זה בידיוק למה אני לא קורא את המנגה !!

Kage Bunshin

New member
זה בידיוק למה אני לא קורא את המנגה !!

אני לא מבין את אותם אנשים שקוראים את המנגה - גם ככה זה הורס את גורם ההפתעה ! הרי ברור שהכי יפה לראות את זה בתמונות זזות ולא בשחור לבן . אני חושב שלא לקרוא את המנגה בבליץ ובנארוטו זה יוצר מתח כי תכלס אני לא יודע מה הולך ליקרות עם אינואה וכמה שהפרק הזה היה עצוב - זה פותח לי את הדימיון לא לדעת מה הולך לקרות וזה גם עצוב כי אני חושב שהולכים לעבור הרבה פרקים עד שאינואה תחזור
, תאמת לא כל כך התחברתי אליה כשהיא היתה כרגיל בסדרה (חוץ מהחזה שלה כמובן) אבל עכשיו שאייזן לקח אותה וראו אותה משגרת בחזרה את כל הארנקארים זה גרם לי להיות ממש ממש עצוב ובמתח לסיכומו של עניין - אני ממש ממש שמח שאני לא קורא את המנגה וטוב לי ככה !

ShimiChan

New member
איש איש באמונתו יחייה...

בתכלס יש לך נקודה אבל עם כל הכבוד, אחרי מליון פרקי פילרים אתה פשוט רוצה לדעת מה קרה לך וזה גם גורם לך להיות יותר במתח כי אתה באמת רוצה לראות את זה בתמונה זזה ובתכלס, עםבליץ' אי אפשר לדעת הם יכולים להיכנס לפרקי פילר אוטוטו ובתכלס, הם יעשו את זה, ואלה יהיו פילרים מאוווד ארוכים :) אז אני מעדיף לקרוא את המנגה עכשיו ככה שאני לא אהיה במתח, זה פשוט מבעס שדוחפים פילרים בלי שום קשר. עכשיו אני מצדיק את עונת הפילרים הגדולה של נארוטו, הם דחפו פילרים לא קשורים ונתנו למנגה להמשיך ועכשיו הם מורחים את הסדרה, הם מעכבים את הסדרה ונותנים למנגה להתקדם, דבר שבליץ' לא עושה וזה דיי חבל :\

Goggle Girl

New member
מצד שני

זו הייתה שנת פילרים שדי הרסה את הסדרה בעיני הרבה מאוד אנשים, דחפה אותם למנגה (משהו שאנימה לא ממש אמורה לעשות אם היא עשויה טוב) ולמעשה היא לא הסתיימה. מה שהסתיים זו הסדרה עצמה
העלילה המשיכה בסדרה אחרת XD

