זה אפשרי?..

טינקר12

New member
זה אפשרי?..

האם זה אפשרי לגרום לעצמי להיות מאושרת? בזמן האחרון אני ממש בירידה... והאם יש דרכים למצוא אהבה?

Dana107

New member
אני מחפשת אדם טוב שיודע לעשות כישוף למישהו

אוהבת ורוצה אותו לעצמי למי לפנות? וכמה זה עולה ? והאם זה באמת עובד ?

MaaYan B23

New member
מצטער אם התגובה תהיה שונה מעט..

אני אישית נגד כישופים למטרה אנוכית כמו אהבה שאינה הדדית או מעקף של הבעיות [מעבר לצביעות..]. ככל שאני מאמין בכישופים אני מאמין בד בבד גם בנפש האדם ובפסיכולוגיה ובהתאם לשאלתך אני יכול להגיד שאת בפורום הלא נכון ואם תתעקשי החיים לא יהפכו להיות קלים יותר בעתיד. גם דרך החיים של הכישופים היא גישה בפני עצמה, אולי היא תטיב איתך וכדאי לנסות, אבל אני מניח שלא את זה מחפשת את זה.

טינקר12

New member
אני לא מדברת

אני מתכוונת למצוא אותה, לא לגרום לצד השני להתאהב.

תקשיבי

כדי להראות לך כישוף אהבה אז יש 2 אפשרויות: או לבקש אישור ממנהל הפורום, או פשוט לתת קישור.. למרות שיש כישוף אהבה מצויין שאין באינטרנט

כמובן שזה אפשרי

הרבה עבודה על המוח. את תמיד יכולה לנסות לסדר את הכימיקלים שלו (לא מומלץ לזמן ארוך) או מה שאני קוראת לו "הגות". כל אחד מוצא את הנוסחא שלו. ויש האומרים ששיא האושר זה קניית מגפיים חדשות בצבע אגוז. לא אני טענתי.

PurpleFilth

New member
הצגת את הדברים בסדר הנכון,

קודם תהיי מאושרת, אחרי זה האהבה כבר תמצא אותך. איך נהיים מאושרים? אני חושבת שנכתבו על הנושא הזה איןסוף טקסטים משחר התרבות ועד ימינו. את יכולה לשכנע את עצמך שאת מאושרת, fake it till you make it, או שאת יכולה לפתור את הבעיות שמונעות ממך אושר (בין אם בדרך מאגית ובין אם לא).

PurpleFilth

New member
ושכחתי להוסיף,

הדרך האהובה עלי אל האושר, היא פשוט לא לחשוב על זה יותר מדי ולהיות עסוקה יותר בלהפוך לבנאדם טוב יותר.

gwizard

New member
הכל אפשרי אם יש רצון

כדי לגרום לעצמך להיות מאושרת יש את הדרך הקלה ואת הדרך הקשה. הדרך הקלה כוללת סמים מעוררי הזיה, סקס פרוע בפינת רחוב חשוכה עם זר גמור והרבה הרבה גלידה 32% שומן. היא גם הדרך שבסופו של דבר מביאה אותך לאובדן עצמי, עומללות ומוות. האושר הוא קצר תווך. הדרך הקשה כוללת התבגרות, הבנה והכרה עצמית וניתוח מעמיק של מה בדיוק עושה אותך מאושרת. האם זה כסף ? לכי ללמוד, לכי לחפש עבודה טובה. האם זה כוח ? לכי להיות פוליטיקאית או מנהיגת ארגון פשע. האם זו אהבה ? לכי למצוא בן זוג שיאהב אותך. יש הרבה דרכים למצוא אהבה.... כשהייתי padawan צעיר, הטלתי כישוף אהבה על מישהי שאהבתי. או לפחות, חשבתי שאהבתי. בגדול, רק רציתי לשלוט בה שתהיה שלי. פונקציה של אגו מתבגר שלא מבין כלום מהעולם, אבל בטוח שאין עליו. הכישוף נכשל וחזר אלי. זאת הייתה תקופה עומללה של 10 חודש עד שצברתי מספיק כוח רצון כדי לבטל אותו. לאחר תקופה ממושכת של גדילה ולמידה הטלתי כישוף אחר - כישוף למציאת הבת זוג המתאימה לי ביותר. וכך מצאתי את אשתי אליה אני נשוי באושר כבר 3 שנים.

למעלה