זה אני

תנסה שהגוף לא יהיה מקביל לריצפה

כדי שהו יהיה לא ממשה בעמידת ידיים, אבל קרוב. בצורה שאת עושה את זה, אי אפשר להישאר הרבה זמן וגם אי אפשר לבעוט את הרגליים בצורה טובה.

TIS

New member
אולי אני לא רואה טוב

אבל לי נראה שאתה באיזו חצר, ולא באמזונס. פשוט לא מצאתי שם הרבה מים...
(בדיחה טיפשית) ובתמונה אני לא רואה את המבט שלך. נסה לשמור את המבט קדימה כמו פה ---------------->

Ze Colmeia

New member
כמו שיו יו יו אמר...

תנסה להרים את הגוף יותר כמו בתמונה המצורפת...איפלו יותר משם, וכשאתה עולה תשים את היד קצת יותר קרוב לרגל אולי זו הבעיה שלך...

avishem

New member
סבבה אז קודם יש 3 דרכים לאמזוניקה:

1. ליופי: אם בכך לבך חפץ אז תעלה יותר לכיוון היד תנסה שכל המשקל של הגוף יהיה מוטה עליה. את הרגל תבי מקדימה (לא קדימה, מקדימה) שזה אומר שאתה צריך להביא רת הרגל לכיוון הראש בצורה של המתיחה בחימום שהרגליים פסוקות והראש יורד לאחת מהן כדי למתוח רק אותה. בשיטה זו אתה תעמוד יותר זמן ויותר יפה, ממש תתקע ב"פריז" על יד אחת. נ.ב אם אתה מרגיש שהרגל נתקעת ולא עוברת יותר זה בגלל שאתה מביא אותה מהצד של הגוף (כמו שעומדים בפיסוק ומותחים את הצדדים ועמוד השידרה) ואז ישנה מגבלה פיזית. אף אחד לא יכול להגיע כך עם רגל למטה. 2. כהתקפה: תשאיר את הגוף כמו עכשיו (מאוזן לריצפה/דשא/פרקט/קלטת את המסר...) ותניף את הרגל כמה שיותר מהר כמה שיותר למטה ובחזרה במהירות. * אותו ה"נ.ב" כמו מקודם. 3. ליופי / התקפה באותו העיקרון אבל לבעוט קדימה למי שנמצא ממול ואז לא מביאים את הרגל מקדימה אלא מנסים להוריד אותה למטה. **** סחה עלי, לפני 4 וחצי שנים, ועוד זה צד שני שלי!!!

1. זה היה בצחוק

2. מה פשר הדיבור המתנשא של "אתה יכול לבדוק באבן שושן"?! אתה מדבר פה עם קב"א 56. לא צריך לקחת כל דבר ללב...

avishem

New member
../images/Emo4.gif מוזר, קב"א 56 ועדיין לא קלטת

שעניתי לך בציניות... הקב"א בצבא לא עומר הרבה מבחינתי, גם לי יש 56 וזה לא עושה אותי ליותר טוב מהרבה אנשים. קודם כל תהיה בנאדם אח"כ תהיה חכם או טיפש, אני מכיר אנשים שהקב"א שלהם על מינוס ועדיין הם יותר בני-אדם מהרבה אחרים!!! ואני האחרון שייקח דברים ללב מאחד שאני לא מכיר מעבר ל10 שרשורים בפורום!!! ובכלל, מי אתה שתגיע ללב שלי שתפגע בו
אז שיהיה לך ברור, באף אחת מהתגובות שלי פה לא עניתי לך בכעס.

בתגובה הזאת כן...

וצודק...אולי באמת לא הבנתי נכון את האופי של ההודעות. ודרך אגב...אתה לא מכיר יותר מעשר שירשורים שלי בפורום?! בפורום יש רק משהו כמו 10 שירשורים!!! אני לא אוהב לפתוח שירשור...אבל אני מגיב על הרבה, אז על זה שאתה כותב יותר שירשורים ממני מגיע לך
...

capoeira boy2

New member
אוקיי

אוקיי תודה אנשים!! אני יתאמן עוד ועוד כמה ימים אני ישלח לכם עוד פעם תמונה!!

preguica

New member
אני!!

למרות שזה נושא שדשו בו לפני שנים אני חייב לענות מי המאמן שלך?

למעלה