זה ברור לי שלא טוב לי שם.

Cuttie Cat

New member
זה ברור לי שלא טוב לי שם.

נכון,זאת רק תחילת השנה... אבל אני כל כך מפחדת שהשנה האחרונה שלי כי אני ביב', תיראה בול כמו יא'... שאני ביישנית ולא מצליחה להתחבר עם אף אחת מהבנות בשכבה.... אני מסתכלת על בנות אחרות שנגיד רבו עם החברה הכי טובה שלהן ואיך בשניה הן מתחברות עם הבנות שאני רוצה... והן אפילו לא באותה כיתה! אני מתכוונת שיש לי בנות בכיתה שאני נורא רוצה להתחבר איתן ולא מצליחה... ובנות מבחוץ מצליחות בשניה... וזה כל כך מייאש אותי ומוריד לי את הביטחון... יש לי חברות מחוץ לביצפר אבל זאת השנה האחרונה ואני רוצה ליצור חברים אמיתיים בביצפר,בכיתה... אני בן אדם כל כך מלא ושמח ומדבר וצוחק ובביצפר אני נהיית שקטה וביישנית וחסרת ביטחון ואני מרגישה שא=ף אחד לא יודע מי אני אף אחד לא מכיר אותי... אני מרגישה כבר יצרתי לעצמי שם של בודדה שקטה וזה לא ככה.. אני ילדה יפה ונראית טוב והבנים בשכבה אוהבים אותי ... זה כאילו כל הדלתות פתוחות ואני זאת שלא מוכנה להכנס... אני רוצה לבוא לביצפר בהרגשה שהחברות שלי שם ובהרגשה בטוחה ולא לפחד עם מי אני אבלה תהפסקה או מה יחשבו עליי.... כל כך נמאס לי מהמצב הזה :(

שאלה לי.

את אומרת שהבנים בשכבה אוהבים אותך, אז קצת קשה לי להבין למה הבנות לא... את מרגישה מאויימת רק בחברת בנות אחרות?

Cuttie Cat

New member
אממ..

הבנות כן אוהבות אותי... אני פשוט מרגישה שאף אחת שם לא מכירה אותי והן חבורה כבר איזה 5 שנים ככה שהן לא ממש מחפשות חברה חדשה...... ומצד אחד לפעמים שאני יושבת איתן יש על מה לדבר ומצחיק אבל פעמים שאני מרגישה ממש לא קשורה... הן בקשר אחת עם השניה כל הזמן בביצפר ואחרי ואני לא... וכן זה ממש מאיים לגשת לחבורה של בנות ולהתחבר איתן... בדרך כלל חברות שלי ממש אוהבות אותי.. ואלה מהחבורה הזאת שאיכשהו די נפתחתי אליהן גם מחבבות אותי מאד.... אבל אני פשוט כבר לא זוכרת איך מתחברים עם בנות חדשות... וזה ממש מקשה עליי :( אני מסתגרת ובקושי מדברת עם אנשים בביצפר כי אני כל כך ביישנית למרות שבתוכי אני יודעת שהם שמחים לדבר איתי והכל....

גיאcho

New member
יש לי רעיון

אני חושב שאני מכיר את הקטע יש לי חברים טובים שלא נירא לי שרוצים שאני יפתח כלפיהם ולא מעניין אותם מה עובר עלי וכו'. אולי כדאי שתלחי לתנועת נוער ,יש שם אנשים נחמדים. את גם יכולה להתחבר עם בן כל שהוא ולא תרגישי בודדה.

עפרה ד

New member
לדעתי, התשובה נמצאת בתוך השאלה שלך...כתבת:

"זה כאילו כל הדלתות פתוחות ואני זאת שלא מוכנה להכנס..." כלומר, את מבינה שהדברים בעצם, תלויים בך! נשאר לך רק להחליט לעשות שינוי, ויקרה בדיוק מה שאת רוצה שיקרה. תחליטי שאת לא נשארת יותר מחוץ לדלת הזו, שבכל יום, את מצטרפת לחבורה הזו, לזמן מוקצב שתקבעי מראש, ותגדילי את הזמן הזה אחת לתקופה. תעשי מאמץ להשתתף בשיחה. לפני שאת יוצאת מהבית לבית הספר, תדמייני לך את התחושה שאת רוצה, שהחברות שלך שם... ועם התחושה הזו תבואי. שיהיה בהצלחה!

למעלה