תשמע

זו דעתך, ואין ספק שאני מסכימה איתך על חלק מהדברים. אבל קח בחשבון שיש כאלה שהרבה יותר מעדיפים לקרוא את המנגה. אני לדוגמא. אם היו יכולים להתחייב לי שכל פרק מועבר טוב מהמנגה לאנימה, הייתי אולי חושבת פעמיים לפני שהייתי קוראת את המנגה כמו עכשיו, אבל היו הרבה פרקים שהאנימה שחטה והיו ממש מצויינים במנגה, אז זה באותה מידה חבל לראות את האנימה כשהיא הורסת פרקים טובים. אתה יודע מה? לא תמיד הפרק באנימה גרוע, ובכל זאת יש מצב שאני אעדיף את הפרק שבמנגה! כן, יש חיה כזאת! נגיד פרק 59, זוכר? כ"כ נהנתי ממנו באנימה (זה היה בתקופה שלפני שקראתי את המנגה) ואחרי שקראתי אותו במנגה ממש הצטערתי שלא קראתי אותו במנגה לפני האנימה, כי הוא לדעתי עשוי שם בצורה הרבה יותר טובה, אפילו שאי אפשר לקרוא לפרק המקביל שלו באנימה "לא טוב"... ובכלל, יש דברים שאפשר לעשות במנגה ולא באנימה. כמה פעמים הצליחו להפתיע אותי במנגה רק בגלל שהופיע משהוא בלתי צפוי אחרי שדפדפתי עמוד! באנימה לעומת זאת הם לא תמיד יכולים לגרום למשהו "לצוץ" פתאום. או שכשקוראים את המנגה ופתאום יש עמוד כפול מלא בסטייל, (מי שקורא וואן פיס נתקל בתופעה הזאת דיי הרבה) - אין לזה שום דבר מקביל באנימה! מה גם שכשקוראים מנגה לא צריכים לשבת מול המחשב ולהתחנן שהאנימציה תישאר כמו שהיא ולא תתעלל בדמויות, כי במנגה הציור תמיד יוצא מוצלח ופרופורציונאלי... אז זה רק כמה דוגמאות למה המנגה יכולה להיות הרבה יותר טובה. קח בחשבון שיש אנשים שקוראים את המנגה לא בגלל שהם לא יכולים להתאפק לדעת מה יקרה בהמשך, אלא פשוט בגלל שזה יותר כיף להם ככה
ובמצב הזה, כל פרק אנימה טוב הוא פשוט בונוס מהצד. אני מאוד נהנת במצב הזה, ועוקבת אחרי 10 סדרות מנגה. כדאי לך לשקול לנסות את זה גם D:

Hinamori

New member
אבל תחשוב על זה

שיש אנשים שרואים את האנימה כתוספת למנגה, ולא את המנגה כתוספת לאנימה. ואז כל הקטע של "גורם ההפתעה" מתבטל. חוץ מזה, אני נהנית הרבה יותר מהמנגות של מנגות השונן שאני קוראת עכשיו [ריבורן, די גריי מן, קליימור] מאשר האנימות שלהם, כי הן פשוט עשויות יותר טוב. האנימציה לא משנה את זה [וחוץ מזה שהאנימציה שלהן נוראית, אז מי רוצה לראות את זה בכלל XD;] אני אומרת את זה בכללי, כי אני באמת אוהבת יותר את האנימה של בליץ' עכשיו [אולי כי עדיין לא הגיעו לקטעים שהמנגה התחילה להיות פייל י-י].

Hinamori

New member
כן~!../images/Emo58.gif?

לא ממש אהבתי את הפרק הזה ואת 150 ): לאן הלך הפיתוח של גוקודרה? נכון שהוא עדיין רוצה לעשות הכל בעצמו[\עם טסונה], אבל WTF, הוא לא כזה בן זונה. T__T זה נראה לי לגמרי OOC. בעיקרון הסאגה הזאת ממש מוזרה ס.ס איך לעזאזל אמאנו תסדר את הפאראדוקס הזה? ם__ם אבל!!! יש לאל מירץ' 33333333> ואיריאה שואיצ'י = לול. במיוחד אם קוראים את פרק 13 שוב. XD

כל כך!!! |ספויליר|

כשימאמוטו אמר "לא ידעתי שאתה שונא אותי עד כדי כך" אני הנהנתי כזה "גם אני O.O" XD אבל בקטנה, זה היה רק ל2 פרקים אז לא נורא. כאילו, יחסית לנפילות בעלילה של הסדרות האחרות שאני עוקבת אחריהם (בליץ' <.<) זה לא היה כזה נוראי... מה שכן, יהיה ממש מגניב אם בקרב הזה ימאמוטו יקבל את הצלקת בסנטר שלו שיש לו כשהוא בוגר *.* ונכון גוקודרה היה חמוד כשהוא התלהב שיש לו נשק שהוא גולגולת? XD אני מתה עליו, הוא כ"כ חמוד עם הפרצופי צ'יבי שלו XD הסאגה הזאת גאונית. גאונית! תמיד בסדרות יש איזה קטע שרואים את הדמויות כשהם היו ילדים או שהם מתקווצים או לא יודעת מה, וזו הסדרה הראשונה שגרמה לי להיות מסוקרנת לאיך הדמויות יראו בעתיד ולא איך הם נראו בעבר 3: נגיד לא מסקרן אותך לראות את פוטה כמבוגר? וקולונלו פשוט יפה כשהוא גדול *.* ואפרופו קולונלו, לאל מירצ' מגניבה OOO: ידעתי שזו היא איך שראיתי את הצלקת שלה בהתחלה P: אבל מה שהכי מסקרן אותי זה איך נראים כבוגרים טסונה ורבורן. אבל מן הסתם לא נזכה לראות את זה X: ואומג, לא קלטתי עד עכשיו מאיפה איריאה שואיצ'י מוכר לי O_O ואחרי שקראתי שוב את פרק 13 אני יכולה להגיד שזה פשוט גאוני ם.ם ודיי קורע XD הוא דיי נבהל שם, בטח הוא רצה להתנקם אומשו XDDDD

