זה ארוך אבל צריך עזרה דחוף.!!!!

בונבוני

New member
זה ארוך אבל צריך עזרה דחוף.!!!!

טוב אז ככה הכל התחיל בערך בגיל 13 שהבנתי שאני מפנטז ונימשך לבנים..(יש לציין שבתור ילד הייתי כזה ילד-ילדה וקראו לי נקבה והיו תקופות בילדות שהיה לי ממש קשה והיו תקופות גם טובות אבל איפשהוא תמיד הרגשתי שונה..) אז בגיל 13 הייתי שוכח וחושב זה יעבור...זה סתם..לאט לאט הבנתי שזה לא יעבור והתחלתי לשנוא את עצמי ממש לשנוא...גם לא הייתי יפה במיוחד...או ספורטאי טוב...(ולא היו לי הרבה חברים) אז הביטחון העצמי שלי היה בקרשים..והחלטתי להשקיע בלימודים חזק...וגם באישיות שלי (פיתחתי חוש הומור.ונחמדות וראייה אופטימית .) בערך בגיל 17 פיתאום התחלתי ממש לגבוה ולהרזות ונהייתי מהברווזון השמנמן לברבור יפה תואר גבוה רזה חלק וכוסוני בונבוני המגניב...בונבוני המצחיק...בונבוני האינטיליגנט.. ונכון לעכשיו (יש לי המון חברים )כמובן שמי יודע אם הם ישארו חברים שלי אם הם ידעו עליי... טוב אז עכשיו אני בן 18 לפני גיוס.. עכשיו בקשר לנטיות רק לפני חודשיים התחלתי להיפתח לעניין(עד אז הייתי סתם עושה 24 שעות ביממה ביד..או הולך לכל מיני מלתחות כדי לקבל קצת השראה לא מצאתי שם שום הומואים חוץ מכמה זקנים שהתחילו איתי -אבל לא ניראה לי יש לי קווים אדומים בקשר לגיל ) אז ניפגשתי עם 3 בנים מהצאט לפעמים זה התחיל בקטע של ניפגש ונדבר..אבל תמיד תמיד ניגמר בסקס(שאני אומר סקס אני לא מתכוון לחדירות חוץ מפעם אחת שאני הייתי האק´) עכשיו שתבינו אחרי הדברים..האלה אני מרגיש זול (ואני חושב לעזזל בונבוני תראה לאן הגעת...לאיזה רמה..אתה כמו זונה.. יש לציין שלא כל כך נימשכתי אל האנשים שניפגשתי איתם מה גם שהסקס איתם היה כתוצאה מחרמנות טהורה ...ולא מכימיה או מאהבה.. אחרי כל העניינים אני מרגיש זול ואפילו כמה פעמים ממש ניכנסתי לדיכי והתחלתי ליבכות בחדר שלי ..וכאלה..למה אני הומו? למה זה מגיע לי? אף אחד לא אוהב אותי? אף אחד לא מכיר אותי? כולם יעזבו אותי אם ידעו...למה אני לא אוכל להתחתן אף פעם אני רוצה ילדים...רוצה מישפחה ....למה אני למה אני?? וזה ממש דיכא...אותי... עכשיו בקשר לבנות..אולי אני צריך למצוא לי איזה חברה נחמדה...הרי רוב ההומואים מחפשים סקס ובתכלס אני מחפש אהבה (אבל אני לא חושב שאני מוכן לאהבה עם גבר ...כי זה דבר נורא שאתה מאוהב וצריך להסתיר את זה מה גם קשה לי עדיין לקבל את העובדה שאני הומו..ואני ממש לא סגור על סוג ניחסים שאני מחפש עם בנים ) היחסים שלי עם בנות זה אמביולנטי אולי אני נימשך אליהן אולי לא (את זה אני יודע מ 2-3 הפעמים שהיתנשקתי צרפתית עם בנות...) לצאת מהארון או לספר להורים שיש לי נטיות הומו סקסואליות..טוב אז זה די משימה שאני לא יודע אם אני מוכן בשבילה כי קודם כל אני לא יודע איך הם יגיבו(למרות שלאחרונה ניראה לי שהם יהיו בסדר...)אתם יודעים שלפעמים בא לי ככה להגיד להורים שלי "אבא אמא יש לי נטיות...." זה ממש עומד לי על קצה הלשון...אבל אני עוצר את עצמי..כי אני לא יודע איך תהיה התגובה...ואני מת להוציא את הסוד הזה החוצה אני כבר שנים שומר את זה בבטן אף אחד לא יודע עליי...(למרות שמלא חושדים מבין החברים שלי...וגם ניראה לי שההורים שלי קצת חושדים...) טוב נו מה אתם חושבים שאני צריך לעשות בקשר לריקנות והבדידות והשיעמום והחרמנות שאני נימצא בהן...?

