אותי !! תקראו לי "חלשת-אופי" אבל אני שמה על כל מה שמישהו אומר, ומספיק בושה לאמר שאני מאוהבת רצח בילד שקטן ממני בשנתיים ו11 חודשים !!!!!! תמיד צחקתי על מישהי מהשכבה שלי שהיתה חברה של מישהו שקטן ממנה בשלוש שנים..ועכשיו..הגלגל מסתובב ! אפילו ת'מתכונת הראשונה הוא לא עשתה.. אני יודעת מה תגידו...שימי *** על העולם ! [נא לצנזר..דתייה !] אבל זו לא רק הבעייה היחידה.. הוא גם גר כל כך רחוק !!! ביישוב - לא עיר.. במרחק שעתיים וחצי נסיעה ממני. כל נסיעה שלו לאזור המרכז גובל בסיכון ענק שהוא לוקח [וגם אחיו לקח... אביחי לוי ז"ל - שרק הרים ת'משקפי שמש מהעיניים כדי לשאול ת'טרמפיסטים לאן הם מגיעים וערבים יימח שימם ירו לו בראש והרגו אותו במקום] אנחנו כל הזמן מדברים באייסי ומתים להיפגש !!! אבל זה פשוט אף פ=ע=ם לא יוצא !!!!!!! :[[ ואני לא מפסיקה לחשוב עליו אפילו דניאל החבר האחרון החילוני שלי..שעד לא מזמן כתבתי פה הודעות מדכאות רק עליו ! רוצה שנחזור.. ואני.. אני חושבת על הפג שהתאהבתי בווו............. =/ אהבה בלתי אפשרית הא?

ובבקשה אל תגידו לי

"זה נשמע כמו אוי אוי אוי".. כי תאמינו לי שרע לי מספיק בכדי לכתוב את זה פה.... =[[

מיטללל

New member
הדבר האחרון שנעשה זה

לזלזל בך או ברגשות שלך למען האמת, אני לא מצליחה ממש להבין... מה כל כך מצחיק בכך שמישהי יוצאת עם מישהו קטן ממנה? כאילו, אני זוכרת שהייתי בי"ב, חברה שלי יצאה עם מישהו מי"א, ובהתחלה קצת צחקנו, אבל חלף לנו דיי מהר. היום יש לי חברה, שיוצאת עם מישהו שקטן ממנה בשנתיים, ותאמת? אפילו גיחוך זה לא מצליח להוציא ממני תוכלי לנסות להסביר מה מצחיק בזה? מה בדיוק אומרים לך? איפה ולמה זה מצליח לפגוע בך? ותגידי, איפה נפגשתם? כמה זמן אתם ביחד? למה את אוהבת אותו? מה זה בשבילך אהבה? (אני יודעת שאלו שאלות קשות, אבל תוכלי לנסות לענות עליהן?) אני מאוד מאמינה שאם יש אהבה הדדית, אפשר לגבור (כמעט) על הכל. כולל סביבה לא תומכת ומרחק יחסי. השאלה אם זה קיים אצלכם אני מרגישה שבכל ההודעה ניסית לתת תירוצים ללמה "לא" ואפילו לא כתבת בשורה למה "כן"

אז ככה..

אני יודעת שכשמתבגרים יותר אז המשמעות של הגילאים הולכת ופוחתת. אבל אני בחורה בת 17.5 מוקפת אנשים , מוכרת והכל.. פתאום יוצאת עם מישהו שעוד לא יודע מה זה בגרות ?!?! הוא כיתה ט' למען ה' !! :[ והכרנו [בהכי קצרה] שנינו עשינו ליל הסדר בבית מלון מטעם ארגון לנפגעי טרור. אני-חונכת לחמישה יתומים אז.. והוא-אחיו נרצח בפיגוע ירי.. וישר נדלקתי עליו !! כי 2 הנקודות הכי חלשות שלי בחיים זה : כבד [יאממי..] ו- מתנחלים ! [עוד יותר יאמיי..] אז רק המראה הכובש שלהם,ההתנהגות,ההתפרעות,המנטליות המטורפת שבהם נורא עשה לי את זה. אני זוכרת שכמה דקות לפני כניסת החג כולם לבושים במיטב בגדיהם בלובי של הבית מלון , גם אני, פתאום אני קולטת רק אותו מכולם עם חולצה גזורה , מכנס רחב ,יחף, מפצח גרעינים מחפש את עצמו בין כולם . פה כבר אמרתי.."שמעו..אני רוצה א-ו-ת-ו!!" חח.. ואז התחלנו לדבר ואז ייצא שכל ערב בבית מלון הייתי חוזרת לחדר לפנות בוקר..יצאנו מחוץ לבית מלון לקניון,לקריוקי [והוא פשוט עלה ושר בלי אלוהים] והסתבובנו בבית מלון פרצנו לחדר כושר והוא ישר בלי להסס בכלל הפעיל ת'ג'קוזי הוריד ת'בגדים ונכנס. בקיצור היה מדהים ואז הוא אמר לי שמבחינתו זה לא נגמר פה. אבל אז הוא אמר.. אבל בעייה קטנה.. אני הרבה יותר קטן מימה שאני נראה.. וזה מוזר כי הוא דווקא גבוה ואני נמוכה לגילי חח =/ והקשר ביננו מדהים. אבל אנחנו לא מתראים ! נפגשנו ישר יום למחרת אבל היה מתח יותר מידי ככה שלא ייצא משהו רציני .. ומאז רק דיבורים באייסי וקבענו להיפגש בעצמאות אבל אפילו לשם הוא לא הצליח להגיע. ורק אתמול השיחה עלתה שלב והגענו לדבר על הרגשות ועל הגעגוע והמצב הממש מעיק הזה.. :[ אני רוצה אותו..

