~~זה הגיע! הסולואים של תום!~~

Tom 7

New member
~~זה הגיע! הסולואים של תום!~~

לאור בקשותיהם של כמה מחברי הפורום החלטתי לתת צ'אנס גם לתום..
והגעתי למסקנה: לבן אדם אין הרבה צרחות! זה היה הרבה יותר קשה מזה של טיטי.. אבל אני מקווה שהצלחתי...

izzys

New member
אהבתי../images/Emo45.gif.

רק כמה דברים: הכניסה מתוך לפעמים לצעקה באלה מלחיצה אחושרמוטה. (אם זאת הפואנטה, אל תתייחס.) חופשי אפשר להמשיך גם עם ה"אל תדאגי אנלא נשאר לבד", ורק אז לעבור לקטע הבא. בכללי, יש כמה קטעים שהייתי נותנת להם להתנגן עוד שניה שתיים לפני שעוברים לקטע הבא. חוץ מזה ממש אחלה.

Tom 7

New member
חח לא ידעתי שזה כזה מלחיץ..

את צודקת אבל פשוט אני מתכוון רק לצעקות.. ואם אני אמשיך לעוד כמה מילים זה קצת יהרוס את כל הקטע של הצעקות...

izzys

New member
לא צריך להמשיך למילים,

יש שניה שתיים שהשיר ממשיך להתנגן עד שתום חוזר לשיר. לדעתי, אם תחתוך ממש לפני שהוא מתחיל לשיר, החיבור לצעקה הבאה יהיה יותר חלק.
.

תומע79

New member
../images/Emo34.gifגם פה :)

הרעיון יפה.. הקפיצה בהתחלה בין הקטע בלפעמים לצעקה של אלה מלחיץ רצח.. וגם קצר,כך שזה נשמע שוב כמו קפיצה בשיר.. וגם פה כמו בסלואים של טיטי,המעברים בין הקטעים לא נחמדים כ"כ ולא נעימים לאוזן..

תומע79

New member
../images/Emo34.gifהייתי מציעה אם כבר בשני המקר

ים לשים פייד אאוט ואין ביציאות והכניסות מהקטעים זה ישמע יותר טוב אבל פיידים קצרים,לא ארוכים כך שלא יהיו הפסקות בין הקטעים.

Tom 7

New member
תשמעו אני עובד..

עם תוכנה פשוט לאללה.. שיש במחשב של כל אחד.. ואין פה כל מיני דברים מיוחדים... ואם זה מלחיץ.. חבל...

תומע79

New member
../images/Emo34.gifשמע בסה|כ נתתי ביקורת בונה

זה לא בקטע רע או משהו אמרתי לך שהקטעים יפים והכל,וכל הכבוד על המאמץ..

למעלה