זה בכלל לא מצחיק!!!!

אש אש

New member
זה בכלל לא מצחיק!!!!../images/Emo66.gif

בלי סיגריות כמעט חודשיים כבר כואב לי מהלעיסות בחניכיים. אמרו לי חמישה ימים הגוף יתנקה אחר כך זה רק המלחמה בראש להתאפק. הראש שלי בסדר,חברים! אני שפוייה ומאוזנת הגוף צועק, כל ריאה לכמה שחתות מתחננת, פעם אהבתי את הלפני ואחרי ניסיתי אפילו תוך כדי...:) עכשיו כשזה קורה, כדי שלא ארגיש את האחרי שזה חסר אני לא נותנת לזה להיגמר, כן אז קצת קשה לי להקליד לכם עכשיו תוך כדי
זה קשה, זה נורא, משהו פשוט אבד כבר לא שותה קפה ואלכוהול,כי הקופאין והניקוטין חברים טובים, אי אפשר לשתות קפה בלי הסיגריה,ולא אצא לפאב לשתות מים. בסוף אמות חסודה,יחשבו שעוד "הייתי בנאדם" דיי הלכה לה שימחת החיים,אני מתעייפת רק מהריצות סביב זה מי עושה לכל הרוחות קניות שלוש פעמיים בשבוע? מי מבשל פעמיים ביום? וגומר בין לבין כמה חפיסות שוקולד ביום? הרגע סיימתי להכין סלט טעים ופיתות טריות מהתנור אוי רגע חייבת ללכת לבדוק את הפרגיות שלי שלא יישרפו כן אז מה?? עכשיו שמונה בבוקר, ואני איימי עושה על האש. חברה,זה בכלל לא מצחיק!!!

הרגת אותי ../images/Emo13.gif

הבוסית שלי הפסיקה לעשן לפני כמעט 3 חודשים,ואלוהים ישמור-מזל ששתינו בעלות חוש הומור מפותח ויש איתנו גבר גבר להוריד עליו את זעמה...
היא מתלוננת על אותם דברים...שימחת החיים..החיים איבדו כל טעם...ואם החיים קצרים בלאוו הכי,למה לא לעשן ולהנות בדרך???ואני?מעשנת כפייתית מה יש לי לתרום לה???בכל זאת היא וגם את תחזיקו מעמד,תזכרו את הריח הטוב שיש מהבגדים,מהשיער,מהגוף, (לא שזה ממש מפריע לי באופן אישי),ואת איימי-תזכרי כמה גברים פנויים יש שמחפשים דווקא נשים שלא מעשנות...הנה- בינגו- הגדלת לך את אחוזי הזכייה!!!!

אש אש

New member
מחפשת גבר לא מעשן../images/Emo101.gifשיעזור:)

שיחת טלפון עם חברה שבוע שעבר. מיכל: מההההה? יא מגעילה אחת איימי. אני: מה את צועקת? מה קרה? אני? מגעילה? מה עכשיו עשיתי? מיכל: ראיתי בכרטיס שלך באתר ההיכרויות ששינת את הכרטיס בדרישות כתבת: מחפשת גבר לא מעשן? אני לא מאמינה, ממש לא מאמינה מה בדיוק תמצאי? חנון? אני: מתגלגלת מצחוק ואומרת למיכל, וואלה מצאתי חנון מתוק וסיפרתי לה הכול על החנון שהכרתי, ואל תדאגי יותר, הכרטיס שלי ניסגר:). שיט! בסוף אני אהיה באמת חנונית, לא מעשנת, לא שותה, וכבר לא מתחילה עם גברים. עוד מעט גיל המשקפיים וזהו, חנונית אמיתית. בחורף אסרוג לו גרביים ו........אמא'להההההההה ניגמרו החיים?

אש אש

New member
שאני אוותר על סקס?../images/Emo12.gif

לא ראית את הסרט שיצא? מככב כרגע בתל אביב ובכל פירסומות בעיתונים.

שילה1

New member
החזקת מעמד עד עתה?המשיכי!../images/Emo24.gif

את רוצה,יכולה וחייבת לעצמך! מחזיקה לך אצבעות,ואני כאן בשבילך-תמיד!

אש אש

New member
מתוקונת המשיכי להחזיק אצבעות../images/Emo39.gif

אני מחזיקה עכשיו עוד בגט ביד

צלליתה

New member
תחזיקי מעמד

באמת כולם אומרים שיום יומיים שבוע שבועיים זה עובר, אבל זה לא בדיוק ככה. עובד איתי איש שהפסיק לעשן (מבהלה רפואית) ותוך יום הוא היה בסדר גמור. אפילו לא העלה גרם אחד במשקל. ולעומתו אני... לקח לי כמה חודשים טובים עד שעברו הסימפטומים הפיזיים. לי הכי הפריע חוסר היכולת להתרכז. טוב. לא שאני מלכת הרכוז היום....אבל מסוגלת לעשות מה שמוטל עלי. שלא לדבר על המשקל... אבל וכאן בא הקטע לעידוד אני מאושרת שהפסקתי לעשן. מאושרת, מאושרת, מאושרת. (והיה לי כל כך קשה להפסיק שנראה לי שלעולם לא אתפה לרק סיגריה אחת קטנה...בחיים לא רוצה לעבור את זה שוב) ואשר לגברים אני לבד היום מחפשת גבר לא מעשן. לפעמים יוצא לי לפגוש מעשן שמתחפש ללא מעשן (הבנתי שבכרטיסים באתר היכרויות "מעשן" מוריד לך נקודות). הם בכלל לא נראים לי קולים, הם סתם מריחים לי מסריחים. ואשר ללא מעשנים - פגשתי חנונים פגשתי לא חנונים אבל עוד לא פגשתי את הגבר שלי.

