זה באמת קעקוע

Mayuchkita

New member
יש פה אולי מישו שיכול ..?

להשיג לנו את הקטע הראשון של בראד בסרט, באורך מלא, כמובן שהסרט הראשון זה הוא "תלמה ולואיז", אמרו שהקטע שבו משתתף בראד נמשך כ10 דק', מישו יכול להשיג את הקטע ולשלוח לנו את הקישור בפורום? אם כן תודה.
וגם נשמח לקבל סתם קטעים מסרטים בהם בראד השתתף..

את יודעת ש"תלמה ולואיז"

זה לא הסרט הראשון שלו, נכון?
אממממ אין לי קטעים מסרטים, אבל יש לי הרבה תמונות
ואם אתה רוצה לראות את הסרט הבאמת ראשון שלו, לכי לטאואר רקורדס ותחפשי את "הצד האפל של השמש" בדיוידי (מוכרים את זה בזול)- זה תענוג צרוף!
ויש עוד סרט מ-מש ישן שלו שמוכרים באייס או באופיס דיפו- "על המסלול" (ובמקור- Across The Track) והנה תמונה מ"תלמה ולואיז"- בשביל הכיף

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאו בחנות וידאו בערייתי הקטנה

שעד לא מזמן הייתה מומחית בהשכרת סרטים של תחילת שנות ה 80 וה 90. עכשיו אני יכולה להגיד שראיתי את כ-ל הסרטים שלו.

הא ../images/Emo99.gif מגניב../images/Emo45.gif

אז את בטח מכירה את זה...
אגב, ראית את Cutting Class?

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאני ראיתי את Cutting Cla

בלה בלה בלה.. זה היה פעם בהוט
מזמן מזמן
יאא זה היה יפה והוא היה שקסי שם
לא כמו עכשיו, אבל שקסי
התמונה ששמת מפחידה

אם ראית את הסרט, אז אני אסביר

לך למה היא מפחידה!
אני לא רוצה לקלקל לך...
ובאמת Cutting Class היה בהוט?
צריך לעשות עצומה שישדרו את זה שוב!
היי, אולי נשלח להם מכתב מהפורום

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמכירה מכירה ../images/Emo3.gif

והסרט Cutting Class, איך הוא נקרא בעברית? אולי ראיתי...

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifנראה לי להבריז מהכיתה

בראד שיחק שם בחור בביצפר שמאוהב באחת בשם פולה משהו חח הוא היה פעם בהוט כמו שאמרתי.. לפני משהו כמו 3 שנים.. סרט חמוד ביותר

Mayuchkita

New member
זה באמת קעקוע ../images/Emo12.gif

מישהי פה בפורום פעם אמרה שבאמת בתמונה הזאת מה שיש לו זה קעקוע ואני וסטאר ועוד כמה סירבנו להאמין.. אבל זה באמת קעקוע. ככה אמרו בערוץ E שגם אנג'לינה עשתה את הקעקוע הזה, כשהיא אימצה את מדוקס.. עכשיו כנראה גם בראד עשה אחד.. להראות שהוא חלק מהמשפחה. וחלק מאנג'לינה

קלוזאפ ../images/Emo13.gif

אז לפי מה שהבנתי, הוא עשה קואורדינטות- כמו אנג'לינה?
זאת אומרת מספרים שמתארים את קווי האורך והרוחב של המקומות בהם נולדו מדוקס וזהרה (אוווו מרגש
)

Mayuchkita

New member
אתם מוזמנים להנות מ...

מלא סרטונים באתר Youtube של בראד.. ביניהם אחד קורע בPUNK'D שבראד מביים חטיפה של עצמו.. וכל האנשים נדהמים
תעתיקו את הקישור http://www.youtube.com/results?search_query=brad+pitt

Shiri from the block

Active member
יואווו לא ראיתי את זה עד עכשיו!../images/Emo6.gif איזה קורע!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איך הוא צעק HELP אמין!!!!../images/Emo2.gif שחקן טוב שכמותו../images/Emo99.gif

כןןן חחחחח ../images/Emo6.gif

למרות שכבר חרשתי על הקטע הזה (וגם על הקטע השני מאותה תכנית, ג'קאס, שבו הוא מחופש לקוף וגולש על עגלות סופר ברחובות- ונתקע בעמוד
), תמיד נחמד להיזכר בצרחות מקפיאות הדם שלו! אני מניחה שאנשים שהיו שם ממש נבהלו חחחחח
ואיך הוא אומר: "אני בראד פיט והולכים לחטוף אותי"

Shiri from the block

Active member
מהה? על זה לא שמעתי! אני רוצה לראות!../images/Emo10.gif ויש לך אולי עוד תמונות מהג'קאס הזה? הוא כל כך כוסון שם ברמות מטורפות../images/Emo99.gif

בבקשה ../images/Emo13.gif

הנה הקטע השני, שנקרא "Night monkey 2"
שימי לוב טוב מי זה בראד, כי כולם שם מחופשים לקופים (הם כותבים בהתחלה מי זה כל אחד)
התמונה ששמתי למעלה היא היחידה מהתכנית שבה אפשר עוד לראות משהו... כל שאר התמונות ממש גרועות ולא רואים כלום

למעלה