זה|דוסי| או זה|יפני| יאלה בואו נפעיל את הפורוםםםםםםם נמנמ מורן עם גילי או מורן עם גולי?
ע עינבי ארנבי 1 New member 25/9/07 #1 זה|דוסי| או זה|יפני|../images/Emo108.gif יאלה בואו נפעיל את הפורוםםםםםםם נמנמ מורן עם גילי או מורן עם גולי ?
זה|דוסי| או זה|יפני|../images/Emo108.gif יאלה בואו נפעיל את הפורוםםםםםםם נמנמ מורן עם גילי או מורן עם גולי ?
ע עינבי ארנבי 1 New member 25/9/07 #2 או שתפוז ממש שונא אותי../images/Emo108.gif או שמזמן לא הייתי פה והתחרפנתי **
ר רעות האכלנית New member 25/9/07 #3 מורן עם גולי../images/Emo12.gif../images/Emo205.gif שירלי עם ליאור או שירלי עם טל?
ק קרן הפ66ה New member 26/9/07 #4 טל -נו לא נהרוס לכם .... מגורים של שירלי : בבית או עם אליאן !? (תודו שאפעם לא שאלו את זה) .
ע עינבי ארנבי 1 New member 30/9/07 #5 אליאן בארוררר../images/Emo3.gif ../images/Emo108.gif שירלי עם יודה או שירלי עם רן ?
ר רעות האכלנית New member 3/10/07 #6 נמממ יודה../images/Emo205.gif נתן עם דניאלה או נתן עם אשתו השניה [שכחתי איך קוראים לה:|]?
י יעל 13 New member 4/10/07 #7 עם אשתו השניה אתם יודעים שהם היו נשואים במציאות? הם התגרשו לפני כמה זמן... אמממממממ עדן עם ליאור או עדן עם גולן?
עם אשתו השניה אתם יודעים שהם היו נשואים במציאות? הם התגרשו לפני כמה זמן... אמממממממ עדן עם ליאור או עדן עם גולן?
ע עינבי ארנבי 1 New member 5/10/07 #8 חח נראה לי שאת טועה../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif עם גווליייייי וקראו לאיתשו של נתן לינט.. שזאת סמדר קליצנרושקי את בטוחה שהיא היתה אישתו?
חח נראה לי שאת טועה../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif עם גווליייייי וקראו לאיתשו של נתן לינט.. שזאת סמדר קליצנרושקי את בטוחה שהיא היתה אישתו?