זה בטח יישמע לכם טיפשי

????!!!!

New member
זה בטח יישמע לכם טיפשי

אבל בכל זאת יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי.... טוב אז ככה אני לא יודעת מה קורה לי בזמו האחרון, אני כל הזמן עצבנית והמצבי רוח שלי משתנים בצורה קיצונית, רגע אחד אני צוחקת וזה ורגע אחר פתאום אני יכולה להתחיל לבכות. יש לי חבר אבל אנחנו בקושי מתראים כי הוא כרגע בצבא ואני אראה אותו רק עוד חודש, אבל יש מישהו אחר שאני אוהבת אבל אנחנו לא יכולים להיות חברים, ובקשר לחבר יש לי רגשות כלפיו וזה בערך אהבה, אבל הרגשות שלי כלפי השני הרבה יותר חזקים. בכל אופן אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי כי אני מתחילה להתרחק מהחברות, אין לי חשק לדבר איתן כשהן מתקשרות ולא בא לי להיפגש איתן ואני לא מבינה למה זה קורה לי. האנשים היחידים שאני רוצה לבלות איתם זמן הם ידיד אחד שלי שבחופש אני בקושי רואה אותו והחבר ועוד זה שאני אוהבת. גם למשפחה שלי אני כבר בקושי מתייחסת אני פשוט לא מבינה מה קורה לי ואני לא מצליחה להוציא מהראש את ההוא שאני אוהבת, כמה שאני מנסה לא לחשוב עליו זה פשוט לא הולך.... ואני כל הזמן מרגישה שאני רוצה לדבר איתו ולהיות איתו אבל אנחנו לא מתראים הרבה. אני מפחדת שבסוף אני אאבד את החברות שלי אבל פשוט אני מרגישה שלא בא לי להיות איתן ואני לא מבינה למה אני לא יודעת איך לפתור את המצב הזה. אני מקווה שהבנתם משהו מכל החירטושים האלה.... ומקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה בת 16....

NightMaster

New member
נסיון לעזור...

א. לא, זה ממש לא נשמע טיפשי ב. ברור שלא יהיה לך כוח לאנשים אחרים עכשיו שיש לך מספיק מחשבות משל עצמך. בכל זאת, כדאי להתייחס קצת לחברות שלך אפילו בצורה מינימלית כדי שלא תצאי סנובית גמורה... בכל זאת, הם שם לטובתך.. ג. בקשר לחייל ולשני לדעתי כדי שתצאי מהעסק הזה הכי טוב כדאי לך להסביר לחבר שלך שהמצב נורא בעייתי ומה הוא חושב שצריך לעשות. אם הוא אוהב אותך, הוא יבין. וכן, אל תנתקי את הקשר עם הידיד הטוב הזה שלך... בקיצור, למרות שאת בתקופה מתוסבכת עכשיו, זה יעבור. מניסיון...

????!!!!

New member
תודה על העזרה :)

אבל עם חברות שלי אני מדברת, נגיד הן מתקשרות אז אנחנו מדברות אני לא אומרת להן שאני לא יכולה לדבר או משהו ואני רואה אותן כל יום, פשוט אני עושה את זה בלי שאני רוצה וזה מה שמדכא. ועם החבר, נראה לי שלא הבנת נכון כי הוא אמר לי שהוא אוהב אותי, אבל אנחנו בקושי רואים אחד את השני בגלל הצבא, אז אני לא יודעת בדיוק מה הרגשות שלי כלפיו, כדי לגלות מהם אני צריכה לבלות איתו יותר זמן וזה לא אפשרי. אבל הבעייה שיותר גדולה היא שיש לי רגשות נורא חזקים כלפי מישהו אחר ואנחנו לא יכולים להיות יחד מכל מיני סיבות וזה מה שגורם לי להיות כל כך עצבנית ועליות וירידות במצב הרוח זו כנראה אובססיה אצלי כי אני רוצה אותו. אבל כשאני כן עם החבר אז אני מרגישה שאני רוצה להיות איתו וכשאני לא איתו אז לא ממש איכפת לי, אני לא מרגישה געגועים אלא אני מרגישה געגועים לאחר שאני אוהבת. ואם אני אספר את זה לחבר הוא לא ירצה לדבר איתי כי אני מעדיפה מישהו על פניו.

bubble

New member
תגובה

קודם כל זה ממש לא טיפשי ..זה קורה לרבים מאיתנו דבר שני אם את לא אוהבת את חברך באמת..אז מדוע את ממשיכה את הקשר ואם את רוצה להמשיך את הקשר תתאזרי בסבלנות עד חזרתו מהצבא סבלנות אחד כלפי השני זה הבסיס לקשר טוב.. בקשר לבחור השני האם הקשר אפשרי? ובעניין חברותייך מדוע את לא נפגשת איתן? האמת גם לי זה קרה בתחילת החופש אבל בסוף את תאבדי אותם ובמקום להסתגר בבית ולהתבאס העבירי את הזמן תזרמי תעשי כיף בחופש..... מקווה שעזרתי באבל

????!!!!

New member
עם החברות

שלי אני נפגשת ומדברת, אני שומרת איתן על קשר פשוט שלא ממש בא לי להיות איתן אפילו שאני כן הולכת איתן. ועם החבר אני לא בטוחה שאני אוהבת אותו בגלל זה אני רוצה לחכות כמו שאמרת שהוא יחזור מהצבא. בקשר לבחור השני אנחנו ידידים ואין אפשרות שנהיה יותר מזה למרות שאני מאוד מאוד רוצה אבל לצערי זה לא אפשרי. תודה שאתם עוזרים לי! אני מעריכה את זה מאוד :)

bubble

New member
המשך תגובה

אם זה לא אפשרי ..אז את צריכה להתחיל להוריד פרופיל בעיניין ולהמשיך לזרום ולכייף, עכשיו זה חופש זה לא הזמן להיות בדיכי dont u tHINK אוהבת באבל

קינלי

New member
בקשר לחבר...