אני אגיד לך |אזהרת תאוריה|

זה בעצם בגלל גין. O: כי פשוט גין החליט שגם הוא רוצה להיות במאפיה, אז הוא צבע את השיער שלו לצהוב, שם כתר על הראש, והצטרף לקאסט דמויות רעות ומגניבות של ריבורן XDDD ולכן זה גלש מבליץ' לריבורן, זה הכל בגלל גין שגורם לכל מי שקרא גם ריבורן לעשות את הקישור במוח בין שתי הסדרות ולגלוש בין שניהם. 3:

Hinamori

New member
לקח לי זמן לקלוט שלאל מירץ' היא../images/Emo58.gif

זאתי מסאגת הטבעות. בכלל הייתי בטוחה שזה זכר כשהראו אותה שם, ואח"כ לא זכרתי שהיא קיימת >: בסוף היא תהיה הדמות האהובה עליי או משהו, סתם בגלל שהיא נקבה מועילה וחזקה שלא תקועה במטבח בריבורן. ;_; 333> קולונלו ממש יפה! D: צריך להראות אינטרקציה ביניהם כשכולם יחזרו לעבר. ולא חשבתי על הקטע של הצלקת - זה באמת יכול להיות ממש מגניב! O: גם אני רוצה לראות את כולם מבוגרים ;__; בא לי כבר היבארי וריוהיי ומוקורו/כרום של העתיד ^$%%@^$ ואומג כן, ריבורן מבוגר ס_ס; אולי יראו לנו תמונה? T__T וגם אני רוצה לראות את פוטה, אבל אמאנו המכוערת מתעלמת ממנו ומביאנצ'י כל הזמן בסאגות האחרונות .________. [ובסאגת הטבעות היא התעלמה גם מהארו ואיפין. שאגב, ממש מוזר שטסונה רוצה כל כך להגן עליה, כי בניגוד ללאמבו היא יודעת להלחם גם כשהיא בת 5 |:]. וכן, גוקודרה מתלהב מדברים מפגרים כאלה = ניצחון 3333333> ואוף, אחרי הקרב הזה הוא נראה כאילו הוא דואג ליאמאמוטו, מאיפה השנאה הזאת צצה. T_T [אבל כן, רק 2 פרקים. XD] ... ועכשיו שמתי לב שיש לך ROW ROW FIGHT DA POWAH בחתימה. מה המסנג'ר שלך?! $%^#@ *___*

