זה באמת עובד?

quik1

New member
זה באמת עובד?

ראיתי את הסרט ליפני שבוע וזה באמת מעניין ומסקר אותי אבל האם זה באמת עובד??? יש בי איזשהו ספק....למשל שבוע שעבר היה לי מבחן שממש האמנתי שאני יצליח בו ושאני יקבל ציון טוב וכבר דמיינתי איך אני מקבלת את הציון וקופצת מהגג מרוב אושר והייתה לי הרגשה ממש טובה שאפילו הרגשתי אותה מבפנים(וזאת לאחר שראיתי את הסרט) ולרגע לא הייתי לי מחשבה שלילית.....אבל ההפך קרה לא רק שלא קיבלתי ציון טוב...נכשלתי.. אז מה לא עשיתי טוב...? דרך אגב היום קניתי לי מין מחברת כזאת שבה התחלתי לירשום לי את כל הדברים שהמלצתם לרשום...אני מקווה שזה יביא לשינוי...

ע ו פ ר ה

New member
היי quik1

התחלת טוב. אכן צריך לדמיין איך אנחנו רוצים שהדברים יקרו. אבל, אולי שכחת משהו אחד. הדמיון מלווה בעשייה / בפעולה. צריך גם ללמוד למבחן ולא רק לדמיין שמצליחים בו. במבחן הבא, אני מציעה לך לדמיין משלב הלמידה. לדמיין כמה קל לך ללמוד וכמה הראש פתוח וקולט, ואז איך את ניגשת למבחן והוא מאוד קל ואת יודעת את החומר. אבל בנוסף שבי ולמדי את החומר. הסרט מדבר על דמיון בנוסף לעשייה. הדמיון אולי עוזר לנו לגשת לפעולה, אבל בלי פעולה זה לא עובד. באהבה עופרה

quik1

New member
ברור שלמדתי

תוך כדי שלמדתי..יותר נכון להגיד חרשתי...דימיינתי איך אני מקבלת ציון מעולה.... אני יודעת שבישביל שיקרו דברים צריך לעזור להם לקרות על ידי עשייה ולא רק מחשבה....

לא באמת

זה לא עובד כמו שהם אומרים בסרט .. לא שאין בזה כלום, אבל זה רחוק מהמציאות. העולם ואת זה לא שתי ישויות, זה ישות אחת, זה שקיבלת ציון לא טוב בא להראות לך משהו, משהו לגבי הסיטואציה או לגבי מה שמתאים לך או לא מתאים לך בחיים. ברגע שאת מתכווננת לזה ומקשיבה לזה פתאום כל דבר שקורה הוא מתנה.. את מקבלת ציון טוב, מעולה, את מקבלת ציון רע, מעולה. כי הכל מכוון אותך למה שמתאים לך וזה כאילו הכל קורה בשבילך. להאמין בסוד בצורה שהם שותלים את זה בסרט עלול להיות מסוכן מאוד, אני יודע שאני האמנתי בזה ככה במשך הרבה שנים, המציאות נשארה אותו דבר, רק לי היה סיפור מעניין בראש לתאר אותה .. זה היה כל ההבדל.. וכשאנחנו רוצים להאמין במשהו, כל דבר שיקרה או לא יקרה אנחנו נראה דרך הסיפור והכל יבוא להצדיק את הסיפור.. רק שנסכים לוותר על הסיפור המציאות האמיתית תתגלה בפנינו. אז אני מעודד אותך להיות אוטנתית יותר .. מאשר להיצמד לתורה זו או אחרת. את כותבת שאת רוצה שינוי.. ונשמע לי שאת מחפשת שינוי חיצוני, שמשהו בחיים ישתנה.. ובכן, החיים הם בסך הכל השתקפות של תהליכים פנימיים שקורים בך.. אם תנסי לשנות אותה כדי להיות מאושרת, לנצח תנסי לשנות אותה ותמיד יהיה מה לשנות ולנצח האושר יחמוק ממך. לעומת זאת אם תסתכלי פנימה ותעבדי על להיות מאושרת בלי קשר למציאות החיצונית, תיהיי מאושרת ללא תנאי, ציונים או השגים.

גק שפרד

New member
זה עובד.

"הסוד" בעיקרון הוא לא רק חשיבה קוסמית. את לא יכולה לדמיין את בית החלומות שלך, להאמין שיש לך אותו ולצפות שהוא ייפול מהשמיים. זה תהליך שצריך להיות עקבי, לאמץ לעצמך הרגל של לדעת מה את רוצה ולדעת שאת משיגה את זה. רוב אלה שלא מאמינים ב"הסוד" לא מאמינים שרק מלחשוב על משהו הוא יכול להופיע. והם צודקים. את לא יכולה להאמין, למשל, שתצליחי במבחן, כשבפועל את לא לומדת. למידה היא הפעולה שתקחי כצעד כדי להצליח במבחן. זה שילוב של דמיון, הרגשה והתנהגות -- כולם פועלים לאותה המטרה.

בחייאת , אתה לא רציני

אני בוכה לפני מבחן ובטוח שאני הולך להכשל ומוציא 90 למבחן אחר אני בה בשיא הבטחון העצמי ומקבל 60 תשים את הסרט בסל המחזור איפה שמקומו , ושב ללמוד .. שום דבר אחר לא יעזור לך (או לי ) נכשלים קורה .. תתגבר ותעבור הלאה.

אני איתך..

ואם גם הלימודים הקשים לא עזרו ועדיין קיבלת ציון נמוך .. אם זה עדיין בוער בך אולי תלמדי מזה ותקני את הבעיה להבא, או שאולי תביני רמז ותלכי לעשות משהו שיותר מתאים לך ואת יותר תהני ממנו.

למעלה