זה בטוח דבר שלא יכול לקרות

נתן.ל

New member
זה בטוח דבר שלא יכול לקרות

חוזר למוסך בפעם הרביעית בגלל נזילה זמן. אחרי שכבר החליפו לי צינורות שמן, דרשו וקיבלו 500 שקל עבור זה. ואחרי שיום למחרת חזרתי אליהם בגלל שעדיין יש נזילה, אמרו שיהיה בסדר. היום בבוקר אני אצליהם בשביל לתקן את זה באופן סופי(אני מקווה) והגאונים האלה הצליחו להעיף לי את הקטנוע מהליפט. מרימים על הליפט, נותנים גז והופ הקטנוע קופץ על הקרקע, מזל גדול שלא היה מישהו מול הליפט באותו רגע. גובה של מטר הקטנוע צונח לרצפה ונופל על צידו כאשר ה"מכונאי" עדיין מנסה להחזיק בו ומסובב עוד יותר את המצערת תוך כדי. מיותר לציין שבזמן שהייתי שם, רק הבוקר, פגשתי כמה וכמה לקוחות בלתי מרוצים שלהם שחזרו על תקלות חוזרות אחרי שהקטנוע שלהם עבר טיפול במוסך. היה אחד שאפילו לא החליפו לו פלאג בטיפול גדול לקטנוע.
עד כמה חובבנים המוסכניקים האלה יכולים להיות
???
מישהו מכיר אולי מוסך טוב ואמין באמת להרואיזם ?

TheReverend

New member
../images/Emo5.gif איפה זה קרה?! ולמה לעזעזל אתה

עדיין לקוח שלהם?!?!?!?

יאללה גם אני אוסיף משהו למדורה...

היום הלכתי להחליף רפידות ברקס ונוזל בלמים לטיייפון... הבן אדם הראשון שנכנס רצה סבל לטייפון-הוא קיבל סבל משומש שלחלוטין לא מתאים... הבן אדם השני הגיע עם דיוק 95 עם ווריאטור מרעיש,המכונאי פתח,ניקה והחליף רצועה...הוא רק חייב אותו גם על משקולות ומשולשים... אני...החלפת רפידות לאיזה תצורת עלומת שם...ניקוי דיסק ורפידות עם ספרי קרבורטור(לא נשמע לי טוב)וכשהערתי למכונאי הוא ענה בזלזול משהו כמו"בחורף יש בוץ שמפריע לרפידות אז אל תיסע בחורף..." לאחר מכן הוא רצה לשים לי נוזל בלמים מבקבוק פתוח(ולך תדע כמה זמן הוא פתוח...)כשהתעקשתי שיפתח קופסא חדשה הוא ענה "הלוואי ולא יהיה חדש...".מיותר לציין שהבלמים עדיין לא משהו. הפסידו לקוח...

gilben

New member
אולי תפרסמו פה את שמות המוסכים

האלה ואת הכתובת שנדע לא להתקרב

אורי-

New member
אולי לא כאן , מטעמים די מובנים

שבעלי מוסכים יכולים "ללכלך" על עמיתים. אבל אני מניח שלא תהיה התנגדות מצד הנפגעים לעדכן במסר אישי כל דורש (לא רלוונטי בינתיים לגביי , אבל אני מקווה שבאמת לא תהיה מניעה מצד הנפגעים) לגבי הקטנוע שנפל מהליפט - מה הנזק?

נתן.ל

New member
הנזק עוד לא הובן במלואו

היו קצת פלסטיקים שבורים גם לפני הצניחה מהליפט אז לא ניתן לדעת בוודאות מה קשור לזה ומה לא. ידית ברקס נשברה, הוחלפה. כמובן שאני הייתי צריך לעבור על הקטנוע ולברר מה נשבר אצלי כי מבחינת המוסך שום דבר לא קרה ואני יכול לנסוע בכייף, עד שדרשתי החלפה של הידית. אין לי מושג מה עוד נשבר או מה יכול לקרות אם קרה משהו במנוע או משהו כזה. מוסך המהיר בשדרות מנחם בגין, ליד מצמן.

Titanium

New member
אני מטפל באופנועי הקריה

ועד עתה מרוצה למדי. לא היו איתם שום בעיות אמינות או מקצועיות, כך שלכאורה אני אמור להיות מרוצה מאוד. נדמה לי שהם לא זולים, אבל בתעריפי התחזוקה של קטנוע, ועוד כזה שרשום על שם חברה, זה בערך כמו להתעקש על מחירים של שווארמה בלאפה.

micmuk

New member
גמני מטפלת אצלם

מבחינת מחירים הם לא זולים אבל גם לא יקרים בטירוף. מבחינת הטיפול - הם ככה, בסדר. קשה לתת שבחים מעל ומעבר כי הם לא - אבל באופן כללי הם בסדר. פרשתי מהם פעם למוסך אחר (טייפון - בדרך סלמה) - היה פחות טוב, חזרתי אליהם (לאופנועי הקריה - כי הם היו יותר טובים). מה אני אגיד לכם חשבתי שת"א העיר הגולה שיש בה אלפי קטנועים בטח נותנת שירות טוב אז זהו שלא!! איפה, איפה המוסך המדהים שהיה לי בנהריה?! אח - היו ימים. בחיי אם הייתי יכולה לסחוב ת'טייפון שלי לצפון בשביל טיפולים הייתי עושה את זה - אבל לשלם על זה הובלה זה כבר טירוף... מיק

למעלה