זה דחוף. בבקשה תעזרו לי..

יהלושש1

New member
זה דחוף. בבקשה תעזרו לי..

טוב קודם כל אני בת 14. חח זה יעזור לכם לחשוב על פתרון שיתאים לי.. ^^ אז ככה, מחר יש מסיבה בבית של חברה שלי שאני ממש רוצה להיות בה, הבעיה היא שיביאו לשם אלכוהול ונרגילות (אני לא מתכוונת לשתות ולעשן)המסיבה תהיה מאוחר בלילה ככה שכל שכן יכול להזמין משטרה אם נעשה רעש, והולך להיות המון רעש, כי מוזמנים למסיבה יותר ממאה חמישים אנשים. החברה אמרה שהשכנים שלה לא יזמינו משטרה כי הם בעצמם עושים מלא מסיבות, אבל תמיד יהיה איזה שכן מניאק לא?!. עכשיו אם תבוא באמת משטרה, יחקרו את מי שימצא שם, ויכול להיות שגם יפתחו לנו תיק במשטרה. בכל מקרה, יתנו לנו ללכת רק עם ההורים. מה לעשות? אם באמת ההורים שלי יצטרכו לבוא לקחת אותי משם, הם בחיים לא יסמכו עליי ולא יתנו לי לצאת יותר, במיוחד שלא עם אותם האנשים. כדאי לי לספר להם על זה? כי יש סיכויי שלא יתיתנו לי ללכת בכלל, וכבר אמרתי שזה מאוד חשוב לי.. אם אני אהיה בחוץ, לא בתוך הבית עדיין יכולים לעצור אותי? מקווה שתוכלו לעזור לי
.

mayy6

New member
תגובה.

אני לא חושבת שהדאגה האמיתית היא המשטרה אם יש בכלל סיכוי שיזמינו אותה. נראה לי שיותר חשובה השאלה אם בא לך להסתבך בכל הבלאגן הזה אם את במילא לא מעשנת או שותה, אם בכלל נעים לך להיות במסיבה כזאת וההשלכות לזה שאת תלכי שוות את זה. לא נראה לי שיפתחו לכם תיק במשטרה, ונראה לי שאת יותר פיתחת לעצמך סרט רע מכל הסיפור. השאלה היא אם את בכלל רוצה ללכת או לא, מה ההשלכות אם כן תלכי או לא תלכי. אני מכירה סיטואציות כאלה כי הייתי בדברים כאלה ואני הייתי בדיוק כמוך, הייתי פעם פעמיים וזה הספיק לי, לא רציתי ללכת למקומות האלה יותר. את חושבת ששווה לך ללכת? האם את מוכנה לשאת בתוצאות של מה שיקרה? ומי אמר שבכלל תבוא משטרה....העניין הוא אם שווה לך בכלל לקחת סיכון בשביל לראות כמה חברים שיכורים. מקווה שעזרתי.

MidNight Flame

New member
אני אומנם לא תומך בשתיית אלכוהול בגיל 14

אבל תיהי בטוחה שאם תגיע משטרה היא תחרים את האלכוהול ולא יותר מזה :] אף אחד לא יעצור אותך...

SHIRA6

New member
את יכולה פשוט לא לשתות

גם כי זה מסוכן וגם למעבר לחוק בגיל 14....

MidNight Flame

New member
האמת בצורה עצובה...

החוק מדבר על איסור ~למכור~ לילדים מתחת לגיל 18 משקאות אלכוהוליים אבל לא על איסור לשתות... יש כמה איסורים שטותיים כאלה בחור יש אותו איסור על כמה חומרים שמוגדרים סם ואפילו איסור מאוד מוזר על סכינים החוק לא תמיד אידיאלי...

mayy6

New member
זה נכון, ואני הייתי בסיטואציות כאלה,

הדאגה האחרונה שלה צריכה להיות המשטרה. אני שונאת מסיבות כאלה :S

יהלושש1

New member
טוב תודה למי שעזר ../images/Emo13.gif

אממ מי שאמר שנכנסתי לברטים וזה אז החברות שלי דיי הלחיצו אותי חח
טוב, בסוף סיפרתי להורים שלי.. והם דווקא הסכימו לי ללכת ואמרו לי שהם סומכים עליי שאני לא ישתה והכל
גם ככה אני יבוא מסיבה באיחור אז הם אמרו אם ילדים ישתכרו אני יגיע שהם כבר יהיו שיכורים אז פשוט ללכת ובכל מקרה אם מתחיל להיות בלאגן ללכת. אז אני וחברה שלי נלך אם יתחיל להיות בלאגן וזהו
אני רק מקווה שאתם באמת צודקים שאם משטרה באה אין סיכוי שיפתחו תיק במשטרה, כאילו גם אני חושבת ככה אבל אם יתנו אזהרה זה גם לא טוב. סתם דופק את החיים בשביל מסיבה.
אני מקווה שיהיה בסדר

למעלה