זה בשביל גיל! ראיתי בעמוד הקודם,שאתה רוצה לשמוע ת'שיר החדש של השב"ק-אז הנה הוא ב-מיי ספייס שלהם
ק ק ר ח New member 8/8/07 #1 זה בשביל גיל! ../images/Emo32.gif ראיתי בעמוד הקודם,שאתה רוצה לשמוע ת'שיר החדש של השב"ק-אז הנה הוא ב-מיי ספייס שלהם
זה בשביל גיל! ../images/Emo32.gif ראיתי בעמוד הקודם,שאתה רוצה לשמוע ת'שיר החדש של השב"ק-אז הנה הוא ב-מיי ספייס שלהם
D Dtiup New member 9/8/07 #3 כמו שפילוני אמר זה שיר למועדונים כמובן- משהו שיכנס למיינסטרים. קשה לצפות מהם שיעשו דברים כמו שבק7.. דברים מתפתחים. אבל יש להם את זה.
כמו שפילוני אמר זה שיר למועדונים כמובן- משהו שיכנס למיינסטרים. קשה לצפות מהם שיעשו דברים כמו שבק7.. דברים מתפתחים. אבל יש להם את זה.
ש שיידי ראנקס 10 New member 11/8/07 #4 שמעתי השבוע שיר מעולה בעיניי! נכון, אמנם לא דברים שכבר שמענו מהשב"ק, אבל דווקא בגלל זה אני חושב שזה כל היופי... משהו שעוד לא יצא לנו לשמוע, הלהקה ממשיכה לחדש את עצמה! כל הכבוד אני אומר! אגב - חפשו כתבה מעניינת וראיון עם כל השב"ק ב7 לילות של ידיעות.
שמעתי השבוע שיר מעולה בעיניי! נכון, אמנם לא דברים שכבר שמענו מהשב"ק, אבל דווקא בגלל זה אני חושב שזה כל היופי... משהו שעוד לא יצא לנו לשמוע, הלהקה ממשיכה לחדש את עצמה! כל הכבוד אני אומר! אגב - חפשו כתבה מעניינת וראיון עם כל השב"ק ב7 לילות של ידיעות.