זה בטח כבר היה מליון פעמים אבל...
מה לעזאזל עושים כשעומדים ברמזור שלא מתחלף?
(חוץ מלשיר כמובן
) הייתי לבד ברמזור, לא היה ימינה ומשמאלי אי תנועה כך שגם על מדרכה אי אפשר היה לעלות, וחיכיתי...וחיכיתי...בסוף... דבר שני... היום היתה הפעם הראשונה שעשיתי נסיעה ממש ארוכה על הקטנולגו (שעתיים וחצי על הכבישים עם 4 עצירות של כ-20 דקות כל אחת) וקרו כמה דברים: באיזשהו שלב אחרי חצי שעה של נסיעה במהירות של כ-60/70 קמ"ש שמעתי רעשים כמו דפיקות של פטיש (וזה עוד עם קסדה לוחצת) מצד שמאל של המנוע. (מי שמכיר מרחקים בצפון זה היה מקריון לעכו) אחרי שהקטנולגו "נח" כ- חצי שעה שוב נסעתי עליו עוד חצי שעה לערך וכשהגעתי למחוז חפצי נכבה הקטנוע מיד כשעצרתי (הרעשים אגב לא נשמעו בתחילת הנסיעה אלא קרוב לזמן שבו הגעתי ליעדי) ניסיתי להניע אך ללא הצלחה, רק אחרי כ-20 דקות כשחזרתי שוב לקטנוע הוא הניע כרגיל. שמתי לב אגב, שטיפטפו כמה טיפות שמן על הרצפה, בדקתי שמן ויש כמעט עד הסוף - כלומר כשאני מיישרת את הקטנוע אני רואה את השמן. הדבר קרה פעמיים, אחרי ההפסקה השלישית שעשיתי פשוט נסעתי לאט וזה לא חזר על עצמו. מה הסיבה שזה קרה/קורה? זו אגב הנסיעה הכי ארוכה שהקטנוע עשה מזה שלוש שנים - הוא עמד תקופה של כשלוש שנים. דבר נוסף ואחרון - זה סיוט לעשות נסיעות ארוכות עם הקטנולגו שלי
1. זה איטי! 2. זה משעמם! 3. זה מסוכן! 4. תודה לנינט שהעבירה לי את הזמן בתוך הקסדה וסליחה מראש על עוגמת הנפש שנגרמה לשיריה.
מה לעזאזל עושים כשעומדים ברמזור שלא מתחלף?