זה באמת מצדיק הודעה חדשה../images/Emo88.gif

T i g e r R o n

New member
זה באמת מצדיק הודעה חדשה../images/Emo88.gif

פתחתי שיפשפתי התאמצתי אודם קל החל להופיע לחלוחית שקופה בצבצה לה ובוםםםםםםםםם../images/Emo59.gif הכל יצא, פרץ בשטף לא יכולתי לעצור לא יכולתי להתאפק בהתחלה לא האמנתי עד שראיתי anati33 כותבת פה בפורום? אני חייב להודות התרגשתי ברוכה הבאה / שווה שכמותך התאקלמות קלה ברזי הטנטרה מי יתן שלעולם תקשי את בן זוגך ולעולם לא יקל לו מצבו ברוכה הבאה../images/Emo25.gif

a n a t i 3 3

New member
אכן כך אהוב שלי...

תאמין תאמין... אכן פה כותבת כי לצידך אלך כאישה אוהבת. מגלה אותך שוב ושוב, מתאהבת מחדש מעריצה את אשר קוראת.. מתחברת ממש. מקווה להתאקלם... סומכת עליך שתעזור וביחד אהובי נכנס שוב באור../images/Emo8.gif ../images/Emo25.gif

T i g e r R o n

New member
את יודעת.. אני לוגם עכשיו וודקה, וראיתי

תאמין תאמין... אני פה מתכופפת כי למענך אכרע כאישה אוהבת מגלה לך עולמי הקסום שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ודי.. מתאהבת מחדש בקשיותך מעלי מעריצה את אשר תוציא לבסוף מתחברת ממש, אוהבת לאסוף מקווה להתאקלם סומכת עליך ועליהם שתעזור לי וביחד אהובי כנס שוב מאחור (גם באור נשמע טוב...) אחר כך קראתי שוב והבנתי שזאת הוודקה אשמה או הגעגועים...

a n a t i 3 3

New member
תזהר לא לשתות יותר מידי... ../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif

בסוף עוד תחשוב שאני יפה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif לחיים אהובי../images/Emo48.gif אוהבת../images/Emo23.gif

למעלה