זה באמת מעצבן שאנשים לא יודעים

שלומית16

New member
זה באמת מעצבן שאנשים לא יודעים

להעריך סדרות טובות כמו קשרי משפחה ויכולים לרדת לרמה כזאת ואני מתכוונת לטלנובלה מיכאלה אני רואה בפורם של הסדרה הזאת "יווו אני חולה על אסי ואפרת כהן היא שחקנית כזאת מצויינת" פחחחחחחחחח עאלק זה אנשים שבאמת לא יודעים מזה שחקנית מצויינת או מזה בכלל שחקנית. ואז שרשמתי שם תגובה הם ישר מחקו אותה הם לא רוצים להכיר בזה שהטלנובלות בארץ פשוט גרועות!!!!!!!!!!

שלומית16

New member
אם זה היה תלוי בי הייתי עושה חרם

על כל הטלנובלות האלו אבל אני לא יכולה כי בארץ אנשים אוהבים סדרות חסרות רמה אין הרבה אנשים איכותיים זה שאנחנו נוער זה לא אומר שאנחנו צריכים לראות סדרות כאלו

שלומית16

New member
אוףף איך אני מתגעגעת לקפיטו

ולאדו ולכולם !! אוףףףףףףףףףףףףףף אני חייבת טלנובלה ברזילאית דחוף ועוד עכשיו גם נגמר האחד אז בכלל אין מה לראות אין לי מה לראות ב20:00

alinali

New member
חחחחחח

קשרי משפחה זו הייתה באמת סדרה מעולה..אבל כמו כל דבר אחר..גם היא ירדה..אין מה לעשות..אין דבר שנמשך לנצח..בעצם חוץ מלחיות את החיים וימי חיינו.. ולגבי מיכאלה אני בכלל לא יודעת..כי יש לי יס ולי יש השיר שלנו..וראיתי כמה פרקים של זה וזה דווקא נורא נחמד..חלק מהשחקנים באמת יודעים לשחק שם..בניגוד לכמה סדרות ישראליות אחרות..

mkarin

New member
אני גיליתי שאנשים באמת לא יודעים

להעריך סדרות טובות, וזה חבל. קשרי משפחה הייתה סדרה טובה, והאחד הייתה מעולה (חוץ מהשיבוט... ופרק הסיום שלדעתי היה מאכזב לגמרי!). בנוסף, תודות לכל הנובלות בספרדית ופורטוגזית למיניהן למדתי ספרדית ופורטוגזית משמיעה בלבד, ברמה שיכלתי להסתדר עם שתי השפות, במדינה שכמעט ולא מדברים אותן.

קפיטו

New member
צודקת

בארץ הטלנובלות הן תת רמה והמשחק שלהן פשוט גרוע!!! לעומת הנובלות הברזילאיות, כמו קשרי משפחה והאחד שהן באמת על רמה. ויש השקעה שם. חבל שעכשיו אין טלנובלות ברזילאיות (האחד הייתה האחרונה) ויש רק טרה נוסטרה (למי שמתעורר מוקדם. יותר מדיי מוקדם) ואים מה לראות..

mkarin

New member
נכון, וחבל.

נ.ב: אחלה של חתימה...

למעלה