XDD ../images/Emo58.gif

גם אני לא הייתי בטוחה שהיא בת אז בסאגה של הטבעות! אבל הצלקת הזאת היתה כ"כ מגניבה, שמייד שמתי לב אליה XD ואשכרה סוף סוף נקבה מועילה. אפילו שביאנצ'י גם דיי חזקה ._. אבל היא רק מפריעה כי היא גורמת לגוקודרה להתעלף XDDDD מעניין אם בעתיד הוא כבר התגבר על זה '.' ובכלל, כל הסדרה הזאת היא ברובה בנים XD לא שאני מתלוננת, הם מצויירים כ"כ טוב *.* כל הקעקועים והטבעות והנייטים והגולגולות 3> קולונלו ;; אני מקווה שהם ישנו את העובדה שהוא מת, הוא יפה ומגניב יותר מידיי בשביל להיות ז"ל T.T הלוואי שיראו לנו את כולם מבוגרים! והם כבר דיברו בסאגה הזאת על פוטה וביאנצ'י של העתיד, אז אני כן חושבת שיראו אותם בפרקים הבאים. את היבארי יראו בפרקים הקרובים אני מניחה, מעניין אם הוא עדיין יכסח אותם כשהם יפגשו XD וסג, הוא אימץ את הציפור של בירד מהסאגה של מוקורו! XDDD זה קרע אותי, לגמרי XD אוף, שגוקודרה וימאמוטו ילמדו להשתמש בטבעות שלהם גם ;; אם הם יוכלו לעשות דברים של סערה וגשם זה יהיה מגניב 33> ובתכלס ראינו שימאמוטו של העתיד עשה כבר פעם אחת גשם, לא? זה אומר שהם צריכים ללמוד את זה מתישהו ^^" ואומג פרק 26 בהורדה *.* תורידי גם! מסנג'ר- [email protected]

Noya Nyan

New member
אבל אבל~

המנגה זה המקור - מה שהמנגקה באמת רוצה שהקורא יראה, לפי הסדר שהמנגקה רוצה, לפי הזוויות שהמנגקה רוצה. האנימה זה סתם עיבוד של המקור. לפעמים יש אנימות שהן עדיפות על המקור שלהן, אבל לדעתי בבליץ' המנגה עדיפה על האנימה. Oס" (אין לי סיבה. אני פשוט אוהבת את המנגה. XDD) אני צופה באנימה בגלל שאני רוצה לראות איך הכל קורה עם צבע ועם מוזיקת רגע וקול~ אבל תמיד כשבאנימה קורה משהו שלא היה במנגה אני קצת מאוכזבת. (למרות שבפרקים האחרונים הייתי מופתעת לטובה ^__^) גורם הפתעה? גם במנגה יש 'גורם הפתעה'. Oס אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה בפרק שיצא שבוע הבא, נכון? P: כמו שצופי אנימה מחכים כל שבוע לפרק שיוצא, גם קוראי מנגה מחכים כל שבוע שפרק חדש יצא....

Goggle Girl

New member
אבל גם מנגקות מפשלים ../images/Emo58.gif 59

כמו לדוגמא אחרי הקרב של ביאקויה ואיצ'יגו, שבמנגה איצ'יגו צעק "ניצחתי ניצחתי" כמו ילד מטומטם, ובאנימה הוא דפק צרחה של שבירת מודע ופורקן רגשות שלפי דעתי הייתה הרבה יותר מתאימה. כשקראתי את זה אחרי שראיתי את האנימה ממש הזעזעתי שקובו כתב משהו כזה. לפעמים האנימה היא ההזדמנות של המנגקה לתקן טעויות גם ובבליץ' מרגישים את זה לפעמים. מה עוד שיש הרבה הבדלים בבליץ' ספציפית בין מה שיצא בשונן ג'אמפ, לבין מה שיוצא בכרכים עצמם - משמע שקובו מתקן ומשנה גם בתוך המנגה.

האמת? העדפתי את הקטע הזה במנגה X:

ואני חושבת שאם היה לקובו טיטה כ"כ עקרוני, הוא היה משנה את זה במנגה כשיצא הכרך של הפרקים האלה. כמו שהיה פרק של ההגעה של אולקי ויאמי לראשונה שהוא לא היה מרוצה מהציור וצייר שוב את העמוד לכרך כשהוא יצא. ואיזה עוד הבדלים יש באנימה לעמות המנגה שהם "תיקונים" לדעתך? ם.ם לא זכורים לי כאלה. אני רוצה היצ'י ;;

Goggle Girl

New member
עוד לא למדת שאני ממש לא הבן אדם

לבוא אליו בגישה הזאתי? XD;;;;

למעלה