זה בהחלט פורום שאני אהיה שותף פעיל , לעיתים קרובות אפילו
ש שובה של הנרגילה New member 31/3/03 #2 אההא בוודאי.... סתתתתתתתתתתתתם ויצ'ה הכלו בצחוק בשביל הכיף והסבבה...והפאאאאאאאאאאנן
ה הדרומית New member 31/3/03 #8 וואי אדם וסלביק../images/Emo80.gif ישששש אתם פה אני שמחה שאתם פה... הא וסלביק, אני עקפתי אותך. 68 אחוז מופקרת... חחחח
וואי אדם וסלביק../images/Emo80.gif ישששש אתם פה אני שמחה שאתם פה... הא וסלביק, אני עקפתי אותך. 68 אחוז מופקרת... חחחח
M MaGeFa New member 31/3/03 #9 אבל יש הבדל... אני לא הייתי עם בני מיני... ואת כן... יענו עם בני מינך.. וד"א ,גם אנחנו שמחים שאנחנו פה...
אבל יש הבדל... אני לא הייתי עם בני מיני... ואת כן... יענו עם בני מינך.. וד"א ,גם אנחנו שמחים שאנחנו פה...
י ילדונת היחידה New member 31/3/03 #3 סלב../images/Emo26.gif חחח כבר ראינו שאתה מאוד פעיל מינית...ע"פ סקר הסקס של נענע תזכיר לי כמה יצא לך? 62% מופקר? או יותר....
סלב../images/Emo26.gif חחח כבר ראינו שאתה מאוד פעיל מינית...ע"פ סקר הסקס של נענע תזכיר לי כמה יצא לך? 62% מופקר? או יותר....
M MaGeFa New member 31/3/03 #4 64% אני מבקש../images/Emo70.gif בואנה איזה תפוז מעפן , לא עולה לי הדף עם הפרצופים
י ילדונת היחידה New member 31/3/03 #5 אהה כן,64..יא שרמוטטטטטט! נהההה...מגיע לך! לי הוא כן עולה! חיחיחי
M MaGeFa New member 31/3/03 #6 אמממממ לא ידעתי שקיימת מילה כזאת "שרמוט" נחמד לדעת למה כמה היה לך" ילדה תמימה" שכמותך?
י ילדונת היחידה New member 31/3/03 #7 ...23%../images/Emo9.gif אני תמימה וחסודה../images/Emo70.gif יֶה רָייט...