זה בטח יפתח כאן דיון ארוך אבל...

phingy

New member
זה בטח יפתח כאן דיון ארוך אבל...

אם אני אצטרך לעבור לאורנג´ (ממש לא בטוח) אז מה עדיף לי לקחת: את הסמסונג 514 החדש או את הנוקיה 3310

מנחם^

New member
היות וקניתי את הסמסונג 514 לפני שבו

כמו שבוודאי ראיתה בתגובה אחרת שלי כמה נקודות: הסמסונג קומפקטי למדי, עוביו, בחלק העבה ביותר 20 ממ´ שזה פחות ממה שכתוב בכל המפרטים שלו (23 ממ´)והוא ברובו גם צר למדי. עיצוב עגלגל ויפה. ראיתי שמתלהבים מאד מתאורה כחולה, אז זה מה שיש לו וגם נורית מנצנצת במגוון אפשרויות:סגול, כחול, אדום, ירוק. אפשר להצמיד צבע ניצנוץ לכל מספר טלפון בזיכרון וגם צילצול. תפריטים נוחים למדי למשתמש אבל... בתור אחד שהיה לו 5120 בשנתיים וחצי האחרונות וגם שיחק קצת עם מכשירים אחרים של אנשים שעברו בסביבה, לדעתי, אין! אין על נוקיה. אף אחד לא ממש מגיע לרמה שלהם בנוחות למשתמש. אם כי הסמסונג די קרוב ועשיר בתפריטים. אני חושב שהייתי הולך על ה-3310 לו הייתי יודע שהוא יוצא כל כך בקרוב. הוא גם יותר זול כמו שהבנתי. החסרונות שלו לעומת הסמסונג הם: קצת פחות קומפקטי ואין לו WAP. תעשה את השיקול אם זה חשוב לך. עוד משהו לגבי הסמסונג, הבטריה שלו נגמרה לי די מהר, 24 ש´, למרות שטענתי טעינה ראשונה ארוכה. אבל הפעלתי אותו הרבה בתפריטים וגלישה. בינתיים אני עוקב אחרי זה.

מנחם^

New member
תוספת מובנת מאליה וחשובה

תקרא טוב את המפרטים המפורטים של המכשירים בכל האתרים שאתה יכול למצוא אותם: אורנג´ סמסונג, סאני (suny-telecom.co.il), נוקיה וכו´ כדי שתהיה לך מירב האינפורמציה התיאורטית. ולך למשש אותם בסוכנויות.

למעלה