../images/Emo99.gif

עזבי את הפרש הגילאים, חבל לפספס סיפור אהבה בגלל עניין כזה טכני, בטח שכבר המשיכה שלכם מבוססת על מרדנות (עכשיו הבנתי מהי הגירסה הדתית הזכרית למופרעים). ולגבי המרחק... מנסיון אישי מתגברים על זה. היה לי חבר שגר בצפון (אני גרה על גבול הדרום-מרכז) במושב שכוח אל, ובכל זאת החזקנו 10 חודשים מעמד. אתם יכולים לעשות שבת אחד אצל השני. זה יכול לקרות כל סופ"ש (בתורנות פעם אצלך ופעם אצלו) וגם אתם מרוויחים יומיים להיות ביחד.

ori239

New member
הגיל לא כזה קריטי פה

זה לא שאת בת 21 והוא 18 כן, הייתי בקשר כזה, קשר מדהים עם בחורה דתייה, אני מסורתי לצורך העניין, היא התחילה בדיוק ללמוד במכללה ואני מתגייס.. שנינו הכרנו במקום הכי לא צפוי בעולם - בית חולים, היא עשתה שירות לאומי ואני כמתנדב.. אמרה שאם הייתי טיפה יותר גדול, הכל היה אחרת.. כי המשפחה וזה, לוחצים עליה למצוא חתן.. אמרתי שאם זה זה, אין לי בעיה לשים טבעת בגיל 19.. אבל היא הייתה בשלה.. לכן, כל עוד הוא מדבר לעניין, ולך אין קמטים, אל תרגישי כמו סבתא ואל תתני לו להרגיש ערוץ הילדים.. בקשר למרחק - אני גר בחור בדרום.. באיזור באר שבע.. החזקתי 9 חודש קשר עם מישהי מאחת הקריות.. לתשומת לבך

Lir האחת

New member
אני מבינה אותך.

בחברה שלנו זה באמת נתפס כמקובל יותר שהבן זוג יהיה המבוגר יותר. ובאמת יש לא מעט אנשים שמרימים גבה כשהם שומעים שדווקא הבחורה היא המבוגרת יותר. בשכבת גיל שלך זה אפילו נראה כיותר "בולט" ומוזר יותר, שאת תצאי עם מישהו שצעיר ממך בשנתיים, שלוש. אני יכולה לומר לך שככל שמתבגרים זה נראה פחות מוזר. הרבה תלוי בבגרות האישית של הבן אדם, ובהתאמה האישית שלכם. אני חושבת שאתם צריכים להתרכז ברצון שלכם, במה שחשוב לכם, במה ש*אתם* מרגישים. אם זה מרגיש *לך* נכון להיות איתו, שזה הדבר שאת הכי רוצה ומאמינה שנכון *לך* - אין שום סיבה שלא תהיו יחד. אפשרי מאוד, הכל תלוי בכם.

למה כותבים כאן רק כשרע?

חשבתם על זה פעם? רק בעיות, חחח
בכל מקרה, אהבה "בלתי אפשרית" זה לא, אבל היא מאוד מורכבת, בייחוד בשכבת הגילאים האלה... הוא צריך להיות... כמה? בן 15? 16 אולי? להגיד את האמת (סורי), אישית אני חושב שמערכות יחסים עם פער בשנתיים ויותר בגילאים האלה הוא מאוד בעייתי, רק ילדים! (מי שמדבר כן, ממרומי הזקנה של גיל 21
) אין ספק שאת נורא מתלהבת - אבל האם את בטוחה שזאת אהבה? פגשת אותו מעבר לשיחות באייסיקיו? מאחד שאם היו מחייבים אותו על הודעות אייסיקיו היה חי עכשיו בארגז קרטון ברחוב, יכולים להיות חיבורים מדהימים עם אנשים, אבל הם די משלים ולא תמיד עומדים בציפיות של העולם "האמיתי" לכן אני חושב שיש סיכוי לקשר כזה, אבל את חייבת להיות בטוחה באלף אחוז שיש בזה יותר מהתלהבות, שמעורבים כאן רגשות אמיתיים ודברים שיחזיקו את הקשר לאורך זמן (קל להסתנוור כשצעירים) ודבר אחרון - מחבלים, ולא ערבים

זכוכיות

New member
אני זוכרת שהיא כתבה הודעה,

כשהם רק הכירו, והסיפור שלהם נשמע ממש ממש מתוק, בחיי שנמסתי, אני ממליצה לך לחפש את ההודעה ההיא שלה. בכל אופן, פסיכית יקרה, העולם כולו יכול לחשוב ולהגיד מה שהוא רוצה, מי שתקום או שלא עם חיוך בכל בוקר, בסופו של דבר, תהיה את. וחוצמזה, בעוד כמה שנים ההפרש הזה בין כה לא יראה חריג או משמעותי לאף אחד (אני בת 22, ואני רואה את עצמי דיי בקלות מתחברת לבחורים בני 20, ובמקרה חריג של חיבור כמו שאת מתארת הייתי יורדת גם עוד שנתיים).

הגיל בקטנה...

יש לי חבר (בן 21) שסתם השתחרר הרגע ורוצה דרום אמריקה וכל החרא... והוא כבר איזה שנה וחצי עם מישהי בת 27 שלומדת תואר שני באונ' והם מסתדרים סבבה... מה שכן, ההבדל ברקע שלכם יכול להוות מכשול יותר גדול... שיהיה בהצלחה!

למעלה