2ndskin

New member
כמה עובדות.

לדעתי אתה כל כך רחוק מלהיות לבד (לא שזה אמור לגרום לך להרגיש טוב יותר). בכל מה שקשור לסטוצים שהיו לך לדעתי אין שום רע בכך, חרמנות זה יצר טבעי שחייב להגיע לסיפוק, הוא והמצפון של אחרי לא מסתדרים יחד. בקשר להומואים שמחפשים רק סקס, אין מה לעשות יש המון כאלה. לדעתי כאן בפורום ובפורומים אחרים יש מספיק אנשים שהיו מעדיפים קשר אמיתי ואוהב. מקווה שתמצא את הנכון. אני אגיב עוד בהמשך.. באו לי חברים... בינתיים קח פרח.

גם אני הרגשתי ככה

גם לי היו המון פעמים שמתתי להגיד להורים שלי והיו לי הזדמנויות כל כך טובות ובסוף שתקתי. בסוף אמרתי להם. אני לא מאמין שרב ההורים יקבלו כזה דבר בשמחה ולא יהיו בשוק, או שזה יהיה בשבילם בום רציני (שים לב שכתבתי רב ההורים). יש כאלה שממש פתוחים לזה ומקבלים את זה. חוץ מזה זה טבעי שהורים ירצו בן שישא יום אחד מישהי לאישה ויהיו להם נכדים. מה לעשות- ככה גידלו אותם וזה יותר טבעי בשבילם מאשר יחסים הומוסקסואלים. אז נכון שייקח להם זמן לעכל את העובדה, ונכון שזה יהיה קשה בהתחלה בשבילם ובשבילך,אבל לפי מה שסיפרת אני לא מאמין שהם יזרקו אותך מהבית או ינתקו את הקשר איתך. וכמה זמן אחרי שכבר תספר את זה רב הסיכויים שתשב ותצחק על אותו היום שסיפרת להם על זה(לפחות זה ככה אצלי). בתכלס הם אוהבים אותך ורוצים שיהיה לך הכי טוב בעולם, ועדיין ייקח להם זמן לקבל את זה. אבל אתה תראה שבסוף הם יקבלו את זה. בשורה התחתונה- תן להם להתמודד עם זה בעצמם. לך יש מספיק על הראש, והם יצטרכו פשוט לקבל אותך כמו שאתה. בנוגע לחברים- אותו דבר.מי שבאמת איכפת לו ממך יקבל אותך. אני סיפרתי לכל החברים שלי ושום דבר לא השתנה. היו לי ידידים וידידות, ואנשים שאני מכיר שכל הזמן היו יורדים על הומואים ומתרחקים מכל הנושא, וברגע שהם ידעו עליי הם פשוט שינו את דעתם. בקטע של הסטוצים, הייתי מציע לך קודם כל להיזהר. לך תדע עם מי אתה נפגש. ואל תעשה משהו שאתה לא רוצה או עם מישהו שאתה לא רוצה בגלל שלא נעים לך להגיד לא. אתה רק תיפגע מזה.בקטע הזה אי אפשר להיות נחמד. מקווה שעזרתי אני זזמ עכשיו למיטה אחרת אני אהיה עייף היום בערב...... ביי

anx1910

New member
לדעתי זה קשור רק אליך

אם אתה מחפש סקס אתה תמצא סקס... אם אתה מחפש באמת קשר זה גם יקרה אבל הומואים רבים נוטים ללכת על זיונים נטו. אם אתה שונה אז תוכיח את זה ואל תזדיין עם כל דבר שזז ותמצא חבר מאת האיש שאין לו טאקט בן.

TwelveEyes

New member
אני חייבת להסכים...

תראה, אני יודעת שלרוב הגברים קשה לשלוט בליבידו שלהם.. אבל אם אתה באמת מעוניין בקשר, קשה לי להאמין שלא תמצא את הכוח להשקיע בזאת במקום, כמו שנאמר, להזדיין עם כל דבר שזז.

theshadow3

New member
אני עדיין מרגיש ככה...

אבל זה יעבור.. אתה לא בודד! יש לך חברים! יש אנשים שאוהבים אותך! ואל תפחד לאהוב גברים! תנסה להיפתח לזה... וגם לי יש רגעים שאני רוצה להגיד להורים שלי. משום מה נראה לי שאמא שלי (לא אבא) כבר יודעת שאני הומו.. זה מוזר..

למעלה