אלמרה

New member
העולם מתחלק לשניים:

מי שכבר הפסיק לעשן
מי שזה רק ענין של זמן עד שיפסיק. ומי שחכם מפסיק לעשן לפני שהעישון מפסיק אותו... אני הפסקתי בקלות ללא תהליך גמילה וללא "טריקים" ומזה 15-18 שנים (מי סופר) כבר לא התקרבה סיגריה אחת לפי (טוב פעם אחת מישהי הביאה איזה ג'וינט... סתאםםם!
אפילו זה לא יגרום לי להתקרב לעישון). ולא עברתי שום תהליכי גמילה ולא עליתי במשקל ולא חיפשתי שום תחליפים. החיים הרבה יותר יפים וטובים ונעימים ורק בבתי מלון יש בעיה אם אין להם חדרי Non Smoking שם אני לא שוהה. ואין לי אלא רק מילות עידוד וברכות לכל מי שחוצה את הקו ומפסיק ונגמל ומתחיל את חייו מחדש. כן גם אני כתבתי פעם לפני שנים, בכרטיס אישי שלי באיזה אתר שללא מעשנת אני אבשל ארוחת גורמה... WOW כמה פניות היו... אל תעשנו, היגמלו והתחילו לחיות מחדש. עשו הרבה סקס ואהבה המרבים שמחה בעולם קולהזמן אפילו...

שילה1

New member
עשיתם לי "דיכי"אמיתי"-../images/Emo12.gif

לא רוצה,לא יכולה להפסיק,וזו האמת!(בלי שכנטועים בבקשה...) אבל מעריכה מי שנלחם והצליח. אכן מדובר בהרגל מגונה-אבל הרגל שלי!

שילה..מה דיכי מה???

לא שמעת???בסוף כולנו נפסיק לעשן..אז תרגעי וקחי סיגריה..לא בריא דיכאונות,עצבים ,לחץ דם גבוה וכו'..פוגע בבריאות...לא שמעת?

אלמרה

New member
גם אלו שיתחילו עוד יגיעו להחלטה....

שצריך לחדול... לך אני מאחל רק כח ועוצמה של אש אש כמו שרק את יודעת להנפיק לעולם. בלי סיגריות! יש לך את מקורות האנרגיות הדרושות.

אש אש

New member
אני לא רוצה פסיכולוג! ../images/Emo22.gif

לא, אני לא רוצה פסיכולוג? בשום פנים ואופן לו! בשביל מה? הוא יעשה אותי טובה יותר? יתקן אותי? כאילו והייתי איזו מכונה קצת ישנה? שכמה מהברגים שלה כבר מחלידים? לא עדיף ללכת למעבדה ולהתחיל עם טכנאי צעיר? אולי קצת ישמן אותן? ומה אז? פסיכולוג נחמד? ונניח שאהיה מוכנה למשכן את ביתי ולהגיע לטיפולים. איך ישמרו לי בדיוק זכרונותיי? מבלי שאהרוס אותם ביופיי ההסברים? וההבנה? איך אדע שהיום אני מתנהגת כך בגלל.... שהפקתי לקחים בגלל כמה צירים שהיו תקועים. מ'פתום שכל זה יילקח ממני? הפסיכולוג לא מבין, אני צריכה לשמוע את החריקה, את הגמגום את התקיעות אני צריכה לבד, לסחוב, לעצור, לבדוק, לשמן, ולהמשיך ובכלל לחשוב אם יש איזה טעם,את הסוללות להטעין. לזכור בדיוק מאיפה באתי ולאיפה אני רוצה ללכת. אני חייבת שיעוף לי איזה בורג לפעמים, כדי שאדע שאנחנו רק אנשים מתפרקים ניגמרים... חייבים להעריך את כל הברגים, המשוחררים התקועים, המבריקים והחלודים הקטנים, הגדולים, החלשים והחזקים, כל אלה שבמכונתי, מזכירים לי יופי, שזאת אני!! זאת מי שאני! אז לפעמים הצלילים מקסימים עדינים בין תווים ברוח נעימה עפים ולפעמים קצת חורקים, צורמים, עייפים, כבדים, עד ששותקים. אבל זאת פשוט אני.

אלמרה

New member
זהו סימן מובהק שאת מתבגרת ילדונת!!!

סופסוף את מגיעה לגילך! עוד שלב אחד - גם תכירי בערכם של הגדולים ומבוגרים ממך... חרררקקרררר... חחחרררררר....קראאאאאאאקקקק! טראח! חרקו אצלי כמה ברגים... אבל שימנתי! היטב - כעת הכל בסדר. תודה לך איימי.

שילה1

New member
וואללה אש?את צודקת.בשביל

להנהן בראש,לאותת אותות לא מובנים,להקשיב ולחלום-בשביל זה לשלם? ועוד כאלה סכומים. בואי נשב על קפה,נצחק,נחסוך כל הכסף,נשחרר קיטור-והרי לך אחלה טיפול שבעולם! תני לפסיכולוגים להרויח "ממקרים"רציניים יותר...

אש אש

New member
הלווווווו קצת הומור אנשים?../images/Emo8.gif

עבודה שעשיתי על עצמי לפני שנתיים סוללה של פסיכולוגים לא יכלה לעזור לי ולהצליח כך. לא מחפשת לא פסיכולוג ולא אוזן קשבת אז לדואגים במסרים אם יש לכם פסיכולוג שזקוק לעזרתי בשמחה

למעלה