זה הגיע

זה הגיע

אתמול נסעתי עם בעלי והמטפל לחולון לאמא שלי היתה לנו אזכרה לאחי שנפל במלחמת ששת - הימים .חזרנו בשעה 10 בלילה ,העובד השכיב את בעלי לישון ואני סדרתי כמה דברים . בשתיים בלילה התעוררתי מהצעקות של בעלי דיבר מתוך שינה מילים לא ברורות פשוט גמגום ופתאום נתן לי מכות חזקות בשתי הידים ממש כמו אגרוף והמשיך לצעות ניסיתי להבין מה הוא אומר ולא הצלחתי.נבהלתי מאוד ועברתי לישון בחדר של הבן שלי מזלי שהוא לא היה בבית. ברור שלא נרדמתי יותר מאוחר שמעתי בום הבנתי שהוא נפל רצתי מהר לחדר שינה בעלי ישב על הרצפה ,הוא קבל מכה בראש ,רק זה חסר לי הרמתי אותו למיטה והוא נרדם עד הבוקר.אני נשארתי ערה עד הבוקר .קמתי בשעה 6 להתחיל יום חדש ולהכין את הבית לשבת. שמח לי... היום ראש חודש אני מקוה שיהיה לנו חודש טוב חודש של בריאות . אני מתפללת לבורא עליון שיתן לנו כוח לעזור ליקירנו. שבת שלום ומבורך לכל חברי הפורום ולכל עם ישראל. אמן אביבה

../images/Emo24.gifאביבה , החלומות המבהילים שיש

לאישך וכן הקפיצות והצעקות תוך כדי שינה זה מאופיין גם באישי לכן עברתי חדר והוא כעת ישן לבד, הוא אפילו לא אומר לי למה את עזבת את החדר? כך אני לא יודעת ולא שומעת מה הולך איתו אני ישנה טוב אבל אני מתעוררת בחצי הלילה לראות מה איתו. בשורות טובות

נילי41

New member
../images/Emo20.gifאביבה יקירתי

דיברנו כבר יותר מפעם על הצורך ב'הפרדת רשויות' בחדר השינה. אני כבר לפני שנה הפרדתי את המיטות שלנו ואנחנו ישנים באותו חדר בשתי מיטות נפרדות. אמנם יוד לא צועק ומכה מתוך שינה, הוא פשוט לא ישן ומסתובב המון במיטה וכשישנו במיטה זוגית זה הפריע לי נורא לישון. הפרדנו את המיטות עוד לפני שהתחילו הנפילות. כנראה שלא יהיה מנוס וגם את תצטרכי להפריד את המיטות וכך תוכלי לישון יותר במנוחה. תאמיני לי הוא אפילו לא ישים לב לשינוי. מאחלת לכם שבת שלום וסוף שבוע רגוע... קבלי חיבוק אמיץ וחם

hregev

New member
אביבה יקירתי

הצטערתי לשמוע מה שקורה עם בעלך, זה ממש מפחיד, מדאיג ומבהיל, אני מקוה שבעתיד יוקל לך כשהוא יתחיל להכנס לאפטיות. בנוגע לשינה איתו, אני הייתי נשארת לישון איתו בחדר אבל לא באותה מיטה, כדי שאוכל לראות מה קורה איתו או שהעובד הזר יהיה לידו, בכל אופן אני מאחלת לך את מיטב האיחולים. אנחנו היינו אתמול אצל אורולוג(לאחר שדיברתי עם סולי) לאחר שכל הבדיקות שהוא עשה לא הראו משהו משמעותי בנוגע לכאבי הבטן שלו. לפי עצתה של סולי שאולי זה מהערמונית, לאחר בדיקה קלה הוא קבע שהבעיה היא בכל אופן בבלוטת הערמונית,- כאילו שלא חסר לו בעיות - הוא הציע לי תרופה שמשפיעה כעבור כמה חודשים, תפקידה לכווץ את הבלוטה, או ניתוח בלייזר. הוא מצידו לא מציע ניתוח מכיוון שלבעלי יש המון מחלות והוא עלול תוך כדי ניתוח לקבל אירוע לבבי או אירוע מוחי, הוא נתן לי להחליט וכמובן שההחלטה נפלה על תרופות, כי מה שיש לו כבר ישנו ולא צריך להוסיף עוד. בכל אופן אישי נכנס ללחץ לאחר ששמע שמחירה לאחר הנחה של 50% בסביבות 150.- ש"ח והתרופות שלו הן גם ככה בין -.800 - 1000 ש"ח והוא התחיל לבכות על שהוא מכניס אותי ללחץ מבחינה כספית ואני הבטחתי לו שאני אעמוד בזה, והבן שלנו הבטיח עזרה, כך שאני מקוה שיהיה טוב, אני רק לא רוצה שהוא ייכנס למרה שחורה. זה לא אמור לעזור לאף אחד. שבת שלום ולהתראות חני

למעלה