זה דיון כדי להכיר אותכם.

magicard15

New member
זה דיון כדי להכיר אותכם.

שלום אני הפגאזי שאלות אז רציתי לדון איתכם וגם להכיר אותכם. שמי דניאל אני בן 18 התחלתי עם המיסטיקה בכיתה י והשנה אני לומד על פאגאניזם וקלטים ויקאנים מתי התחלתם את דרך של פגאניזם ובאיזה דת של פגאניזם אתם נמשכים או שאתם עובדים לבד

מיכל328

New member
היי

אני מיכל, בת 21 (אוטוטו 22...) התחלתי ללמוד וללקרוא על פאגאניזם לסוגיו בגיל 17.. התחלתי ממש ליישם ולעסוק בשנה האחרונה. אני מגדירה את עצמי כוויקאנית, אבל אני מאד מושפעת מהתרבות הקלטית העתיקה והדרואידים, וכן גם מהקבלה וממיסטיקה קתולית. אני עובדת לבד ולא במעגל/קבוצה. אני עובדת עם הפנתאון הקלטי/אירי בגלל שאליהם אני הכי נמשכת (העיקר המוריגן, הדגדה ובריג'יד). מיכל

magicard15

New member
היי מיכל

היי מיכל מין הפנתאון הקלטי/גרמני/איר אני נמשך לברג'ד ואודין וקורננוס אני מתעסק בקריאת קלפים בכיתה י אבל בחופש הגדול מקווה לעסוק בזה גם פרקטי ואני עובד לבד מקווה לעבוד עם קבוצה

יש לך סלט

אודין הוא מהפנתיאון ה"גרמני". קרנונוס ובריג'יד הם מהפנתיאון הקלטי (שגם האירים קשורים אליו). אלו הם בהחלט לא אותם פנתיאונים.

L e s t a t

New member
אני "פגני" קצת מתוסבך

אני מעדיף את המונח Heathen מאשר "פגני", אבל גם זה בסדר.. אני לסטט (אתה יכול לקרוא לי בשמי האמיתי טל), גם בן 18 אני מאמין בדת האסאטרו, למרות שאני מושפע לא מעט מהתרבויות של אבותיי, שאינן - לרוב - קשורות לדת שלי, שהיא צפון אירופאית ולא הכי קרובה לשורשים האתניים שלי (שהם שמיים, באופן צפוי למדי יהודיים.. ההודו-אירופאים שבהם, אם קיימים, בוודאי משתייכים לענף התראקי, הפרסי ו\או הסלווי מאשר לגרמאני). אני נמשך לעוד דתות פגניות - הבלטיות, הסלוויות, הכנעניות והמסופוטמיות כמו גם להינדואיזם ולנצרות, בהן אני מתעניין לא מעט. אני לא ממש עוסק במיסטיקה, לעיתים אני קורא בקלפי הטארוט (השפעה מחוץ לדת שלי) או ברונות, אבל אני תמיד מעדיף להתפלל מאשר לכשף. Frith

למעלה