זה אמנם לא פורום אקטואליה
ואני בכלל לא "חיה פוליטית" אבל אני חייבת לפתוח פה הודעה (ולא בפורום אקטואליה כי יאכלו אותי שם בלי מלח
) על ההתנהגות המבזה של המתנחלים... אני לא יודעת אם יצא לכם לקרוא בעיתון/ לשמוע בחדשות על ההתנהגות של המתנחלים שהתבצרו בבית פלשתינאי והטיחו אבנים בכל אדם אפשרי בלי הבחנה אם הוא יהודי או ערבי... הם עשו לינץ' בצעיר פלשתינאי וזרקו אבנים לא רק על הפלשתינאים, אלא גם על החיילים ועל הכתבים שבאו לסקר את האירוע. זה פשוט זיעזע אותי. ראיתי בעיתון את התמונה של חייל בודד מגן על הצעיר הפלשתינאי ששוכב בפינה מדמם ופשוט הדם עלה לי לראש. הצעיר הזה היה חסר הכרה והם המשיכו לזרוק עליו אבנים!! בלוקים!! סלעים!! יהודים? אנשים? אין לכם כבוד לחיי אדם!! מישהו עוד יעשה להם בדיוק אותו הדבר! אני לא יועת איך להגדיר את הדעה שלי על הפלשתינאים, אבל אני יודעת שכולנו בני אדם שרוצים לחיות בשקט (זה שיש קצת בלגאן עם ה"איפה לחיות" זה כבר משהו אחר...). לראות חייל ישראלי מגן על פלשתינאי מחוסר הכרה- מישראלים זה ממש הרס אותי. הם עד כדי כך עיוורים שלא איכפת להם מכלום? עיוורים לחיי אדם?! המטרה שלהם היא להרוג? כמו שכתב אחד מהכתבים בידיעות אחרונות, בוקי נאה, כשהם שפכו שמן על הכבישים ופיזרו דוקרנים- הם לקחו בחשבון שאולי איזה אופנוע שיגיע לא יוכל לבלום, יחליק ויהרג? זו המטרה שלהם? להרוג את כל מי שלא תומך בהם? כשהם זורקים את הילדים הצעירים שלהם לכבישים לקפוץ מול מכוניות הם לא חושבים אולי נהג לא יספיק לבלום וידרוס את אותו הילד? ומי יהיה אשם בזה? עם כל ההבנה בקושי בלעזוב בית וחיים שלמים, להרוס לאחרים את החיים זה לא ממש יעזור להם, זה רק מעצבן יותר. בסוף עוד איזו קבוצה קיצונית אחרת לא תתאפק כמו (התגובות המאופקות יחסית של המשטרה והצבא) ופשוט תהיה פה אנרכיה. בעצם כבר יש אנרכיה- אתמול בכבישים אופנוען היכה באחד מחוסמי הכבישים עם שרשרת ברזל, אחר בעט וכמעט היכה מישהו עם פטיש... זה מספיק... מתנחלים. נמאס לי. למרות שאני תומכת בהתנתקות, עוד יכולתי להבין את הקושי שלכם בלעזוב בית וחיים ויכולתי עוד איפשהו להבין את ההתנהגות שלכם, אבל עכשיו אתם משתמשים בדרכים לא כשרות בכלל. אני מקווה שנסיים את התקופה הזו בכמה שפחות שפיכת דמים... רוויטל, אני מקווה שזה בסדר שהעלתי את הנושא כאן, הייתי חייבת להוציא את זה. אני לא אכתוב את זה בפורום אקטואליה כי איזה כתום אחד עוד יגלה איפה אני גרה ויבוא לזרוק עליי אבנים...
ואני בכלל לא "חיה פוליטית" אבל אני חייבת לפתוח פה הודעה (ולא בפורום אקטואליה כי יאכלו אותי שם בלי מלח