זה בכלל לא מצחיק!!!!../images/Emo66.gif
בלי סיגריות כמעט חודשיים כבר כואב לי מהלעיסות בחניכיים. אמרו לי חמישה ימים הגוף יתנקה אחר כך זה רק המלחמה בראש להתאפק. הראש שלי בסדר,חברים! אני שפוייה ומאוזנת הגוף צועק, כל ריאה לכמה שחתות מתחננת, פעם אהבתי את הלפני ואחרי ניסיתי אפילו תוך כדי... עכשיו כשזה קורה, כדי שלא ארגיש את האחרי שזה חסר אני לא נותנת לזה להיגמר, כן אז קצת קשה לי להקליד לכם עכשיו תוך כדי
זה קשה, זה נורא, משהו פשוט אבד כבר לא שותה קפה ואלכוהול,כי הקופאין והניקוטין חברים טובים, אי אפשר לשתות קפה בלי הסיגריה,ולא אצא לפאב לשתות מים. בסוף אמות חסודה,יחשבו שעוד "הייתי בנאדם" דיי הלכה לה שימחת החיים,אני מתעייפת רק מהריצות סביב זה מי עושה לכל הרוחות קניות שלוש פעמיים בשבוע? מי מבשל פעמיים ביום? וגומר בין לבין כמה חפיסות שוקולד ביום? הרגע סיימתי להכין סלט טעים ופיתות טריות מהתנור אוי רגע חייבת ללכת לבדוק את הפרגיות שלי שלא יישרפו כן אז מה?? עכשיו שמונה בבוקר, ואני איימי עושה על האש. חברה,זה בכלל לא מצחיק!!!
בלי סיגריות כמעט חודשיים כבר כואב לי מהלעיסות בחניכיים. אמרו לי חמישה ימים הגוף יתנקה אחר כך זה רק המלחמה בראש להתאפק. הראש שלי בסדר,חברים! אני שפוייה ומאוזנת הגוף צועק, כל ריאה לכמה שחתות מתחננת, פעם אהבתי את הלפני ואחרי ניסיתי אפילו תוך כדי... עכשיו כשזה קורה, כדי שלא ארגיש את האחרי שזה חסר אני לא נותנת לזה להיגמר, כן אז קצת קשה לי להקליד לכם עכשיו תוך כדי