זה אסון!!!

ShadowiT

New member
זה אסון!!!

היום בבוקר קמתי, כהרגלי. היה קצת משעמם אז בכאב רב החלטתי לסדר את החדר שלי לקראת השנה החדשה. שמתי את הספרים וסידרתי את המחברות. פתאום אמא שלי באה, אומרת לי "רות יש לך מכתב" אני לוקחת אותו רואה את השם של הבית ספר שלי עליו... ההודעה הראשונה אמרה שאני בכתה י4, השניה אמרה שאני צריכה להיפגש עם המורה בתאריך בלה בלה בלה, ההודעה השלישית הודיעה כי יהיה לנו השנה תלבושת אחידה בבית ספר. - זה היה היום אתמול אמרו לי שאני לא יכולה ללכת להופעה של מוניקה סקס בבארבי. אז אני בדיכאון טוטאלי, אבל חשבתי כפיצוי אני אלך להופעה בירושלים כי אח שלי גר שם והוא גם יבוא איתי כנראה... ואז הסתכלתי בלוח שנה ראיתי שזה יוצא יום שבת ה30... ואז נזכרתי שאמרו שהלימודים יתחילו ביום הראשון ה31... ואין סיכוי שירשו לי ללכת
עכשיו הכל תלוי בהופעה שבחיפה, שאני לא יודעת לאיזה מספר להתקשר כדי להזמין כרטיסים

וווווווואאאאייייי ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

אבל למה את לא יכולה להגיע יום שישי לא הבנתי?

ShadowiT

New member
כי....

הייתי אמורה לבוא עם מישהו מאילת.... כן כן אילת, הכל היה מאורגן היו הסעות הכל טוב ויפה... ואז היה את הפיגוע ואמא שלו חוששת והיא לא מוכנה לזה. ועכשיו ביררתי עם חברה שלי שגם אוהבת את מוניקה סקס והיא לא יכולה כי יש איזה אירוע משפחתי, שאלתי את ההורים שלי אם אני יכולה ללכת לבד ואז אני אפגוש אנשים מהפורום או משהו שם... והם לא מוכנים.
אז אם יש מישהי (עדיף בת, לא נגד בנים או משהו
) מנתניה שיכול להיפגש ביום חמישי ההורים שלי יראו שיש לי עם מי ללכת... זה יציל אותי!!!! בבקשה? מישהו?

נוווו תעשי כמו שאני עשיתי ../images/Emo168.gif

בפעם הקודמת.., דיין לא ראיתי את מעיין אף פעם, ואמרתי לאחי שראיתי אותה והיא חיכתה לי בכניסה ולא נכנסה! ואז אחי היה רגוע!!!!!!!!

ShadowiT

New member
אולי...

אבל לא נראה לי זה יעבוד עם ההורים שלי... הם הכי מציקים שבעולם אני עכשיו בניסיון שאח שלי יקח אותי ויבוא כי הוא אמר שהוא יבוא איתי ליהודים יום שבת, ובסוף הוא לא בא... אז יש סיכוי הוא אבוא למוניקה... הכל יכול להשתנות בדקה האחרונה

Nulit

New member
... ../images/Emo60.gif

הייתי באה איתך... אני מאבן יהודה.. No Money... כרגע הייתה פרסומת ברדיו לאירוח של מוניקה סקס.

Nulit

New member
מחר אם אני לא טועה. ../images/Emo60.gif

102FM רדיו ת"א... 731 בYES אם זה עוזר לך

Just Adi

New member
יאפה ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

אני משערת שהתכוונת לזה שמשדרים את ההופעה מחר בלייב...

Just Adi

New member
דההה ../images/Emo3.gif ../images/Emo80.gif

אהמממ למען האמת פושי'לה אמורה להסיע אותי ועכשיו לא מאה אחוז היא באה
אני משערת שגם אם היא לא תוכל לבוא *טפו טפו טפו* אני אסתדר איכשהו אזזזזז כן

fushi e

New member
אני באה../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif

אני מזל אריה!!!! אריות לא מוותרים מוותרות במקרה שלי

mta16

New member
איפה משדרים את ההופעה?

ב 102fm רק? או שגם ברשת ג? תענו בבקשה....

אמממ... ../images/Emo168.gif

לא זוכר איפה קראתי אבל היה כתוב שגם ברשת ג'.., אבל לא יודע...

יופייופייופייופייופייופייופי../images/Emo168.gif

ותהיו גם איתי?!?! טוב טוב טוב?! אה..., ושלחי לי במסר את הפלאפון שלך.., אפרתי גם את אם את יכולה

Just Adi

New member
בטח שאני אהיה איתך../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

עד הסוף המרררר

fushi e

New member
המר???../images/Emo95.gif

אל תפחידי אותי ילדה
אגב אני באה בסוף בטוווווח:))))))))))))))))))))))))))))))))

למעלה