שר האנרגיה אלי כהן הורה לחברת החשמל לסגור את השאלטר לעזה.
או כפי שדווח, חברת החשמל תפסיק במיידי "למכור" חשמל לעזה.
זה אמיתי? הם משלמים חשבון חשמל?
כמוני, כמוך?
אם היה אפשר, גם את האוויר לנשימה הייתי סוגר להם
כן, לדעתי, לא ניתן לפתור את ישראל ואת העולם מ "חולה רעה" הזאת ובו בעת להציל את החטופים.
מאחר ואני לא בונה על ניסים, כנראה שזה מחיר בלתי נמנע. מראש, מבקש סליחה ומחילה מעינב צנגאוקר וקרובי משפחות של חיילים החטופים.
משפחות היקרות דורשות להוציא קודם את החטופים ואחרי זה לבוא חשבון עם חמאס.
החמאס לא ישחרר את החטוף האחרון עד שלא יקבל ערבויות לסיום המלחמה, אולי אף מהקדוש ברוך הוא בכבודו ובעצמו. אני לא רואה מצב שטראמפ נותן ערבות כזאת וממשלת ישראל תמרה את פיו. לא יקרה
לכן, משפחות יקרות, זה לא מעשי.
ישראל לא תתחייב לסיום מלחמה כל עוד יש חמאס חמוש בעזה. על פחות מזה לא תהיה הסכמה.
כבר שמענו את מחאס. או "נצחון" או "מות קדושים".
יש לנו עסק עם איסלמיסתים קנאים. כנראה יבחרו למות יחד עם החטופים. עם ישראל יצטרך לקבל את זה עם כל הצער. אני אומר את זה כי לביבי אין אומץ.
או כפי שדווח, חברת החשמל תפסיק במיידי "למכור" חשמל לעזה.
זה אמיתי? הם משלמים חשבון חשמל?
כמוני, כמוך?
אם היה אפשר, גם את האוויר לנשימה הייתי סוגר להם
כן, לדעתי, לא ניתן לפתור את ישראל ואת העולם מ "חולה רעה" הזאת ובו בעת להציל את החטופים.
מאחר ואני לא בונה על ניסים, כנראה שזה מחיר בלתי נמנע. מראש, מבקש סליחה ומחילה מעינב צנגאוקר וקרובי משפחות של חיילים החטופים.
משפחות היקרות דורשות להוציא קודם את החטופים ואחרי זה לבוא חשבון עם חמאס.
החמאס לא ישחרר את החטוף האחרון עד שלא יקבל ערבויות לסיום המלחמה, אולי אף מהקדוש ברוך הוא בכבודו ובעצמו. אני לא רואה מצב שטראמפ נותן ערבות כזאת וממשלת ישראל תמרה את פיו. לא יקרה
לכן, משפחות יקרות, זה לא מעשי.
ישראל לא תתחייב לסיום מלחמה כל עוד יש חמאס חמוש בעזה. על פחות מזה לא תהיה הסכמה.
כבר שמענו את מחאס. או "נצחון" או "מות קדושים".
יש לנו עסק עם איסלמיסתים קנאים. כנראה יבחרו למות יחד עם החטופים. עם ישראל יצטרך לקבל את זה עם כל הצער. אני אומר את זה כי לביבי אין אומץ.