זה הדגם החדש שלהם ועשוי מקרבון

יזהר BiBi

New member
זה הדגם החדש שלהם ועשוי מקרבון

וכנראה יהיה דגם מקרטון בעוד 5 שנים או יותר לפחות מדברים על זה בינתיים

שני השנקל שלי ...

יזהר -
תרומתי הצנועה והצנומה למאמץ הפיתוחי והשיווקי של אופני הקרטון הוא ציטוט של משפט שקרוי " משפט רב החובל מיכאליס"
על שמו של ר/ח וולטר מיכאליס, ממנהיגי מרד הימאים בשנות החמישים, שהייתה לי הזכות להכירו:

המשפט עשוי לשמש את המיזם שלך כאבן יסוד ...

והוא הולך כך :

" אח, אח , איפה הימים
שאוניות היו מעץ,
ואנשים מברזל..."

( מן הסתם עד כאן כולם מכירים, אבל כאן מגיע תיקון ר/ח מיכאליס)

" אבל היום,
אוניות מפלסטיק,
ואנשים מקרטון ...."

שיהיה בהצלחה !!!

נראה שאופני הקרטון יהיו הרבה, הרבה יותר נפוצים
לפני שלמבורג'יני ומזרטי
יעברו מקרבון לחומר אחר

סיפור אקטואלי על פלדה

לפני חודש עקפתי (בקושי) רוכב על ביאנקי 1971.
הילד בן 40, כמו רבים רוכב ותיק, למרות שלא רכב מירוצים, ומתאגרף, כלומר בכושר כי מתאגרף לא בכושר חוטף נוקאאוט. בקיצור אחרי חודש, הוא עוד לא רוכב באמת ישר, הוא מפרק פחות או יותר את כולם, גם אותי.
קרבון, קרטון ...

יזהר BiBi

New member
כשמקלרן רוצים שנפתח איתם את שלדת העתיד שלהם

שעשויה משילוב של קרטון מצופה בקרבון לי אישית זה עושה כיף גדול, ולמרות שזה יקח כמה שנים ולמרות שזה נשמע לא הגיוני ולמרות שאין לי מושג עם זה ילך ולמרות שחלק מבאי הפורום יחייכו לעצמם ויגידו מה האידיוט הזה חושב לעצמו עדיין אני נהנה לחלום שאולי זה יצליח ובינתיים אחרי נסיעת מבחן במקלרן אני חייב לציין שיש לאוטו ביצועים יותר טובים ממזדה 3 שזה די מפתיעה. הדברים שמאוד הפריעו לי באוטו זה שאין מקום לקניות מהסופר והם התקמצנו ולא שמו ספידומטר אלה רק שעון טורים כך שלא היה לי מושג מתי עוברים את המאתיים אבל לפי מה שנראה זה קרה מהר מאוד (אבל מאוד).

לגבי האופניים עצמם עד עכשיו נרשמו 11 פטנטים כאשר 10 מהם הם על הטכנולוגיה והפטנט על הקונספציה של כל כלי רכב מונע אדם שעשוי ברובו מקרטון ומכיל לפחות גלגל אחד התקבל עולמית וזה מגן עלינו די רחב שזה מצויין. אם הכל הולך כמו שצריך אז בעוד חצי שנה נוכל להתחיל להראות את הצמיגים והבלמים החדשים שאנחנו מפתחים ואני בתקווה שזה יצליח ויעבוד כמו שאני מקווה. ואם הכל יסתדר עז בעוד חודשיים מתחילים להקים את המפעל הראשון בקריית גת עם עבודה עברית למופת.

דבר אחרון לגבי הברזל נפגשתי שבוע שעבר עם תום וויזל שלבושתי לא זיהיתי אותו וגם הוא לא הציג את עצמו כך שזה לא היה נורא. תום וויזל למי שלא הוא האיש שהקים את קבוצת הרוכבים של סובארו מונטגומרי שלאחר מכן הפכה להיות יו. אס. פוסטל והוא צירף לשורותיו את לאנס משהו. הוא לא אדם צעיר אבל עדיין רוכב ונראה בכושר ולמרות שיש לו אופני טרק של הקבוצה לטענתו הוא מעדיף את אופני המסי מברזל שעליהם הוא מרגיש בבית
שיהיה רק קרטון

למעלה