זה באמת לא מובן לי סוחר בזמן הווה

זה באמת לא מובן לי סוחר בזמן הווה

דעתי האישית לגבי להגדיל את התיק מ5000 ל100000 דולר=טעות.
לסוחר רציני ואחראי שיודע מה שהוא עושה, את אותם הרווחים שיפיק מ30000-40000 יפיק גם מ100000.
אלא אם כן הוא מתכוון ''להשתולל'' ו''לעשות מכה'' או שפשוט לא יודע מה שהוא עושה, ואז כולם יודעים מה יקרה בסבירות של 99 אחוז.
איני יודע את פרטי המקרה שלך ואם אני טועה בנסיבות-קבל התנצלותי מראש.

לתותח

מה שרשמתי נועד לסוחרים בתחילת דרכם, מתחילים, וכו' שחושבים שיוכלו לעשות מכה אם יגדילו את גודל התיק.
אף פעם לא ראיתי סוחר בתחילת דרכו (תחילת דרכו -שנה שנתיים ראשונות בתחום המסחר הממונף) שהרוויח בגלל דמיונות של הגדלת תיק משמעותית=יותר כסף.
לכן גם כתבתי לו שאם הנסיבות שונות והוא יודע מה הוא עושה,אז שיתעלם מההערה.

poap

New member
אני צריך הסבר

יש לי שיטה, בערך 80% ניצחונות עם רווח של 1:1-1:10
אני מסכן 0.25% עד 0.5% לכל עסקה

סיכון של 0.5% לעסקה:
בחשבון של 1000$ עם 15 פיפ סטופלוס:
אני פותח עסקאות של 0.03 לוט

בחשבון של 100,000$ עם 15 פיפ סטופלוס:
אני פותח עסקאות של 3 לוט

אתה מוכן להסביר לי בבקשה מה הטעות פה? אם אתה אומר שמדובר בהשתוללות אז זה אומר שכל חשבון שאפתח עם סיכון של 0.5% על 15 פיפס זה השתוללות.

אני שואל בתמימות כי אני נראה לי מפספס את הכוונה שלך וכאמור אצלך אין מילים סתומות.

לpoap

כתבתי בתשובה לתותח שגם לא הבין את כוונתי באשמתי-טעות בביטוי,כך ההודעה היתה צריכה להיכתב:

דעתי האישית לגבי להגדיל את התיק מ5000 ל100000 דולר=טעות.
לסוחר מתחיל וחסר ניסיון, את אותם הרווחים שיפיק מ30000-40000 יפיק גם מ100000.
אלא אם כן הוא מתכוון ''להשתולל'' ו''לעשות מכה'' או שפשוט לא יודע מה שהוא עושה, ואז כולם יודעים מה יקרה בסבירות של 99 אחוז.
איני יודע את פרטי המקרה שלך ואם אני טועה בנסיבות זאת אומרת שאתה סוחר שאינו מתחיל ובעל ניסיון ויודע לעבוד גם עם סכומים גדולים-קבל התנצלותי מראש.

לצערי אין אפשרות בתפוז לערוך הודעות, וכבר דיברתי עם המנהלים על הנושא הזה.

למעלה