אחותי זה המבחן האמיתי שלך אם את אוהבת אותו ומחכה לו אפילו שקשה לך להיות לבד. תחשבי מהכיוון שלו, מה היית מרגישה אם היית עם מישהו והלכת לחודש וחזרת וראית שהוא עם מישהי אחרת... רק את יודעת מה את מרגישה באמת אבל אני תמיד אומר שלא עוזבים חברים ישנים לטובת החדשים (נוסה על בני אדם). ואם קשה לך לבד אז את צודקת, זה קשה אבל גם לו בטח קשה ותדעי שזה יכול דווקא לחזק מאוד את הקשר כי רק שמישהו רחוק מרגישים כמה הוא חסר.

kiticat

New member
ל- !!!!????

אז ככה. כל עניין כשלעצמו. עניין החבר הרחוק. אמרת שהחבר נמצא בצבא, ופעם הבאה שתראי אותו תהייה עוד חודש. אישית, אני מרגישה שעניין חברות בגיל כה צעיר צריך להיות קצת פיזי, וצריכה להיות נוכחות גבוהה מכיוון שני הצדדים, ואם לא, ולא מרגישים באי נוחות, אז גם טוב. אבל את מציינת את זה בתור מעיין בעיה, לכן אולי עדיף שתסיימי את הקשר. או לפחות תחליטו שאין מחוייבות ובלעדיות אחד לשני. בקשר לאותו שני- אם הרגשות שלך יותר חזקים, אז זה די ברור מה את צריכה לעשות. בקשר לחברות- את צריכה להשתדל ודווקא כשיש לך חבר כדי להחזיק ולהתמיד ולחזק את הקשר בינך לחברות. בקשר למצבי רוח- מותק את בת 16! זה נורמלי לחלוטין! את אמורה להרגיש מעט אבודה, כי העניינים בגיל הזה מתחילים להיות ברורים בקשר לעתיד! ובלי מעט עירפול אין בהירות!!! ואכן- אין דרך לפתור את הבעיה, רק להחזיק חזק עד שהתקופה הקשה תעבור- ותאמיני לי, הם תמיד עוברות.

adi1985

New member
מי כמוני מבין אותך....

אחותי, את לא יודעת עד כמה אני מבין אותך! גם לי יש חברה, והבעיה שלי שאני אוהב אותה ובנוסף לזה ילדה אחרת. אני לא יודע למה זה קורה. אבל אני יודע שזה דבר ממש נוראי. היתרון בבעיה שלך הוא שאת אוהבת את חבר שלך פחות ממה שאת אוהבת את הילד השני. אני מציע לך לעזוב את חבר שלך בגלל מספר סיבות: 1) את לא אוהבת אותו כמו שאת אוהבת את הילד השני. 2) את לא רואה את חבר שלך לעיתים קרובות בגלל שהוא בצבא. 3) חוץ מזה, אני לא יודע בן כמה הילד השני שאת אוהבת, אבל אם הוא קטן יותר מחבר שלך אני ממליץ לך עליו יותר. בקשר לחברות שלך, אני בטוח שהכל יסתדר אם תהיי חברה של מי שאת אוהבת. זהו, זאת העצה שלי. אז עשי מה שאת חושבת שהכי טוב לך, ובהצלחה! עדי.

פו-הדוב

New member
תגובה לך בת 16

תראי בת 16 אני חושב שכל הלחץ שלך נובע מהריחוק מהחבר שלך ומההתלבטות בין שני הבחורים, לטעמי את צריכה להיות עם הבחור שאת באמת אוהבת ולהסביר את המצב לחבר הנוכחי ופשוט להפרד כי אין טעם לגרור מערכת יחסים סתם (אני יודע שקל לדבר יותר מלעשות אבל בכל זאת לא מצאתי המלצה טובה יותר). בכל מקרה אחרי שתתחברי לאדם שאת באמת אוהבת לדברייך הדילמה הזאת תפטר וכך ירד ממך הלחץ ויהיה לך הרבה יותר קל לדבר עם אנשים כולל החברות שלך. מקווה שתרמתי במשהו ביי אסף

Flickerman

New member
ובכן....

יכול להיות שהשיעמום, החופש או חוסר המסגרת גורמים לך ``להשתגע``... זה קורה לרבים, ואפילו למבוגרים! אני לא יודע מה להגיד כי אני בערך במצב הזה... ואם אני תקוע בו, איך אני יכול לייעץ לך?

????!!!!

New member
טוב אז ככה

קודם כל אני רוצה להודות לכם ממש תודה שאתם עוזרים לי, אני מאוד מעריכה את זה!!!!!! :) ובקשר לחבר אז זהו, נראה לי שזה נגמר אבל הוא לא היה הבעיה שלי. אני פשוט מרגישה כל הזמן מדוכאת בגלל הבחור השני, זה שאני אוהבת. אבל אנחנו לא יכולים להיות ביחד וזה מה שמדכא אותי ואני פשוט לא יודעת איך להתמודד עם זה, זה נורא קשה לי כי הוא היה האהבה הראשונה שלי ואני לא מסוגלת לשכוח ממנו. כרגע אנחנו בקשר של ידידים אבל אני שוקלת לסיים את הקשר הזה כי נראה לי שזה רק מזיק לי ואני צריכה להתגבר עליו ולהמשיך הלאה, כמה שזה נשמע לי קשה.... וזה כל כך קשה.... אז אני לא בטוחה, אבל אני חושבת שזה הפרון. מה אתם חושבים???? בתודה רבה.... בת 16....

למעלה