זה בן אדם

אטינגר אינו איש מקצוע, הוא אינו דמוגרף

במקצועו, ככה שהנתונים שלו שגויים וטובים בדיוק כמו שאני אתן המלצות למהנדס חשמל.

AdonAsda

New member
והגעת למסקנה הזאת מתגובה מספר 4?

שכותבה הוא...? מה שאטינגר רשם הוא ברובו נכון אתה מוזמן להוכיח את ההפך.

אני מכיר את הנושא ממזמן ושמעתי את אטינגר מדבר

הוא לא איש מקצוע, אין לו מושג, יש נתונים רשמיים שאומרים שהרוב היהודי הולך ויורד, הקצב? פחות רלוונטי, הוא יורד והמגמה היא רציפה למרות העליה מרוסיה, 40 אחוז מערביי ישראל הם ילדים, בשנים הבאות הם כולם יהיובגיל הפיריון, ככה שגם 2 ילדים לזוג יעשו את שלהם. אני מקשיב רק לאנשי מקצוע כמו פרופ' סופר ופרופ' דלפרגולה. הם דמוגרפים, כבר 40 שנה לפחות.

נו ונגיד שהמיעוט הערבי יהיה 30% ולא 20%?

איזה שינוי זה כבר יביא? ואם יהיה 40% אז מה? נו ונניח שהגענו לו- 60%? מה התוכניות של ערביי הפורום לכשיגיע יום כזה? איזה שינויים אתם מתכננים בשבילנו?
האם יש תוכנית לבנות בחזרה כפרים של כמה מאות תושבים לכל היותר, בשיטת הבנייה החמולתית? האם השפה העברית תיאסר במקומות ציבוריים? האם השריעה האיסלאמית תהפוך לבסיס חוקתי המחייב את כולם? ספרו, שתפו.. האם למישהו מערביי הפורום עוברות מדי פעם פנטזיות כאלה, או שזה הדמיון הציוני הפרוע?

אחרי 30% אני בטוח שתפרוץ מלחמת אזרחים

ערביי ישראל לא יגיעו לשלב מימוש השאיפות הלאומיות כאן, אם ינסו, תפרוץ מלחמה ומאחר וזו המדינה היחידה שלנו....תעשו את המסקנה לבד...

chaimsasson

New member
אטינגר הוא איש יחסי ציבור

ולא יותר מזה הצוות המכונה "הצוות הישראלי אמריקני" לא מורכב מדמוגרף אחד ובראשו עומד איזה צימרמן מתמטיקאי מארה"ב. הנה מאמר של המחלקה לגיאואסטרטגיה של אוניברסיטת חיפה המתייחס למאמר של אטינגר. http://web.hevra.haifa.ac.il/~ch-strategy/index.php?page=news&id=4

THE WIZARD 55

New member
בתור מחווה

הייתי מצפה גם מראאד סלאח שישב לידו לאמר את אותם דברים..

יופי נחמה, ואני הייתי מצפה בתור מחווה

שמיודענו אהרן תמוז ישב ליד הרב פרומן לומר את אותם דברים
חחח וחיאתיק ויזארד מאלק מתוא2עה מן אהל אלעונס'וריי, ביקונו יהוד וללא ערב, למבאדראת מחאבּי סילמיּי? איועי הלוווו

למעלה