זה אני לא את\ה

סיון 221

New member
זה אני לא את\ה

אתם מאמינים באימרה "אני לא יכול\ה להיכנס למחוייבות כרגע" זה הבן אדם שלא רוצים? זו האמת?

כמעט25

New member
בטח!!

אני הייתי פעם מאלה

שאלה קשה

אני מאמינה שאם מכירים מישהו מדהים, אז שוכחים ממה רוצים ומה לא רוצים... ואם רוצים מערכת יחסים או לא.. מצד שני זו סתם מחשבה תמימה, הגיוני שכן- זה קיים.

המממ תראי שניה...

אני לא מאמין במשפט הזה לפי דעתי זה סתם תירוץ מפגר.. אבל.. יש פעם ב.. אבל באמת רק פעם ב.. תקופה שזה יכול להיות נכון לגביה.. כמו נגיד הממ שבנאדם יוצא לקורס קשה בצבא שברור שהוא בקושי יצא הבייתה ובקושי תכירו וקשר רציני לא יצא מזה ( לא מאמין בקשרים שמבוססים על שלוש שבועות של שיחות בטלפון ורק יומיים עם הבנאדם.. וגם זה עם המשפחה שלו וחברים וכל זה..)... אן שהוא טס לחו"ל וכאלה... אם הוא סתם בתקופה רגילה.. אלא אם הוא באמת אחד מהמתוסבכים האלה שאין להם מושג מה הם רוצים אף פעם... אז זה תירוץ מפגר להשאיר אותך על אש קטנה.. וברור שהוא לא רוצה איתך קשר רציני...

סיון 221

New member
זה די ברור

בקיצור, אני חושבת שזה די ברור שכשרוצים באמת מישהו שום תקופה לא משנה. מה לגבי אקסים, האם זה נכון שאחרי מע' יחסים לא מסוגלים להיכנס לקשר חדש ואמיתי גם אם פוגשים בן אדם מדהים? או גם זה רק תירוץ?

מאמינה ../images/Emo45.gif

גם לי הייתה תקופה כזאת שהדבר שהכי פחות רציתי היה להיכנס לקשר ולהתחייב.. וכן, היו גם בחורים חמודים ביותר שחשבתי שאני עושה טעות.. אבל באמת ובתמים לא יכלתי להיכנס לקשר, פשוט לא.

דנושי1

New member
מסכימה עם הגויאבה

זה לא קיים. מי יודע מה הוא רוצה ומה הוא לא רוצה? רצונות משתנים כל הזמן.

twigy

New member
אין דבר כזה לא יכול להכנס למחויבות

יש את נראית לי מפגרת מדי בשביל להיות חברה יש בא לי עליך רק בשביל סקס אין דבר כזה את גם כוסית שווה מושכת וגם חכמה ומצחיקה אבל אני לא יכול להכנס למחויבות *תקף רק במידה ואין לבנאדם חבר מן הסתם.

למעלה